.今晚係牛頭角區番工既朋友帶我食任飲任食火鍋,餐廳座位環保闊落舒服,仲帶出竉物不棄養訊息,要做個負責任既主人!.先飲燉湯 - 蟲草花燉雞湯,滋補冇味精.任食小食 - 鮑汁雞腳、炸大腸,小食都好高質,雞腳炆煮到好林又入味,炸大腸有係大排檔食既風味!.再食酸菜魚(鍾意重口味可以揀任食惹味雞煲)酸菜及辣椒味道好平衡,魚片肉剛好熟所以好滑嫩,識食要食紅薯粉,因為吸收左魚湯精華.5點刺身拼盤 - 勁大隻赤蝦、帶子、三文魚、北寄貝、八爪魚.然後黃金皮蛋芫茜湯底打邊爐!海鮮拼盤:蟶子、蠔、鮑魚、大蜆、龍躉片、鮮蝦蟶子大隻肉又鮮甜,食到舔舔脷!.牛肉拼盤:集合本地、美國同澳洲既精選牛肉,包括吊龍伴、五花趾、牛頸脊、封門柳、牛肩胛.仲有鹿兒島茶美豚、墨汁墨魚滑、蝦滑 同埋多款任食火鍋配料,新鮮蔬菜、飲品就可以係自助區自取.總括黎講係食足幾round,食到滿載,好幸福!

先飲燉湯 - 蟲草花燉雞湯,滋補冇味精

再食酸菜魚(鍾意重口味可以揀任食惹味雞煲

5點刺身拼盤 - 勁大隻赤蝦、帶子、三文魚、北寄貝、八爪魚

然後黃金皮蛋芫茜湯底打邊爐!
海鮮拼盤:蟶子、蠔、鮑魚、大蜆、龍躉片、鮮蝦

蟶子大隻肉又鮮甜,食到舔舔脷!

總括黎講係食足幾round,食到滿載,好幸福!
2022-08-11
2022-08-16 51 瀏覽
第二次食,今次人多返,整體來講都可以。都食流程食法,先小食再刺身,之後雞煲,海鮮同肥牛火鍋,相對來講上料都好快。一定管飽,同事未食過,唔係我都想食下魚,人流管制還可以。
一定管飽
,同事未食過,唔係我都想食下魚,人流管制還可以。
公司附近原來有間無限時打邊爐(ᯅ̈ )放工就約左frd去大吃一頓~分別有為食套餐$278 & 豪食套餐$358可揀!環境舒適寬敞 以店家的愛犬🐶哥基作主題 好可愛🥰食材都新鮮質素頗不錯 服務態度都好好雞煲都好惹味涮咀 基本上吃完雞煲我已經飽左大半😶所以無限時真是好讚! 可以閒聊著慢慢吃.▫豪食套餐 $358+1♪ 奉送時令燉湯 (要提早一天訂位先有!!)燉湯完全不馬虎 落足湯料去烹煮 當天是蟲草花燉雞湯 味道好香濃滋補 好值得飲🤤♪ round 1 : 餐前小食 可refill有炸瘋薯條🍟炸雞(炸衣剛好.香脆).蟹籽沙律.鮑汁雞腳(入味滑嫩).炸大腸(有酸甜醬好爽脆) ♪ round 2 : 五點刺身盛合帶子.牡丹蝦.三文魚.北寄貝.油甘魚 刺身們都肥美新鮮😚♪ round 3 : 頭盤二揀一 (酸菜魚/寵寵雞煲)酸菜魚是一次性供應 雞煲就可以任食🤗一場黎到梗係要試下招牌雞煲店員仲會好貼心幫你翻炒ჱ̒ ー̀֊ー́ )落左好多香料和醬汁調味 點左bb辣都好夠味!雞件啖啖肉索晒啲汁好惹味香口🤤食到一半可以落埋豬皮.牛柏葉.魷魚落去炒 收晒汁好入味好正desu~~~♪ round 4 : 火鍋盛宴
公司附近原來有間無限時打邊爐(ᯅ̈ )
放工就約左frd去大吃一頓~
分別有為食套餐$278 & 豪食套餐$358可揀!
環境舒適寬敞 以店家的愛犬🐶哥基作主題 好可愛🥰

