假期前一日諗住同朋友慶祝生日本身想去嘅餐廳冇位見有新餐廳 門口又靚靚囝囝七點入座完全唔需要等位 仲有好多空枱諗住碰碰運氣!!試試佢啦~餐廳嘢飲選擇唔多套餐總共有四個級別我哋揀咗「牛御品」 - $319/位 裝修格局嘢食嘢飲落單同飲品風格同X大人 十分相似嘢食款式同嘢飲選擇少佢嘅牛肉切得非常單薄入口冇咩口感牛舌唔推介 太細塊 淥熟之後更加細塊值得一讚就係佢嘅芋丸好食佢放喺門口位置比客人自己加料調配不過喺門口位置就咁冇任何蓋遮住另外佢哋啲匙羹全部癡立立感覺好唔衛生最嬲就係同朋友慶祝生日最尾20分鐘有個中年有鄉音女侍應 不斷同我哋講last order啦 你哋差唔多要俾錢 (請問你哋個生日蛋糕需唔需要攞俾你地?)我哋全台人正晒勁尷尬 點解個女侍應可以咁冇禮貌 仲有20分鐘先last order咁快有人俾錢?仲要我哋係專登嚟同朋友慶祝生日 俾佢咁樣講完全冇晒驚喜囉!!到拎咗個蛋糕過嚟 又唔同我哋執枱成枱都係野。。。。比完錢大約八點幾鐘左右 不斷同我哋講佢要執枱好有趕客走嘅feel 試問呢間餐廳點解可以請一個咁冇禮貌嘅員工?
假期前一日諗住同朋友慶祝生日
本身想去嘅餐廳冇位

見有新餐廳 門口又靚靚囝囝
七點入座完全唔需要等位 仲有好多空枱
諗住碰碰運氣!!試試佢啦~

餐廳嘢飲選擇唔多

另外佢哋啲匙羹全部癡立立
感覺好唔衛生

最嬲就係同朋友慶祝生日最尾20分鐘有個中年有鄉音女侍應
點解個女侍應可以咁冇禮貌

仲有20分鐘先last order咁快有人俾錢?

到拎咗個蛋糕過嚟 又唔同我哋執枱
成枱都係野。。。。

試問呢間餐廳點解可以請一個咁冇禮貌嘅員工?

❤️牛御品120分鐘任食台式邊爐🫕仲有禁多湯底擇 心心眼😍✅牛品秘製麻辣鍋越食越辣越過癮 超級香濃 入面有大量鴨血 夠晒入味 食火鍋梗係鴛鴦鍋啦 想食辣又得 唔食辣又得 得咗✅元氣養生鍋用料十足 真係好養生 入面有人參 雞肉 杞子紅棗 記得飲返幾碗湯先好打邊爐 真係好好飲 好香濃 雞肉滑 人參絲令到成個湯有回甘 正 正 正✅澳洲A5和牛肩胛肉係任食架😍超滑 入口即溶 淨係食佢都夠呀🤭 牛肉夠晒薄切啱晒打邊爐 碌兩下就食得 一個人都叫左5,6次 值回票價 必食 必食✅肉燥飯係任(不)肉燥 平時飯多過肉燥 而家任你食 仲要好好食 完全係台灣食到果隻味✅熟食好多選擇 鹽酥雞 炸厚午餐肉 麻辣鴨血 甜不辣 台灣腸 多到叫晤晒 而且所有嘢熱辣辣 誠意滿分✅仙草芋圓自助吧重點推介 ,真係未見過連台式糖水都有都自助 仲要一啲都晤hea 有仙草同愛玉仲有西米 配料有 地瓜圓 芋圓 紅豆 紫薯芋圓 任你擇 連糖水都做得禁到位 無得輸 總括而言 呢到好乾淨 待應有禮 食物款式多同好新鮮 絕對係高分火鍋火題👍🏻牛品台式火鍋 (尖沙咀)尖沙咀樂道32-34號1樓

