2021-11-01
同朋友放工行完觀塘見到好多人排隊等入去所以我地又跟埋排隊入去食裝修以可愛既貓狗🐶🐱做主題 好有日系既感覺 坐位寬敞 好彩坐到卡位 更可以影埋坐位後既狗狗玻璃 多朋友去都有大卡位 咁就方便傾計啦套餐有2款 分別係$238同$318 我地揀左$238 有剌身拼盤 包括希靈魚 大頭蝦🦐 同埋三文魚 都幾新鮮食完刺身再食雞煲 入面加左花椒八角好惹味 另外仲有魷魚🦑豬皮同埋牛柏葉 索晒d汁好正 仲要係任食平時食完雞煲都係加d湯落同一個鍋度繼續打邊爐 但呢度竟然會比另一個鍋打邊爐 呢點值得一讚 湯底只有蕃茄薯仔同埋麻辣呢2款 我地就試蕃茄薯仔湯底 食完濃味雞煲就食番清淡d既湯底海鮮拼盤有幾款 好新鮮 又唔會腥 另外仲有豬肉 響鈴 丸 同埋餃子都係飲食 食完仲有牛乳布甸做甜品 簡直係大滿足😍而家仲有優惠6人同行1人免費 follow social media仲送椰青特飲或者龍眼特飲添