食材都新鮮質素頗不錯 服務態度都好好
雞煲都好惹味涮咀 基本上吃完雞煲我已經飽左大半😶
所以無限時真是好讚! 可以閒聊著慢慢吃
黃金皮蛋芫荽湯

▫豪食套餐 $358+1
♪ 奉送時令燉湯 (要提早一天訂位先有!!)

燉湯完全不馬虎 落足湯料去烹煮
當天是蟲草花燉雞湯 味道好香濃滋補 好值得飲🤤

♪ round 1 : 餐前小食 可refill

♪ round 2 : 五點刺身盛合
五點刺身盛合

帶子.牡丹蝦.三文魚.北寄貝.油甘魚
刺身們都肥美新鮮😚
五點刺身盛合

♪ round 3 : 頭盤二揀一 (酸菜魚/寵寵雞煲)

酸菜魚是一次性供應 雞煲就可以任食🤗
一場黎到梗係要試下招牌雞煲
店員仲會好貼心幫你翻炒ჱ̒ ー̀֊ー́ )
落左好多香料和醬汁調味 點左bb辣都好夠味!

雞件啖啖肉索晒啲汁好惹味香口🤤
食到一半可以落埋豬皮.牛柏葉.魷魚落去炒
收晒汁好入味好正desu~~~

♪ round 4 : 火鍋盛宴 4款湯底任揀
黃金皮蛋芫荽湯

食完濃味雞煲就諗住食返清啲🤪
揀左黃金皮蛋芫荽湯 帶淡淡的芫荽香
皮蛋更是黃金透明色的!

♪ 豪食海鮮拼盤 (6-8款)
豪食海鮮拼盤

海鮮擺盤很美 鮮甜可口😚
分別有蟶子.元貝.龍躉片.脆肉鯇.蠔🦪.蜆.鮮蝦
♪ 豪食牛肉拼盤
豪食牛肉拼盤

(有五花趾.吊龍伴.牛頸脊.SRF和牛三角肉.M5和牛肩胛肉.澳洲封門柳.熊本雪花一口牛)
牛牛紋路分明 油脂比例剛好 有肉感之餘充滿牛香

♪ 任食火鍋配料

Prime牛胸腹肉.羊卷肉.鹿兒島茶美豚
是可以任fill的肉肉 肉質也不錯
茶美豚味道比普遍的豚肉鮮美 比較少見喔!
手打黑白滑也好爽口彈牙
還有多款特色丸類.蔬菜可以任食🙆🏼‍♀️
  • 寵寵雞煲
2022-08-09 54 瀏覽
為食火鍋公司-牛頭角今次黎到牛頭角地鐵站步行6至7分鐘既為食火鍋,主打冇限時火鍋盛宴-為食套餐(成人$278/1位,裝修以哥基為主題,周圍都有哥基的圖案同相店舖有進餐次序,由Round1 食到 Round 4,最特別既係當你選擇進食Round2時就不能叫回到Round 1 的食物。幾特別ROUND1餐前小食唐揚脆炸雞、蟹籽沙律、酸甜炸大腸、鮑汁雞腳(是日炸瘋薯條、甜蕃薯條冇貨)酸甜炸大腸很香脆,而炸雞反而不是香脆的呢款但味道都不錯,但第二轉再叫炸雞時,雞肉有輕微奇怪的味道,鮑汁雞腳煮得很淋很入味ROUND2 前菜三點刺身盛合(一次性)三文魚(4片)、大蝦(2隻)、北寄貝(2片)三文魚及北寄貝不是太過突出,但都新鮮,而大蝦很爽口彈口,口感不錯,可惜、刺身是一次性ROUND3頭盤為食酸菜魚(一次性)酸菜魚魚質尚算嫩滑,味道不是太濃郁,酸味不太重,鍋入面仲配有小量的紅薯粉,都彈牙ROUND 4火鍋盛宣櫻桃鮮茄薯仔為食海鮮拼盤(一次性)鮮蝦、蠔、蜆、半殼元貝、白鱔片海鮮拼盤很新鮮,特別推介鮮蝦,非常爽口彈牙。為食牛肉拼盤 5款(一次性)潮汕吊龍伴、黃喉、手切牛頸脊、熊本雪花一口牛、美國SRF和
為食火鍋公司-牛頭角

