2022-01-16 44 瀏覽
想食雞煲,已特登搵吓附近有邊度可以食!今次有兩個套餐,有兩個價錢238同318,而我哋就揀咗318套餐。首先一入到去舖頭好闊落,跟住已經勁快好多人!好彩早去到,一嚟到就俾咗鮮鮑魚,一人一隻好大隻好彈牙,好想再食!另外俾咗一盤刺身,刺身都好新鮮,賣相又靚,我自己最鍾意食三文魚,夠厚。跟住就要自己炒雞煲,每2分鐘抄一次,非常香口,而且非常多雞,亦都好滑,加埋牛柏葉同魷魚一齊炒,入晒味好好食,食唔夠仲可以添加雞,如果食完雞煲就可以轉打邊爐,不過一轉左打邊爐就唔可以轉返雞煲,呢個就要留意番!我哋叫咗麻辣湯底打邊爐,湯底夠辣,啲嘢食入晒味,出面有唔同嘅菜盤同埋飲品可以自己拎,一嚟就有海鮮拼盤俾我哋,海鮮嘅類型非常多,有帶子海蝦魚聖子蠔,全部海鮮都冇沙值得一讚,最後仲俾咗兩款牛我哋食,好重牛味,而且有一定嘅厚度另外仲俾咗一盤嘅丸類同鴨血,自己非常鍾意食鴨血,推介,雖然冇得追加牛,其實講真兩個人嘅份量已經非常多!我覺得以呢個價錢來講有得雞煲任食同埋打邊爐已經非常推薦,大家經過觀塘可以去食下!

首先一入到去舖頭好闊落,跟住已經勁快好多人!
另外俾咗一盤刺身刺身都好新鮮,賣相又靚,我自己最鍾意食三文魚,夠厚。

最後仲俾咗兩款牛我哋食,好重牛味,