2022-02-09 223 瀏覽
好想打邊爐,lunch 打邊爐都係諗啲可以任食。本來想去牛XX,但我個friend話呢間好多好評、可以一戰。呢間可以任飲任食三個鐘,😎 三個鐘真係好多。我地揀左中間價錢 $168 嗰個美國特級肉眼套餐。湯底淨係麻辣要另外加錢。勁多醬料,最驚喜係有花椒油!我哋揀咗酸菜白肉同埋胡椒豬肚湯底啲湯底非常夠味,勁鍾意胡椒豬肚,好多胡椒。酸菜白肉仲誇張,一嚟係勁多肉,酸菜又入味。美國肩胛肉係平啲果個餐都有美國特級肩胛肉眼就係 $168 呢個餐先有最上果碟牛柏葉、水魷魚、豬雪花肉片個豬雪花肉片超好食,好似有少少似豬頸肉,好淋好滑,最平嗰個餐冇的。自助區有蔬菜、丸、腸仔、芝士腸、然後有款未見過嘅流心鹹蛋黃丸,好正。麵類都好多款,出前一丁、刀削麵、菠菜麵雪糕有雪糕批、雪條,又有軟雪糕嘢飲仲誇張,有有酒精嘅梅酒同清酒仲有一個嘢飲櫃,有啲冷泡茶:白桃烏龍、玫瑰花茶,又有罐裝飲品啲嘢飲選擇勁誇張美祿咖啡好飲仲有茶包可以自己沖熱茶甜品櫃有蛋糕、朱古力大福、木糠布甸、乳酪、牛奶布甸、仲有豆腐花推介朱古力大福乾淨企理,又無漏單嘅情況仲要好好服務,超級抵食
好想打邊爐,lunch 打邊爐都係諗啲可以任食。

呢間可以任飲任食三個鐘,😎 三個鐘真係好多。
我地揀左中間價錢 $168 嗰個美國特級肉眼套餐。
湯底淨係麻辣要另外加錢。

勁多醬料,最驚喜係有花椒油!

我哋揀咗酸菜白肉同埋胡椒豬肚湯底
啲湯底非常夠味,勁鍾意胡椒豬肚,好多胡椒。
酸菜白肉仲誇張,一嚟係勁多肉,酸菜又入味。

美國肩胛肉係平啲果個餐都有
美國特級肩胛肉眼就係 $168 呢個餐先有

最上果碟牛柏葉、水魷魚、豬雪花肉片

麵類都好多款,出前一丁、刀削麵、菠菜麵

雪糕有雪糕批、雪條,又有軟雪糕

嘢飲仲誇張,有有酒精嘅梅酒同清酒

啲嘢飲選擇勁誇張

美祿咖啡好飲

仲有茶包可以自己沖熱茶

推介朱古力大福

乾淨企理,又無漏單嘅情況
仲要好好服務,超級抵食