ROUND1餐前小食

ROUND2 前菜
三點刺身盛合(一次性)
三文魚(4片)、大蝦(2隻)、北寄貝(2片)

ROUND3頭盤
為食酸菜魚(一次性)

ROUND 4火鍋盛宣
櫻桃鮮茄薯仔

為食海鮮拼盤(一次性)
鮮蝦、蠔、蜆、半殼元貝、白鱔片

海鮮拼盤很新鮮,特別推介鮮蝦,非常爽口彈牙。

為食牛肉拼盤 5款(一次性)
潮汕吊龍伴、黃喉、手切牛頸脊、熊本雪花一口牛、美國SRF和牛板腱肉

牛肉味道非常濃厚,黃喉很爽脆口感又幾特別

任食火鍋配料
澳洲M8和牛肩胛肉、紐西蘭羊峇肉、鹿兒島茶美豚

當日免費升級澳洲M8和牛肩胛肉,牛肉味道香濃,很好吃。紐西蘭羊峇肉,羊肉臊味很濃郁適合羊肉臊味既朋友仔。至於鹿兒島茶美豚,都很香濃豚肉味。

寵寵濃汁牛肉丸、流心芋茸貢丸、嫩鴨血、
鵝腸、手工一口雲吞、手工一口韭菜餃、珍寳蟹柳

牛丸咬落香濃多汁,手工一口雲吞、手工一口韭菜餃食落細細粒,亦有啲鹼水嘅味道,入面的蝦肉亦都很彈牙,珍寳蟹柳很大條不是粉粉既蟹柳

-田園自助吧
粟米
田園蔬菜(什錦蔬菜盤,生菜盤)

蔬菜都新鮮,雖然種類不是太多,不過已經足夠

自助飲品櫃
汽水、茶、鴻福堂飲品(細支裝)

細細支非常體貼,可以試到不同味道

自助醬料區
生蒜蓉,炸蒜蓉,豉油,辣椒,芝麻醬

總結,當日店舖不是太多大,環境幾舒服清潔,味道很好,價錢又不是很貴,值得一試
2022-08-01
  • 海鮮盤
2022-08-09 62 瀏覽
278$+30$湯底,服務幾好,前菜有小食可以多點,刺身比較少,三樣一人一件差唔多,雞煲可以,亦可以再加,火鍋同海鮮一齊上,食完可以落單其他,菜自己羅,管飽。同餐牌一樣

同餐牌一樣
2022-08-08 92 瀏覽
之前朋友介紹呢間狗狗主題嘅邊爐好正,今日就同男朋友黎試下,入到去周圍都有好得好可愛嘅狗狗相,睇黎老闆好中意狗🙈入面仲有一啲義賣嘅Figure,啲錢都係會捐去幫助小動物嘅機構👍🏻👍🏻講番食物先,呢到係分4Round咁食,首先係小食,通常一般嘅小食都係細細碟,但呢到就有得任食,呢點真係好正🤤我地叫左5款小食,最中意係好香脆嘅薯條同埋酸甜炸大腸😚食完小食之後就叫左刺身拼盤,啲三文魚都好新鮮,大蝦都好甜。去到Round3就揀咗寵寵雞煲🐔,啲店員都好好,會幫手煮埋,啲雞都好滑同埋入味。食完3round就開始打邊爐🤣叫左個麻辣鍋,辣度可以自選,另外仲有附送為食海鮮拼盤,雖然我平時唔太鍾意食海鮮,但係都覺得啲海鮮好好味😋仲有為食牛肉拼盤,個賣相好精緻,而且會寫明係咩部位嘅肉,啲肉質都好滑另外都仲可以叫唔同嘅配菜,咁多嘢食仲要冇限時真心好抵好推介大家去😝😝