❤️牛御品120分鐘
任食台式邊爐🫕仲有禁多湯底擇 心心眼😍
✅牛品秘製麻辣鍋

✅元氣養生鍋

✅澳洲A5和牛肩胛肉

✅肉燥飯

✅熟食

✅仙草芋圓自助吧

牛品台式火鍋 (尖沙咀)
  • 芋圓
今日和妹妹預祝生日,請她去尖沙咀牛品食台式火鍋放題。朋友之前食過推介,我們試過真係正,而且性價比高。妺妹愛吃和牛,所以我們揀了有澳洲M9和牛肩胛肉和其他優質牛肉的牛御品吃到飽套餐,120分鐘任食($339加一)。牛御品套餐有好多正野食,真係吃到超飽好暢快。店湯料和某些食材聲稱從台灣直送到港,試完覺得真的有風味。元氣養生鍋真材實料,牛品秘制麻辣鍋有特色。套餐的澳洲M9和牛肩胛肉,安格斯一口牛,封門柳,美國頂級肩胛肉都好食,花雕酒雞件,豬梅肉和羊卷肉都不錯。套餐每人送一隻新鮮活鮑魚,鮮甜彈牙,正! 海鮮火鍋料如蝦,蚬,手工蝦滑,花枝漿也要試試。另一亮點就是麻辣鴨血,鴨血補血惹味。甜品可以揀雪糕或芋圓檸檬綠茶爱玉。雖然食到好飽,不可錯過有台灣風味又清新的芋圓愛肉。飲品櫃有好多無糖茶品,汽水,果汁可選擇,桂花烏龍和白桃烏龍好飲。如在店內點春陽茶事飲品如珍珠鮮奶茶,即可享折扣價$20一杯。

牛御品套餐有好多正野食,真係吃到超飽好暢快。

另一亮點就是麻辣鴨血,鴨血補血惹味。

• 麻辣鴨血
2022-09-04 79 瀏覽
去開尖沙咀行街街😝完左之後好想食返個放題邊爐,點知咁都俾我搵到間新開既台式火鍋放題🤭諗都無諗就入左去!台式火鍋最吸引既地方就係佢既湯底同埋可以點到d台灣小食😍我地最後決定揀牛御品套餐,因為有好多款唔同既肉揀!淨係牛都已經有澳洲M9和牛肩胛肉、美國牛肩胛肉、安格斯牛板腱、牛胸腹、封門柳、牛舌片😍好多選擇!另外,仲要再有豬、牛、雞食😍正!仲要我地點呢個set,仲有得揀每位要一隻鮑魚/棒球丸,正!同埋好欣賞佢既食材都係台灣進口👍至於湯底,都有成10款揀!款款都好吸引,所以我地決定加$50要個鴛鴦鍋,牛品秘製麻辣鍋好麻香惹味,連埋鴨血食真係一流!另外,揀左元氣養生鍋,個蔘味好重,feel到個湯底好足料👍蔬菜類、醬汁、飲品都可以係中間個自助區到自取,飲品有自家製既無糖茶😍亦都有唔同既台式飲品,好似去左台灣食咁!如果真係唔岩飲,仲可以加$20點春陽茶事既飲品!出面既蔬菜都多選擇,好surprise有水蓮菜😍同埋有台式既丸物!醬汁有埋沙茶醬果d!美國封門柳:我地點左差唔多10幾份,呢個部位既肉質食落好鬆軟,又唔易變韌,同埋個牛肉味好濃郁海鮮:呢到仲點到蝦呀、蜆呀!d蜆放落湯到,好鮮甜!台式小食:呢到

海鮮:呢到仲點到蝦呀、蜆呀!d蜆放落湯到,好鮮甜!

