2015-12-30 4395 瀏覽
男朋友是食肉獸,食燒肉就最啱佢,食過牛陣邊爐唔錯,今次就試本陣!早一個星期book位,聖誕比平時只係貴左$40,$338+10%,合理價錢!一開始當會拎牛雞豬各一份比你試啦,豬腩肉薄切,所以不夠韓式好食,肉比較"鞋",雞排肉都無特別,所以雞豬方面只叫了雞軟骨串及雞腎,都沒有再叫其他了雞軟骨好好味,夠爽脆!之後就主攻牛肉喇,最好食係餐廳送的西冷,然後係上肋肉及筋扒,都有種入口溶化既感覺,牛舌方面厚切比薄切好食!點煎都唔硬!這幾款不斷翻叫!另外叫了生菜籃及韓式前菜三寶,可以包住燒肉食,無咁熱氣!海鮮方面,有"大蝦" (但一點也不大),帆立貝,魷魚,但都一般!100分鐘我地不斷燒不斷食無停過,剩餘30分鐘既時候佢已經比定杯Haagan Daz...到我食既時候都溶緊了

雞軟骨好好味,夠爽脆!

另外叫了生菜籃及韓式前菜三寶,可以包住燒肉食,無咁熱氣!

慶祝紀念
聖誕節
2015-12-24 3593 瀏覽
朋友介卜左APM 呢間本陣好開心,8點booking唔算人多,入到去環境普通啦。我同朋友叫左288元餐。D肉到哂,我地放d肉入燒爐,等食~! 不過叫左好多牛,完全唔知邊件打邊件….好混亂,連d待應都分唔到…蔥盛牛舌係我個人推介,呢度d 牛舌就好滑 食落唔似牛舌~另外仲有好多好多扒,肉同脂肪比例好平均,入口即溶,而且唔洗用調味,原汁原味 一樣甘好食~日本和牛,mama地,都唔係入口即溶一口牛夾生菜、夾埋一同食冇甘滯又健康d.麻醬蕃茄直情係清泉!!

蔥盛牛舌係我個人推介,呢度d 牛舌就好滑 食落唔似牛舌~

日本和牛,mama地,都唔係入口即溶

一口牛夾生菜、夾埋一同食冇甘滯又健康d.

麻醬蕃茄直情係清泉!!

2015-12-23 3087 瀏覽
一想起日式燒肉放題, 就會即刻諗起本陣, 除價錢抵食及質數OK外, 好就腳亦係加分位晚餐時段由六時開始, 為確保可以順利入座, 五點九已到達排隊攞位宣傳牌上見到有幾款價錢($218-$428)既餐單選擇, 由55至94款食物種類可選落單, 限時任食100分鐘除左$218餐單外, 其他餐單仲包飲品任叫我地選擇中價錢($288)頂級澳洲和牛(餐牌上可落單食物種類有87款)落左單後, 侍應先送上澳洲和牛及鷄肉拼盤, 試過邊款好味既可以再ENCORE和牛用鉸剪剪開時已經可以感覺到有幾嫩滑, 肉質非常JUICY, 配埋特色醬汁, 真係食唔停口餐牌上見有海鮮類, 就點下蝦及鮮魷魚蝦就一般, 食完呢2隻已無再ENCORE, 反而魷魚食落有D鮮味個人喜歡食鷄腎及鷄軟骨串, 燒得香口後, 加少少鹽, 正呀^^燒到咁上下, 又食返D前菜沙律"涼快"一下舌頭先, 個人推介蘿蔔泡菜及麻醬凍蕃茄再食多ROUND牛肉後, 又係時候試下蔬菜, 燒京䓤原來好甜架, 新加食物燒菠蘿酸酸甜甜可消滯雖然已經好飽, 但佢地既凍烏冬及凍蕎麥麵, 口感好好, 唔食驚夜晚訓教時會後悔! 仲有個溫泉玉子飯亦唔可以錯過架呢個餐仲包埋雪
呢個餐仲包埋雪糕每人一客, 為呢次燒肉劃上個完美句號
侍應服務反應夠快, 而落單食物亦無試過漏單, 回食度好高
2015-12-19
15 分鐘 (堂食)
  • 頂級澳洲和牛
2015-12-22 2566 瀏覽
遠古時代,先人們都以狩獵為生,開始都是生吃獸肉,相傳有一天,天公打雷,雷劈到先人所在的森林,並著了火,活下來的先人聞到了一股誘人的氣味,尋味過去,看到了一具被燒焦了的野獸屍體,大膽的先人嘗試了烤焦了的肉,發現從來沒有吃過這麼美味無窮的食物,從此便學會了烤肉這種熟吃的食法。今日給大家推薦的是觀塘區的日本烤肉店——燒肉の牛太・本陣 Honjin,它在日本有很多間分店,素來以鮮肉超市為旗號,裡面的肉出了名的價廉物美,在日本口碑甚佳,如今它在觀塘區有了分店,終於可以給香港粉絲解解饞了。 燒肉の牛太・本陣 Honjin的環境乾淨整潔,裡面的烤爐是嵌入式的,並且清潔無煙,對比韓式烤肉館的煙塵滾滾,注重自身形象的愛美一族們更喜歡這裡貼心適宜的設施,因為不會搞到自己一身烤肉味、煙熏味,如果吃完這頓還要趕下一場的話,當然身上沒有太多異味是更好的。我們一群吃貨點了許多海鮮、肉類。像牛肉,牛肉蛋白質含量高,而且脂肪含量低,味道鮮美。中醫食療認為:寒冬食牛肉,有暖胃作用,為寒冬補益佳品;《本草綱目》指出,牛肉能“安中益氣、養肝胃,補虛壯健、強筋骨,消水腫、除濕氣”。我們點了本陣的牛粒、牛肉、牛肩肉和肉眼牛排。