我地叫左5款小食,最中意係好香脆嘅薯條同埋酸甜炸大腸😚
食完小食之後就叫左刺身拼盤,啲三文魚都好新鮮,大蝦都好甜。

2022-08-03
2022-08-08 33 瀏覽
開業一年多主打雞煲同打邊爐餐廳,裝修依然保持得乾淨整潔,環境闊落樓底夠高坐得舒服。呢度食法幾特別,打機咁逐round食完一round就會落去下一round,但唔可以返轉頭食返上一轉既野食。除左雞煲打邊爐外,仲有日式刺身同海鮮拼盤,幾喜出望外。而且勝在佢又真係無限時,多款飲品任飲,岩曬成班朋友慢慢傾 慢慢食。Round 1️⃣: 五至六款餐前小食,薯條蟹子沙律去到豬大腸都有,質素唔錯款式多元。Round 2️⃣: 前菜有三款新鮮鮮甜既日式刺身,只可惜無得refill🥢Round 3️⃣: 已經係主食但仍然屬於頭盤,一次性既酸菜魚同埋任食雞煲二選一,揀左BB辣雞煲,香麻撲鼻,而且職員好熱心會幫我地炒起個雞煲,雞嫩滑好好食,食完雞仲可以落豬皮牛栢葉落去炒,索曬啲汁真係好正✅Round 4️⃣: 高湯牛尾湯底打邊爐,隨即奉上海鮮拼盤 - 有蝦蠔蜆魚類共四款。另外五款為食既牛肉拼盤,牛頸脊一口雪花牛都有,仲可以追加大量火鍋配料⭕️📍 為食火鍋公司 (觀塘)觀塘創業街15號萬泰利廣場地下C號舖

📍 為食火鍋公司 (觀塘)
觀塘創業街15號萬泰利廣場地下C號舖
平日夜晚walk in 都有位,入到去第一個感覺係裝修好靚,老闆一定好有愛心同好鐘意狗仔,環境幾乾淨,地下無立痴痴。我地選左無限時火鍋盛宴$278一位,除左加一無其他附加收費,無限時姨樣野好吸引,唔洗趕住食!一坐底店員話介紹,佢有round 1 - 4,即係去左round 2無得食反round 1。我地round 1就叫左3轉唐揚脆炸雞,1轉蟹籽沙律,1轉酸甜炸大腸同3轉鮑汁雞腳。雞腳勁淋同入味,忍唔住叫多左兩轉,炸雞好脆身香口,又忍唔到叫左2轉😋然後 round 2係三點刺身盛合(一次性),三文魚勁好食,佢既刺身都好新鮮。到round 3- 叫左酸菜魚(一次性),佢唔算好辣,魚好滑同份量都好足夠,個底仲有薯粉吸哂啲湯汁,正🤤Round 4 - 火鍋盛宴,真係盛宴黎,雖然佢為食海鮮拼盤同個為食牛肉拼盤都係一次性,但佢真心高質,拍得住出面單點火鍋店既質素。海鮮類全部都好鮮甜新鮮,雖然唔係好大隻,但好好味。個牛肉拼盤真係不得了,就咁火鍋店單點姨盤肉都唔平,佢每隻肉都各有特色,黃喉勁爽口彈牙,一口牛同牛板腱勁重牛味,吊龍伴口感勁鮮嫩爽口!佢仼食既款色都唔小,同質素都勁高,一啲都唔似仼食,其中