台式小食:呢到order到好多台式小食😍我地每樣點左小小黎試,點左五味墨魚仔、椒鹽蝦、甜不辣、炸地瓜丸同埋麻辣鴨血🥳

食完同個朋友都好滿足,我地話之後可以再黎打邊爐🤭🤭
🐝 牛品台式火鍋 (尖沙咀)🐝#bee11foodie尖沙咀༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ☾ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶今日又同朋友去左尖沙咀呢個美食天堂食台灣火鍋,🥰食咗呢一個牛極品套餐,有好多款唔同部位嘅牛豬雞同羊肉食,食肉獸必食💗🤣✨平日牛極品套餐(午市)$219 per head你一個套餐可以任點好多唔同嘅肉類,包括:🌟頂級美國肩胛肉🌟安格斯牛板腱🌟精選美國牛胸腹🌟牛舌片🌟西班牙栗飼豬梅肉🌟西班牙栗飼豬五花🌟紐西蘭羊卷肉🌟花雕酒雞件當中最推介嘅就係肩胛肉同埋牛板腱🤩🤩,牛味好重,大大塊,肉質嫩滑又彈牙👍🏻👍🏻牛舌都唔錯,細細塊幾易入口又彈牙😛🉑豬梅肉都幾好一啲都唔韌‼️羊卷肉就有少少羶,鍾意食羊嘅朋友應該都會幾鍾意❤️🫶🏻湯底方面,我哋揀咗👍🏻牛品秘製麻辣鍋微辣同元氣養生鍋😚,湯底好足料,有啲鴨血喺入邊可以食下,養生鍋都好多藥材同蟲草,真係好養生🤩🤩整體來講,呢間餐廳嘅裝修都幾好,幾闊落,食物嘅質素幾高之餘,配菜同嘢飲選擇都幾多,價錢方面未算好貴🌟🤣性價比都幾高💗👍🏻👍🏻👍🏻餐廳唔只提供午市套餐架,仲可享用牛極品火鍋😚鴨血任食!食材台灣進口,店
🐝 牛品台式火鍋 (尖沙咀)🐝
#bee11foodie尖沙咀

✨平日牛極品套餐(午市)$219 per head
你一個套餐可以任點好多唔同嘅肉類,包括:
🌟頂級美國肩胛肉
🌟安格斯牛板腱
🌟精選美國牛胸腹
🌟牛舌片
🌟西班牙栗飼豬梅肉
🌟西班牙栗飼豬五花
🌟紐西蘭羊卷肉
🌟花雕酒雞件

餐廳唔只提供午市套餐架,仲可享用牛極品火鍋😚鴨血任食!食材台灣進口,店內仲有M9和牛😍😍😍春陽茶事嘅飲品只不過係$20,好抵🫠🉑

整體評分
食物:🤍🤍🤍🤍🤍
服務:🤍🤍🤍🤍
環境:🤍🤍🤍🤍🤍
價錢:🤍🤍🤍🤍
༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ⌁⌁⌁ ❤︎ ⌁⌁⌁ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶ ༶

📍 尖沙咀樂道32-34號1樓
2022-09-02 57 瀏覽
牛品台式火鍋 @beefbang_hk 又多一間台式任飲任食火鍋 🔥火鍋店係由台灣廚師主理,湯料都係台灣直送到港,品嚐到當地風味的火鍋任食火鍋套餐包括的唔同既肉類,自助區都有多款火鍋配料同飮品可於拎餐廳仲有台式便當、麵食既午市套餐食材都係台灣進口,火鍋有鴨血任食,仲有M9和牛添,整體性價比幾高晚市火鍋套餐叫春陽茶事既飲品, 可享優惠價$20一杯 🌟牛御品吃到飽套餐 (120分鐘) 6:30入座 $299/位有十款台式火鍋湯底選擇餐廳主打麻辣🌶、養生同酸菜白肉鍋我地揀咗牛品秘製麻辣鍋🌶同元氣養生鍋秘製麻辣鍋🌶可以自選辣度,微辣都幾辣,入面仲有少量鴨血養生鍋好重藥材味,帶少少參既甘味每位會送一隻新鮮活鮑魚或一粒棒球貢丸我地要咗新鮮活鮑魚,係幾新鮮爽彈海鮮選擇唔多,仲可以叫蝦🦐、青口、蜆肉類🐖🐂🐔🐑牛、豬、羊同雞都有,全部都用QR code叫 呢個set可以食到澳洲M9和牛肩胛肉,油花都幾多,肉質幾軟仲有封門柳、牛胸腹等部位其他蔬菜🥒🥬、丸類可以到自助區拎飲品除咗罐裝飲品外、都有無糖冷泡茶🫖,洛神花茶酸酸地都幾好飲同開胃最後仲有每人一份甜品,可以揀台式甜品仙草或 MOVENPICK雪糕 🍦滿
牛品台式火鍋 @beefbang_hk

又多一間台式任飲任食火鍋 🔥
餐廳仲有台式便當、麵食既午市套餐
晚市火鍋套餐叫春陽茶事既飲品, 可享優惠價$20一杯

🌟牛御品吃到飽套餐 (120分鐘)
6:30入座 $299/位

有十款台式火鍋湯底選擇
餐廳主打麻辣🌶、養生同酸菜白肉鍋
我地揀咗牛品秘製麻辣鍋🌶同元氣養生鍋
秘製麻辣鍋🌶可以自選辣度,微辣都幾辣,入面仲有少量鴨血
養生鍋好重藥材味,帶少少參既甘味