和牛脊肉
我們一群吃貨點了許多海鮮、肉類。像牛肉,牛肉蛋白質含量高,而且脂肪含量低,味道鮮美。中醫食療認為:寒冬食牛肉,有暖胃作用,為寒冬補益佳品;《本草綱目》指出,牛肉能“安中益氣、養肝胃,補虛壯健、強筋骨,消水腫、除濕氣”。我們點了本陣的牛粒、牛肉、牛肩肉和肉眼牛排。牛粒切得大小剛剛合適,烤了之後,嗞嗞冒著熱氣,嘗起來爽口Q彈,煙煙韌韌,口感獨特,上面加點洋蔥等配菜和少許孜然就能提出更鮮的味道。

這次挑選的牛肉是厚切的,其實厚切與薄切烤出來的口感很有差異,但是各有千秋。薄切的肉吃起來彈牙爽口,厚切則是香味更濃郁飽滿。
霜降黑毛和牛
厚切牛舌
主角當然是是次的霜降黑毛和牛,它物美價廉,脂肪雪花紋排布合宜,烤完之後入口即溶的口感讓人回味無窮,還有爽口無比的厚切牛舌,無得頂。
豬頸肉是最好的豬肉,烤起來香味飽滿,口感嫩脆,我們先用醬料醃一下,再放到烤爐裡面烤,烤到外交內嫩,放入口中,簡直入口即溶。

來到本陣,除了牛肉、豬肉,還可以嘗試一下這裡的海鮮。我們點了魷魚、帶子,魷魚點了兩份的,帶子就只是點了一份,魷魚一點腥味都沒有,對於害怕海鮮腥味的人來說簡直就是天大的救星,既可以吃到美味的海鮮,又沒有要忍受腥味的煩惱。至於如何吃帶子,我們自己有一套自己的食法,就是加蒜醬,不僅可以去腥,還可以提鮮味。
總的來說,這裡環境優美,食物物美價廉,是熱愛烤肉的吃貨的好去處。節假日、放工,約上幾個好朋友、好同事,來這裡慢慢地享受,享受那個把一片一片的肉放在烤爐上面的慢生活,看著烤爐上面的肉慢慢地轉變為熟透的顏色,聽著誘人的烤肉的滋滋聲,加上好友同事的幾句閒聊,日子就是那麼的小資,兼職快活似神仙。
生活就是應該這樣,慢慢地、一步一步地來。