佢仼食既款色都唔小,同質素都勁高,一啲都唔似仼食,其中仼叫既美國Prime牛胸腹肉,又係勁香牛味omg ,我飽到上心口都叫多感兩碟。仲有好多好有特色既火鍋配料,鵝腸,鴨血,珍寶蟹柳,手工一口韭菜餃,仲有好多,全部都高質好食。

總結: 佢食物質素真心高到唔似仼食,無酒精飲品又仼飲,雖然有啲食物係一次性,但其實佢有咁多round ,一定飽,咁多正野食仲要無限時!下次一定約多幾個朋友一齊再黎,真心推薦。

2022-07-28 58 瀏覽
呢間火鍋放題之前食過覺得幾高質😆,今日黎到觀塘附近就即刻再食多次佢地嘅晚市無限時火鍋放題啦🥳.無限時火鍋盛宴 $358.Round 1餐前小食小食都有好多種,我就食左炸雞同沙律😎,食物都幾高質而且份量唔算太多可以食多幾樣🤩.Round2 前菜 五點刺身盛合刺身方面係一次性唔可以添加,特別鍾意佢地嘅三文魚夠曬肥美😜.Round3 頭盤 任食寵寵雞煲雞煲絕對高質,麻辣味道超級惹味🤤.Round4 火鍋盛宴湯底:黃金皮蛋芫荽湯😛.豪食海鮮拼盤呢個拼盤會有6-8種時令海鮮😗,首先每一款都好新鮮,而且仲有我最愛嘅白鱔同埋鮑魚❤️.豪食牛肉拼盤火鍋當然唔少得牛肉啦🌟,呢一個拼盤有多種唔同牛肉種類部位,我自己就覺得澳洲和牛最肥美最正😍
無限時火鍋盛宴 $358
Round 1餐前小食
Round2 前菜 五點刺身盛合
刺身方面係一次性唔可以添加,特別鍾意佢地嘅三文魚夠曬肥美😜
Round3 頭盤 任食寵寵雞煲
雞煲絕對高質,麻辣味道超級惹味🤤
Round4 火鍋盛宴
湯底:黃金皮蛋芫荽湯😛
豪食海鮮拼盤

2022-07-19 62 瀏覽
成餐好多野食,薯條夠脆,刺身都OK。酸菜魚做到好多香港鋪都做唔到既風味(平時上面食果種風味)。打邊爐d蝦同牛都好食,任叫既牛都滿意,但牛柏葉就真係紙皮咁,特別推介手打烏東,十分彈牙,令到我都忍唔住re-order左⋯另外值得一讚既係冇限時間,我去果間係星期日,坐左3/5左右,應該比較適合gathering,因為冇限時間冇壓力,而且野飲多數細支裝,可以試多幾款,侍應服務態度都很好,環境都好寬躺,不過冷氣好勁,去記得帶定外套。
2022-07-17
慶祝紀念
生日
  • 火鍋
2022-07-13 77 瀏覽
今晚同朋友就約埋去左「為食火鍋公司」食無限時任食火鍋放題。地方都幾闊落, 無限時任食, 有前菜、雞煲、刺身、海鮮及靚牛拼盤同埋任食指定火鍋配料,好抵食呀!先點前菜, 有炸大腸, 鮑汁雞腳, 蟹籽沙律, 唐揚炸雞, 炸薯條。唐揚炸雞同埋炸大腸最好食跟住食刺身, 好新鮮,而且份量都唔少。最期待任食雞煲,雞肉嫩滑同入味,加埋豬皮同埋魷魚就更加惹味!火鍋就揀左皮蛋芫荽湯底.海鮮盤有蝦, 蠔, 蜆和元貝, 全部都好新鮮牛肉拼盤有成五款靚牛,肉味濃郁,油脂分佈均勻。任食火鍋配料超過30種, 非常豐富!
今晚同朋友就約埋去左「為食火鍋公司」食無限時任食火鍋放題
地方都幾闊落, 無限時任食, 有前菜、雞煲刺身、海鮮及靚牛拼盤同埋任食指定火鍋配料,好抵食呀!