每位會送一隻新鮮活鮑魚或一粒棒球貢丸
我地要咗新鮮活鮑魚,係幾新鮮爽彈
海鮮選擇唔多,仲可以叫蝦🦐、青口、蜆

肉類🐖🐂🐔🐑牛、豬、羊同雞都有,全部都用QR code叫
呢個set可以食到澳洲M9和牛肩胛肉,油花都幾多,肉質幾軟
仲有封門柳、牛胸腹等部位

其他蔬菜🥒🥬、丸類可以到自助區拎

最後仲有每人一份甜品,可以揀台式甜品仙草或 MOVENPICK雪糕 🍦滿足

📍牛品台式火鍋
2022-09-01 59 瀏覽
又是一間台式benno😗晚巿任食120分鐘😗我揀咗牛御品餐因為想食和牛🤤台式邊爐就係多湯底揀!叫咗鴛鴦鍋,一邊係清淡啲嘅花菇昆布鍋,店員推薦用嚟食M9和牛,一邊係台式養生鍋,入面有雞同好多藥材,超重參味😗一開始食咗啲台式小食先,有麻辣鴨血,皮蛋豆腐,鹽酥雞,腸仔,葱油餅等等,全部都熱辣辣好食的😼邊爐有每人一隻新鮮大鮑魚吃,之後就可以瘋狂食肉,牛豬雞羊都有,全部肉都幾高質,新鮮肥瘦適中,不過有和牛食當然要狂食,和牛果然係肥美好吃點的🐮仲有台灣直送嘅邊爐料,例如水蓮,餃子等等。海鮮有青口,蝦,蜆,蜆鮮甜我encore了。出面自助吧有好多丸仔同蔬菜🥬飲品都有好多選擇,我飲咗仙草凍,仲可以加$20就有春陽茶事嘅手搖。最後食飽飽再食杯movenpick雪糕🥳

2022-09-01 63 瀏覽
💛好味指數:4.6/5💛💜回頭指數:4.6/5💜約咗朋友打邊爐,好掛住台灣嘅鴨血,特登揀咗間台式火鍋🍲用餐時間120分鐘,非常充足可以慢慢食☺️而且餐廳位置舒適唔會有太迫嘅感覺🪑選咗牛品秘製麻辣鍋和元氣養生鍋,加$50可以轉鴛鴦鍋✅牛御品$339 💛牛品秘製麻辣鍋 麻辣味香濃,唔算真係好辣🌶叫咗小辣,但係食開10小辣嘅我都食到,如果追求勁辣嘅話可能未必夠滿足啦🤣但係對我嚟講勁開心😍💛元氣養生鍋中意人蔘嘅朋友值得一試👍🏻湯底好足料,勁多人蔘,非常養生😍建議大家配米粉,索灑啲湯汁食無得頂,不過米粉會痴住啲人蔘碎,建議可以撈走啲人蔘先🤣💛食材每人送一隻鮑魚,味道唔錯👍🏻肉類可以係手機掃Qrcode 落單,都係台灣進口,而且可以任食鴨血😍我哋揀呢個級數可以任食M9和牛肩胛肉,入口即溶,牛肉質素高‼️另外仲有其他部位可以揀。除咗一般打邊爐嘅食物仲有台灣小食,種類非常多值得一試😝💛甜品可以選movenpick雪糕或者芋圓愛玉,味道好滿意☺️如果有興趣可以試春陽茶事的飲品,可以係餐廳用折扣價$20一杯,原來都要三十幾蚊杯,之前試過呢間茶飲店都幾好飲㗎👍🏻🐻總結性價比高,而且食物選擇種類多,湯底好味😋推薦食
💛好味指數:4.6/5💛
💜回頭指數:4.6/5💜
✅牛御品$339
💛牛品秘製麻辣鍋
💛元氣養生鍋