2015-12-22
霜降黑毛和牛
厚切牛舌
  • 燒肉放題
  • 燒牛肉
2015-12-11 2361 瀏覽
開始左玩OpenRice之後一段日子,我終於拎到P牌啦~~~ 今日就同朋友慶祝一下,去食本陣。韓燒就流行左好耐,但我始終鍾情於日式燒烤。今次揀左$288 頂級澳洲和牛放題,同一般牛真係無得比,雪花分佈平勻d好多,輕輕炙下就可以喇! 其實全本MENU 既所有肉類、海鮮、前菜、沙津、小食及甜點等皆可任點任食,選擇好多…… 我特別喜歡「澳洲和牛特選五品盛盒」及「厚切牛利」,五品盛盒有5款不同部位既肉比你食,我地食左頭一輪就已經鎖定某2-3款肉質鮮甜爽滑既肉扒番兜Order , 番兜Order 試食同款肉扒但唔同既調味,個人就比較喜歡以「柔軟身筋扒」、「絕稀少腹胸扒」、「霜降迷你扒」及「厚切牛利」。下次真係可以再黎~~

下次真係可以再黎~~

2015-12-09
2015-09-23 3764 瀏覽
amp多美食不在話下,基本上想食乜都有,同朋友兩個lunch就好想食烤肉韓國烤肉就食過好多次了,日式烤肉好似未試過,所以就試下本陣環境好舒適,lunch黎人唔係好多,我地可以盡情吹水台與台之間既位又夠寬闊,唔會俾人感覺好有壓逼感好喜歡一次過烤好多唔同既野食,滿足個胃蝦都算大只,食落除左有D焦味仲保留住蝦的甘甜。熟左D雞肉好嫩滑完全唔覺得鞋同干不過牛肉就有D干啦整體不錯,如果朋友再想黎都會再考慮黎食
韓國烤肉就食過好多次了,日式烤肉好似未試過,所以就試下本陣
環境好舒適,lunch黎人唔係好多,我地可以盡情吹水

台與台之間既位又夠寬闊,唔會俾人感覺好有壓逼感
好喜歡一次過烤好多唔同既野食,滿足個胃

蝦都算大只,食落除左有D焦味仲保留住蝦的甘甜。
熟左D雞肉好嫩滑
完全唔覺得鞋同干
不過牛肉就有D干啦

整體不錯,如果朋友再想黎都會再考慮黎食

終於的起心肝開始我的OpenRice之旅了,第一篇寫比我最常去的本陣,寫得唔好多多包涵 近期流行韓燒,但我嘅最愛食然係日本燒烤。今次寫的呢間本陣,在APM都有一段時間,唔早d到都要等位架!今次揀左個和牛套餐,同一般牛真係無得比,雪花分佈平勻d好多,輕輕炙下就可以喇! (是次老闆請客,無睇價錢,反正就係最貴果個 其實大家都知一般韓燒唔會食到真韓牛架啦,照我估計一般都係內地、美國或者本地牛,而我始終鍾愛日本牛,入口即溶!我地仲加左海鮮,但我主力食然係牛。值得一提嘅仲有H字頭雪糕,今次係OREO味

值得一提嘅仲有H字頭雪糕,今次係OREO味
題外話/補充資料: 當然食完和牛都有樣唔爽就係全肉燒肉味,搭地鐵d人都仲聞到,呢樣無計啦,燒肉有燒肉味、打邊爐有邊爐味,韓燒有條煙通隊住咪又係咁,所以其實我一般知道食燒肉都會帶多件衫,醒呢 :)
2015-08-28
2015-08-25 3370 瀏覽
星期六日出外吃飯, 最開心莫過於唔洗排隊, 6:00 PM 原先在一杯取了籌要等8張枱, 好在行下行下見到呢間燒肉店, 而門口既店員正在與客人溝通緊未到齊可否留枱, 我地又驚死冇位, 餐牌都未睇就決定入內一試喇!原來係有3款任食套餐, 限時100分鐘 (不用加10%服務費), 或者跟餐牌散叫都可以...套餐1 : $218/人, 54款食材, 不包飲料套餐2 : $288/人, 93款食材, 包3款飲料(可樂, JOLLY SANDY, 同埋忌廉溝鮮奶)套餐3 : $428/人, 108款食材, 包指定飲料同埋可加黑毛和牛食材.我地揀左$288/人, 服務員話會先黎一盤什錦肉(豪州產和牛 特選五點盛盒, 再加左少少雞肉, 豬肉和豬頸肉), 可以先嘗嘗個人喜好, 再追加自己喜歡的食材.盛盒很豐富, 看上去色澤新鮮, 每款牛肉味道其實也不錯, 我個人比較喜歡牛肩背肉(澳洲M6和牛) 和巨型肋肉條, 牛味濃郁, 而且入口軟和. 雞肉和豬肉亦不輸蝕, 全熟也不靱, 豬頸肉也爽口彈牙.然後是前菜, 左起是芥辣八爪魚, 中間紅色是牛胃, 然後是白菜KIMCHI. 芥辣八爪魚很好味不算太辣, 牛胃味
套餐1 : $218/人, 54款食材, 不包飲料