跟住食刺身, 好新鮮,而且份量都唔少。

火鍋就揀左皮蛋芫荽湯底.
海鮮盤有蝦, 蠔, 蜆和元貝, 全部都好新鮮
2022-07-03 67 瀏覽
今日去觀塘APM行街,朋友話佢之前食過呢間都唔錯,話係Apm附近,就同我地去食~環境幾寬敞,感覺好中式咁,牆上好多柴犬嘅海報,好可愛❤️❤️店員帶左我地去卡位就坐,感覺隱蔽少少傾計都可以大聲啲🤣🤣難得嚟到就成三百幾蚊嗰個套餐,見佢都包好多嘢,啲菜同飲品都係外面拎的~首先就原左早一日訂座就會送每位一盅燉湯,都幾足料!又夠濃味😋跟住店員就叫我地可以叫咗啲野食先因為係一輪輪咁上,叫完就唔返得轉頭:小食:飽汁雞腳都幾入味,炆到好林👍🏻刺身:好肥美新鮮,赤蝦好好食🥰好少打邊爐可以簡酸菜魚所以我就叫左佢試下,湯都幾好飲,佢仲有啲薯粉好索汁又夠彈👍🏻海鮮佢都比幾多款,食得出都新鮮,食材都唔平😌壓軸:都幾多款牛,都好有牛味,比其他餐廳多好多款!同埋都只係埋單三百幾蚊!真係食到捧住個肚走🤪仲要係無限時食左好耐,又可以慢慢食😂大滿足!
店員帶左我地去卡位就坐,感覺隱蔽少少傾計都可以大聲啲🤣🤣
跟住店員就叫我地可以叫咗啲野食先
因為係一輪輪咁上,
叫完就唔返得轉頭:
小食:飽汁雞腳都幾入味,炆到好林👍🏻

刺身:好肥美新鮮,赤蝦好好食🥰
好少打邊爐可以簡酸菜魚所以我就叫左佢試下,
湯都幾好飲,佢仲有啲薯粉好索汁又夠彈👍🏻

海鮮佢都比幾多款,食得出都新鮮,食材都唔平😌

真係食到捧住個肚走🤪仲要係無限時食左好耐,又可以慢慢食😂
大滿足!
2022-07-03 71 瀏覽
兩年前都嚟過一次食呢間,今次黎食Menu又好似唔同左,都幾好,轉下又有啲新鮮感咁❤️我哋叫咗個豪食套餐$358+10%首先係出面拎左野飲先~都有兩個雪櫃簡👍🏻👍🏻佢分左幾round 上,叫完一round就唔可以返轉頭再叫~第一round叫咗鮑汁雞腳同蟹子沙律🥗第二round刺身,都好新鮮同多款~第三round就叫左酸菜魚湯底都唔錯幾夠味都幾多魚🐟第四round係海鮮拼盤擺盤都擺得好靚,仲有龍躉😳😳最後上埋啲牛,都好多款啊啊啊~~~牛既質素都好好食😋仲有其他野任叫的,但食到呢度都好飽了!食左流心芋茸貢丸都好好食,中意食芋泥既唔好錯過,貢丸都好彈牙👍🏻👍🏻其實包左咁多嘢佢都算抵食!又咁多款、食左幾間餐廳既野食咁😂😂😂
我哋叫咗個豪食套餐$358+10%
首先係出面拎左野飲先~都有兩個雪櫃簡👍🏻👍🏻
第一round叫咗鮑汁雞腳同蟹子沙律🥗

