2025-04-07
牛大人好正一定要食😍近排出左黑白menu,有黑金蒜皇土雞鍋、雪白御鮮豆腐鍋,推介豆腐鍋,清清地滾完海鮮肥牛就勁鮮味。日本黑毛和牛 A4+套餐油花分布均勻,色澤都係超級之靚!入口即溶嘅油脂😆平時嗰啲牛冇得比,呢到堅正!套餐送蟶子、鮑魚、扇貝、生蠔拼盤,鮑魚仲任吃☺️日本黑毛和牛顏色同雪花分布均勻,輕輕一淥幾秒就食得,肉質香軟油脂感一流,入口即溶無得頂。特色食物黑🖤雪映山葵豆腐,蟹籽墨汁漿,鹽酥髒髒雞。推廣鹽酥髒髒雞,炸雞加上紫菜更香口。白🤍藤香鮑魚豆腐,鹽酥美乃『雞』,魚香皮蛋豆腐。藤香鮑魚超香辣夠曬麻😚我哋嗌呢個套餐送和牛牛丸,比平時嘅牛丸爽口更香牛味。澳洲牛肩卷👍🏻脂肪同肉嘅比例呈雪花,未淥已經知道好食,不斷食呢個可以回本😀安格斯牛小排嘅脂肪多啲,鬼馬松露油條,放落個湯底一下秒,佢就會變咗半脆真係超好食!飲品有珍珠奶茶、無糖茶飲多幾杯都回本😺😺😺最後有仙花雙圓,牛大人仙草凍 配百福豆腐花雙重滑溜☺️牛大人台灣火鍋吃到飽 (荷李活商業中心) (旺角)旺角彌敦道610號荷李活商業中心地庫A&B號舖
無得頂。
特色食物
牛大人台灣火鍋吃到飽 (荷李活商業中心) (旺角)
旺角彌敦道610號荷李活商業中心地庫A&B號舖