然後是前菜, 左起是芥辣八爪魚, 中間紅色是牛胃, 然後是白菜KIMCHI. 芥辣八爪魚很好味不算太辣, 牛胃味辛辣醒胃, 但可惜太靱咬不開, KIMCHI 爽口.
帆立貝原以為會連殼上, SIZE比較小, 但味道不錯. 虎蝦太細隻而且不夠新鮮, 不爽口更沒啥味道. 牛舌賣相很好, 但不爽口而且有點靱. 羊架被我不小心燒到十成熟, 但也鮮嫩不靱, 更沒有羶味, 讚!
左邊是ENCORE 的牛肩背肉(澳洲M6和牛), 右邊是澳洲M6霜降迷你扒, 雪花分佈細緻, 不宜燒太熟, 5-6成吃其鮮嫩多汁, 肉汁非常豐富.
我地見其他客人都叫左生菜包住D肉黎食, 應該可以幫助消滯一下, 但包左之後肉味大減了, 寧可空口吃REFRESH 一下油膩感.
玉子葱花白飯配豉油, 飯太乾, 碗太少, 撈起上來比較因難, 比牛角的遜色, 也沒有牛角的蒜鹽拌著吃來得惹味, 但蛋王SIZE大, 而且蛋味香濃.
魷魚完全冇味, 不值一試.
牛肋條
牛肋條有筋咬不開, 牛味都濃郁, 但太糼好快燒乾左變靱.
任飲既其中一款飲料, 忌廉溝鮮奶.
20 分鐘前服務員提示LAST ORDER, 並送上雪糕, 但只有士多啤梨味, 冇得選擇.

整體食物質素都好好, 價錢合理, 套餐免加一確係抵食, 上菜速度都几快, 冇漏單. 如果服務員可在上菜時說明一下牛既部位就更加好了.

2015-08-23
2015-08-19 2764 瀏覽
上次食完牛陣的媽咪,意悠未盡又想食多次牛。於是我就同阿哥約好,等佢收工之後同媽咪食番次本陣。由於阿哥係觀塘番part time ,所以今次本陣食野選址就定左係觀塘。(為左食,我地一家可以去到幾盡? )由於驚食飯時間會等位,所以我同媽咪早早就黎左APM等位,不過5點就到左,又真係早左少少,根本無人食野 —_— 不過,阿哥收得早,6點未到就黎左本陣,所以我地順利地唔駛等位就入左去食野。由於今日係媽媽賣單,所以大家都好唔客氣咁叫左最貴果Set。果然無令我地失望,見到和牛嘅雪花分佈就知道真係靚牛。好似仲靚過上次係牛陣食果D咁。而且係燒肉所以比較香口,肉味更出更濃,而且燒完仲有層油脂係肉嘅表面,好正。當見到和牛係爐上油花四濺時,真係令人食慾大增。而且入口即溶嘅口感亦證明左佢係靚和牛。佢呢到嘅肉類都好新鮮,好有肉味。最愛佢呢到嘅牛!食到最後,居然仲有haagen-dazs雪糕送,食完燒肉食番1杯就岩岩好!

