2021-12-21
為食火鍋公司超級超級抵食火鍋!💲💲💲268任食火鍋包六款前菜,魚生,酸菜魚或雞煲,同埋海鮮拼盤及牛肉拼盤!前菜可以任食,有花生雞腳,炸豬大腸,炸薯條,沙律,炸雞,甜酸薯條!🍟魚生拼盤好新鮮!特別係條希靈魚好好食!好想食多幾條🥺🐠之後我哋揀咗個酸菜魚(雞煲可以refill但係酸菜魚不可以)酸菜魚可以揀走辣,竟然走咗辣都好好味!啲魚好鮮甜,完全冇骨!酸菜魚湯都唔會太酸啱晒我口味!其實食完酸菜魚已經好飽🫕但係依個時候火鍋就要上了!火鍋包海鮮拼盤仲有牛肉拼盤🥩!一口牛肉最好味完全唔韌仲好有牛味添🤤 啲蝦🦐好大隻帶子好鮮甜!仲有任食菜!拎咗兩兜都已經好多唔好唔記得啲丸!濃汁牛肉丸最好味~一口韭菜餃好細細粒唔會覺得太漏🤤總括嚟講,服務都幾好嘢食就唔使講啦!真係超級抵食完全唔知佢點樣賺錢!仲有任飲添!地址:觀塘創業街15號萬泰利廣場地下C號舖味道:8/10
超級超級抵食火鍋!💲💲💲
魚生拼盤好新鮮!特別係條希靈魚好好食!好想食多幾條🥺
其實食完酸菜魚已經好飽
仲有任食菜!拎咗兩兜都已經好多
唔好唔記得啲丸!濃汁牛肉丸最好味~
一口韭菜餃好細細粒唔會覺得太漏🤤
地址:觀塘創業街15號萬泰利廣場地下C號舖