💛食材
每人送一隻鮑魚,味道唔錯👍🏻

💛甜品
可以選movenpick雪糕或者芋圓愛玉,味道好滿意☺️

🐻總結
性價比高,而且食物選擇種類多,湯底好味😋推薦食物:M9和牛肩胛肉、台灣腸、手工蝦滑、豆腐皮蛋、
📍牛品台式火鍋 (尖沙咀)
尖沙咀樂道32-34號1樓
“牛”字開頭嘅餐廳實在太多,朋友有個疑問係我哋究竟有冇食過呢間”牛品”,我印象中係冇食過嘅,今次第一次食,主打台式火鍋,非常有驚喜,無論環境、火鍋食材、湯底、小食喺我心目中都幾高分!! 🔘湯底有10款湯底選擇,最後揀咗酸菜白肉鍋➕元氣養生鍋,湯底好足料,又有肉片又有雞喺裏面,自己鍾意酸菜白肉鍋多啲,酸酸地好開胃,養生鍋因為有花旗參,滾得耐會好有花旗參味,未必人人都鍾意呢隻味!! 🔘肉類有多達七款牛肉嘅選擇,食得呢個餐當然主力食澳洲M9和牛肩胛肉,薄切大塊油脂均勻,唔使10秒已經食得,好正所以不斷encore呢款牛,另外都試咗頂級美國肩胛肉、安格斯一口牛同埋西班牙豬梅肉,其實都好食,鍾意食肉嘅朋友嚟到呢度會好開心!! 🔘海鮮每位送一隻嘅新鮮鮑魚,大隻厚肉彈牙唔韌,青口、海蝦同蜆就任食,海蝦幾鮮甜有encore左一round!! 🔘台式小食選擇非常多,本來只係打算試吓幾個小食,但食完又覺得質素唔錯,再嗌下其他,包括麻辣鴨血、台灣腸、鹽酥雞、墨魚仔、椒鹽蝦、地瓜球、肉臊飯、豬手、牛三寶、蔥油餅等等數之不盡,食食下懷疑自己係咪去咗台灣夜市!! 😂😂🔘丸類/蔬菜唔少台灣直送嘅食材如台灣苦瓜、水蓮

🔘湯底

🔘肉類

🔘海鮮

🔘台式小食

🔘丸類/蔬菜
唔少台灣直送嘅食材如台灣苦瓜、水蓮菜、燕餃、蛋餃等,真心今次冇咩喺出面攞嘢食,俾啲小食同M9和牛霸住咗個胃!! 🤣🤣

🔘飲品
飲咗兩款唔同味道嘅芋蝦,另外無糖嘅桂花烏龍幾清新好飲!!

🔘環境
好闊落乾淨,任食火鍋來講坐得好舒服,隔板係實色唔係透明,食嘢嘅時候完全見唔到隔離枱!!

🔘價錢
叫咗”牛御品”套餐,17:00-19:00入座每位$299,食120分鐘,鴛鴦湯底+$50

性價比幾高,比起一般任食火鍋多嘢食~
2022-08-30 42 瀏覽
好耐冇出動啊,今日難得同細妹👩‍❤️‍👩一齊放假,決定出尖沙咀血拼和揾好嘢食🍴,想食得瘋狂又滿足,我哋一致決定食牛品柴魚昆布鍋湯底用🐠柴魚和昆布熬煮,喝起來味道清淡無負擔,用來淥海鮮🦐品嚐新鮮原味豬肚湯鍋湯底濃郁鮮美,亦非常足料,🐖豬肚超級嫩口,🐂牛肉夠薄夠滑有口感,加上呢個湯底層次豐富🤤小食黃金酥炸魚蛋皮香內軟,彈牙多汁,嚼感十足,堅好味👏🏻。炸地瓜丸口感香脆,淡淡的番薯香黏到跟口感都很出色😋牛品員工很友善而且服務態度良好有禮貌,食物落單上枱時間夠快冇拖時間,值得一讚👍

一班好友喺尖沙咀聚會,經大家商議後決定打邊爐,好友提議食牛品,因為佢之前試過質素不錯,而且環境闊落座位舒適很適合成班人既飯局我哋一行六人都一致選定❤️麻辣湯底:🌶牛品秘製麻辣鍋,湯底又麻又辣還帶有花椒香氣,辣呼呼超級開胃🔥必食推介❤️澳洲M9和牛肩胛肉:肉質細嫩密佈有油花有,細密的大理石紋路,吃起來口感油潤有韌勁,鮮嫩多汁滿口牛香❤️花枝漿: 口感超級彈牙,原汁原味食到花枝粒,充滿濃郁鮮味,呈現新鮮的品質❤️牛舌片:鍾意食牛舌的朋友絕對不能錯過,嫩滑爽口,真係超級正👍好友果然冇介紹錯,環境舒適完全冇擠迫感,而且員工招呼亦很有禮貌,👫👭👬三五成群飯局🥳選擇好地方🤨