2015-08-15
2015-08-01 2562 瀏覽
平時去開佐敦的本陣,食物及服務質素也令人滿意,所以試下其他分店。AMP的本陣,勁多人等位,幸好訂左檯,都要等15分鐘左右先入得,原來舖內座位勁少。我地入坐後侍應只放下一埋餐具,便走人。要自己分餐具。幸好下單都快及冇物漏單。食物質素尚算可以,牛脊肉及有骨腸比較優秀,牛舌就難咬D。粟米及洋蔥也不錯。
有骨腸
2015-07-31
慶祝紀念
生日
用餐優惠
現金券
有骨腸
2015-07-29 2043 瀏覽
本陣是一間高級燒肉任食放題店,難得來到,當然食$448的任食放題。這便有機會嘗試日本產的黑毛和牛!曾多次到日本,都有在當地食黑毛和牛,這次有機會在香港食!看到這塊牛,如何能不興奮?!哈哈!多麼的大阿!而且油脂豐富,肥瘦分報均勻,入口即溶,入口甘香。食了這麼多種的牛,這一款是最好食!必食!塊肉大到差點兒放不下燒烤爐!人生第一次食牛舌,感覺不錯,幾好食。本陣除了牛,還有雞肉和豬肉。雞肉也十分美味,不用點醬汁也能吃到雞肉的鮮味!(無圖)我們還叫了牛肉5盛盒,包括5種不同部位的牛肉,適合想試多種類又喂食的你。生牛肉他他,是女經理推介的。把生牛肉加雞蛋,拌完後便可即食。同行者有人不敢食,不過我卻幾喜歡,有點刺身的感覺。生和牛壽司,也是女經理推介的。壽司飯很小很小,所以大家是不用擔心會過飽。牛肉屬爽口質感,配上小小蔥,吃落又有一番滋味!

(無圖)

題外話/補充資料: 有haagen daz 食,唔錯的!
2015-07-27
2015-07-22 1776 瀏覽
十年都唔會入一次觀塘,但今日為左幫壽星公提前慶祝生日,所以今日成班友殺左入觀塘,俾個Surprise佢,但其實大家都係臨時起議,所以連位都無Book到。所以果日我地兵分2路,一批去左搵餐廳一批去左佢公司樓下截佢路,哈哈。為左俾佢食得放縱啲,而且又唔怕食窮我地,而又岩我地成棚人食野,我地決定去食放題,食燒肉!最後搵左呢間。主要真係食肉獸太多‧‧‧‧‧‧呢到份menu都幾多選擇下,有肉有菜有飯,真係應有盡有。(好廢話,哈哈哈哈哈)係餐廳入面好舒服,座位都闊,光線充足,係依個光線下面影相影得都幾靚(呢D係朋友講的,因為我唔識影相,哈哈哈哈哈)。 一大班人食飯,真係會癲D, 我地係咁問侍應介紹唔同部份嘅肉,例如我應該點食法,同應該燒幾耐。餐廳主打係食燒肉,所以佢地啲肉都好新鮮,好好味同好juicy,仲有一種入口即溶的感覺,但的確係唔適合係火爐上面燒太耐,如果唔係就會又鞋又硬,仲好易燶。特別介紹係和牛,堅係入口即溶,飛晒D 汁出來,同埋好濃牛肉味。呢到都有D海鮮燒下,而且好新鮮,一D都唔霉。帶子佢配有牛油,燒起來好香口。大蝦呢,燒肉好爽口的,而且好很大隻,好很正。食咁多肉一定有濟嘅感覺,所以叫咗

大蝦呢,燒肉好爽口的,而且好很大隻,好很正。
食咁多肉一定有濟嘅感覺,所以叫咗啲菜同埋蕃茄,啲菜好新鮮而且好乾淨。另外佢隻蕃茄又大又多汁又甜,食完又有胃口繼續去食肉啦,食盡佢,食爆佢。哈哈哈哈
題外話/補充資料: 除左雪糕, 有輕盈D的甜品就好了
2015-07-18
2015-07-22 1528 瀏覽
近排吹韓風吹到咁行,間中都想吃下日本野轉換下。那揀左食日式烤肉。如果食韓野是因為潮流,咁吃日式燒肉就一定是因為和牛!所以試呢間餐廳的日本和牛!由於食和牛,主要都是食佢個牛味同口感,個人比較鍾意保留和牛的原味,所以開頭食都係以鹽燒為主,直到接近尾聲先開始重口味,咁樣循序漸進就最Perfect。牛舌我試左薄切同厚切,但薄切牛舌嘅口感同味道都無厚切牛舌好,所以鍾意食牛舌的話,個人都係比較推薦厚切的。至於其他肉類,因為個樣都太似,分唔清,所以無辦法逐一推薦。不過印象深刻一點的是上圖的雞肉,沒有雪藏味,只要不燒過龍,是十分嫩口的,而且不要經常反來反去,我吃的時候很有肉汁,很juicy。整體嚟講,呢間餐廳性價比都算高。(以唔加錢任飲計, 只係$218) 以自家牛場供應嚟講,他們的和牛唔是特別出色,但都新鮮乾淨有牛味,而且都有入口即溶嘅口感。希望餐廳睇完食評之後都會再改進下自己不同的地方。

