2025-05-18
牛大人台灣火鍋吃到飽地址:彌敦道610號荷李活商業中心地庫A&B號舖鍾意食牛,又鍾意打邊爐嘅一定要試吓牛大人台灣火鍋!!😍🥢 有得任食超高質靚牛肉!係任食!!有日本A4黑毛和牛放題😍😋仲有澳洲和牛,美國高質靚牛👍👍簡單係鍾意食牛肉人士嘅天堂!淨係有得任食靚牛肉已經值回票價!當然餐廳仲有好多美食,有海鮮拼盤,有任食鮑魚,又有豚肉,雞肉等等!當然唔少得新鮮蔬菜😋款式又多!蔬菜係自助嘅,鍾意食幾多隨時去攞就得😍😋我就叫咗個黑白鴛鴦鍋😍!夠晒養生!黑金蒜皇土雞鍋,雪白御鮮豆腐鍋,一次過食到兩種唔同湯底,超正!黑金蒜皇土雞湯底好濃郁,土雞肉質緊實彈嫩,膠質豐潤不膩,暖胃滋補感十足!而雪白御鮮豆腐湯乳白,蘊藏鯽魚與干貝的鮮甜,手工豆腐細如凝脂,入口即化,真係超正!😊兩款鍋物一濃一淡,展現粵式煲湯的極致火候精髓👍👍日本A4黑毛和牛嘅霜降紋理如藝術品般細膩,肉片輕涮三秒即化,脂香豐腴卻不膩口,基本上唔使蘸醬,就咁食已經好好食!好美味😋強烈推薦呀!
地址:彌敦道610號荷李活商業中心地庫A&B號舖
兩款鍋物一濃一淡,展現粵式煲湯的極致火候精髓👍👍