我哋一行六人都一致選定

必食推介

2022-08-30 33 瀏覽
因為在尖沙咀返工👜,所以好多時收工之後同朋友👭都選擇在附近覓食,今次人數較少只有兩個人大家又想慢慢食慢慢傾吓計,牛品火鍋放題選擇種類多,環境寬敞沒有擠迫感1:柴魚昆布鍋感覺清爽不油膩,因為昆布同柴魚都是熱量低又有營養,感覺吃多了也不怕😂2:豬肚🐷湯鍋足料豬肚份量頗多,食落夠爽口,喝下帶微微的豬肚湯感覺相當滋補又健脾暖胃3:美國頂級肩胛肉🐂有少少油花,味甘香,淥兩下入口好嫰滑,真心覺得牛肉質素唔差4:牛舌片🐂牛味濃郁,肉質柔嫩Juicy,切成薄薄火鍋片口味超級爽口👏🏻5:花雕酒雞件🐥帶有撲鼻香氣花雕酒嘅香味,清香而不濃,雞件醃過好入味唔會係口因為地點方便,我每一、兩個月都總會來一次,每一次食物都保持水準,值得我一來再來💪🏻

2022-08-30 29 瀏覽
人氣台式火鍋牛品,好多friend食過都話正,搞到我好期待,今日難得同老公💑一齊準時收工,今日終於食到喇😙湯底都好有特色,我哋選擇較有台式風味的沙茶海鮮鍋及酸菜白肉鴛鴦鍋呢度嘅麻辣鴨血入口嫰滑,夾起又唔會容易散,無腥異味,超好吃!👍🐤封門柳肉味較濃,油脂較少,屬於高質素的食物👍🐂五味墨魚仔,墨魚仔爽口新鮮,不錯的開胃小食👍🐙其次推介是老油條,很有台灣特色👍花雕酒雞件雞肉十分嫰滑,花雕酒香入味👍🐔試過之後都覺得性價比超高,雖然任食但食物質素一啲都唔求其,食過嘅人都讚不絕口,🤩難怪成為最近人氣之選!

封門柳肉味較濃,油脂較少,屬於高質素的食物👍🐂

2022-08-30 53 瀏覽
個人嚟講我非常喜歡牛品,店內環境一流地方夠大,員工服務唔錯真心正值得推薦俾大家去試💖湯底方面我最鍾意食就是鴛鴦鍋元氣養生鍋味道溫和,重重的人參味感覺好補身。另外牛品秘製麻辣鍋,湯底夠晒濃味,惹味非常,可以配搭唔同人嘅口味,兩邊選擇兩種風味✌️💖老油條必食之選香脆的老油條輕輕浸湯後口感更佳💖心內美較少油脂,口感柔嫩更是意想不到的清爽,個人覺得會麻辣湯底絕配,可以食唔停口😙💖五味🐙墨魚仔,墨魚仔彈牙有咬口加上特有的甜酸汁,估唔到原來係咁好食總括嚟講質素比大部份任食火鍋質素高,食物款式選擇多,價錢又大眾化,絕對係台式火鍋放題首選

💖湯底方面我最鍾意食就是鴛鴦鍋
元氣養生鍋味道溫和,重重的人參味感覺好補身。

💖老油條必食之選香脆的老油條輕輕浸湯後口感更佳

2022-08-29 30 瀏覽
最近愛上打邊爐,而台式火鍋更是No.1選擇,因為湯底較吸了,知道尖沙咀牛品係人氣之選,今日同男友👱🏻‍♂️都來試下食台式火鍋,湯底當然選擇咗牛品秘製麻辣鍋,🌶麻辣惹味夠過癮,另元氣養生鍋真材實料濃郁湯底,香氣逼人🥰先來些小食開開胃,揀咗台式甜不辣同地瓜丸,甜不辣微微煙韌有嚼頭,🍠地瓜丸外脆內軟糯,小食都做得唔錯封門柳為牛🐂橫膈膜的肌肉,十分罕有,牛味較重,估唔到任食都有封門柳🤤美國頂級肩胛肉吃起來肉質鮮美,香氣四溢,完全展現出美國牛肉的極致風味👏🏻牛品環境乾淨衞生,食品飲品仲有好多款選擇,抵食得之餘,質素真係好好😊