題外話/補充資料: 呢篇食評我打左兩次....因為Upload時唔時點解無反應...上一頁之後乜都無晒:(
2015-07-17
  • 和牛
  • 厚切牛舌
  • 雞肉
2015-07-22 1325 瀏覽
尋晚同男朋友黎左本陣吃晚飯! hehe~預先book左位, 所以好快就可以入座~因為我好喜歡食燒肉, 所以周圍試唔同的燒肉店!呢到啲服務員都算幾nice, 當然, 又唔算係特別好好, 但唔係差! OK的!當晚我們先點了任食! 咩都有, 有幾十款食物和飲品~~野食方面:我都幾鐘意將牛肉燒完夾生菜食, 呢度啲肉係唔錯, 很juicy, 夾生菜可以確保肉汁不流失~肉+菜, 因此變得不油膩! 和牛因血統, 養飼環境, 技術關係~ 養出黎的牛, 脂肪細密! 正因為肥瘦相間, 一咬落去已經係滿嘴油香, 肉質鬆軟無渣, 加上脂肪豐富, 好有入口即溶的感覺另外厚切牛舌真係好正, 成0.5cm 厚!! 燒烤後很爽! 很多肉汁! 很有口感! 非常好味! (無相)黎本陣食燒肉好處是什麼肉都可以食, 而且每樣的水準也都不錯! 羊沒有『so』~我自己是燒8成熟, 不會太生, 吃下去很有口感, 同埋很滑嫩~我地點左d 帶子~ 附有牛油的, 燒的時間要小心牛油溢瀉, 而且不要燒太耐, 不然口感會乾同硬~唔識可以問staff (因為我都係問左staff先知XDDD) (無相)last, 呢到有haagen-dazs雪
尋晚同男朋友黎左本陣吃晚飯! hehe~
預先book左位, 所以好快就可以入座~

因為我好喜歡食燒肉, 所以周圍試唔同的燒肉店!
當晚我們先點了任食! 咩都有, 有幾十款食物和飲品~~

野食方面:

肉+菜, 因此變得不油膩!

last, 呢到有haagen-dazs雪糕任食~~都唔錯~~
題外話/補充資料: 男朋友話佢地係自己農場養的和牛, 所以同出面唔同! 呢個價錢, 我覺得真係唔錯~~ BTW, 呢間係連鎖店, 希望佢可以keep到水準!
2015-07-14
2015-07-14 1119 瀏覽
哩間餐廳嘅裝修都幾靚,幾乾淨,坐嘅地方都好寬闊。佢係APM 4樓,都幾近MTR,十分方便。服務呢家野我都唔多講啦,最近要係好,同周到啦,侍應會介紹下唔同肉既部位俾我地聽,教我地點樣燒D食物,點燒先係最好味。有幾款牛我係特別欣賞,因為感覺上佢係入口即溶,從肉嘅顏色睇落去都係非常新鮮。牛肉色澤均勻,很有光澤,吃上口很濃牛肉味,很juicy。另外要提提的是他的和牛,有滿滿的雪花,燒完之後吃下去是入口即溶!!!(應該是一般牛跟和牛的分別吧?!)海鮮都好新鮮,尤其是元貝,D肉好甜,貼心的是配上牛油,吃起上來,就是不一樣,那種感覺很幸福。最後不用多說的是Haagen Dazs,是任食,瘋狂食!!!味道唔洗我講啦???無敵呀!另有一個甜品係叫糯米糍,用個爐燒林佢,然後再係上邊帶擺啲紅豆蓉同埋綠茶粉,真係絕配。口感是煙煙"un""un",小小熱熱地,又甜甜地,又不會很"溜",很有趣,最有趣是煙"un"程度可以自己控制嘛。由於今日係我朋友生日,所以食得特別開心,有咁好味嘅野食同朋友陪住我,簡直係無得彈,價錢相比起又唔算貴,都OK。
哩間餐廳嘅裝修都幾靚,幾乾淨,坐嘅地方都好寬闊。

佢係APM 4樓,都幾近MTR,十分方便。

牛肉色澤均勻,很有光澤,吃上口很濃牛肉味,很juicy。
2015-07-08