第二round刺身,都好新鮮同多款~

第三round就叫左酸菜魚湯底都唔錯幾夠味都幾多魚🐟
第四round係海鮮拼盤擺盤都擺得好靚,仲有龍躉😳😳

最後上埋啲牛,都好多款啊啊啊~~~
牛既質素都好好食😋
仲有其他野任叫的,但食到呢度都好飽了!
2022-07-02 42 瀏覽
最近同朋友去左e間火鍋店食雞煲🐔同打邊爐,餐廳座位都幾闊落,唔似一般火鍋店咁迫。我地揀左豪食套餐,最緊要係冇限時🤩豪食套餐包左燉湯,小食,刺身,雞煲,火鍋海鮮拼盤,牛肉拼盤,任食火鍋配料🤗燉湯味道好香濃帶香香嘅蟲草花味。小食有勁多選擇仲可以不停加配🙊🌸刺身拼盤赤蝦好大隻,三文魚都好厚肉😍我哋要左小小辣嘅雞煲,但已經好入味,雞件好滑,加埋豬皮,水魷同牛柏葉,成煲都好野味😆香香辣辣😋🌸海鮮拼盤入面有鮑魚,元貝,龍躉片,鱔片,海蝦,大蜆😋全部海鮮都好鮮味👍🏻🌸牛肉拼盤牛肉嘅種類有7款,仲有d稀有部位,平時比較少食到,我地覺得五花趾同吊龍伴最特別☺️牛味好濃🙌🏻🌸鹿兒島茶美豚茶美豚比一般嘅豚肉滑🤗餐廳仲有不同嘅任食火鍋配料仲有自助蔬菜吧同飲品吧😆我地叫左手打黑白滑,黑色係墨魚滑,好彈牙😊白色係蝦滑。

豪食套餐包左燉湯,小食,刺身雞煲火鍋海鮮拼盤,牛肉拼盤,任食火鍋配料🤗

燉湯味道好香濃帶香香嘅蟲草花味。

小食有勁多選擇仲可以不停加配🙊

🌸刺身拼盤

赤蝦好大隻,三文魚都好厚肉😍

🌸海鮮拼盤

🌸牛肉拼盤

🌸鹿兒島茶美豚
茶美豚比一般嘅豚肉滑🤗

2022-07-02 48 瀏覽
屋企人又想食雞煲,又想打邊爐,今日就帶佢地嚟到喺觀塘呢間「為食火鍋公司」呢間為食火鍋公司無限時任飲任食,無論價錢、食物質素、環境都唔錯架!呢間以狗狗🐶為主題的火鍋店座位舒適,仲有小哥基背景比你打卡最初入去仲以為係狗Café,原來係火鍋店佔地六千呎,仲有導盲犬區好貼心講番火鍋,有四個Round,食完一Round到一Round,不過順次序落,唔可以再回頭Encore。成人$278 小童$218 (無限時)🌟Round 1 餐前小食有炸瘋薯條、甜蕃薯條、唐揚脆炸雞、蟹子沙律、酸甜炸大腸、鮑汁雞腳。必推脆大腸和炸蕃薯條,炸得非常香口。鮑汁雞腳炆得好入味,蟹杍沙律食完好開胃😚🌟Round 2 前菜 (三點刺身盛)三文魚肥美,刺身大蝦肉質結實,鮮甜味美,北寄貝爽口😍🌟Round 3 酸菜魚(一次)/ 雞煲 (無限)我地揀左雞煲,雞煲香氣四溢,仲要係無限添。雞煲加入秘製醬處理,更加入豬皮,牛柏葉同魷魚三寶,食落非常惹味🤤🌟Round 4 火鍋我地揀左高湯牛尾湯底,好清甜濃郁。先黎一個海鮮拼盤,有鮮蝦 、蠔、半殼元貝、蜆,白鱔片,整體都好新鮮。再黎一個牛肉拼盤,賣相好靚,肉質新鮮嫩滑,有潮汕吊龍伴、黃

呢間以狗狗🐶為主題的火鍋
座位舒適,仲有小哥基背景比你打卡
最初入去仲以為係狗Café,原來係火鍋
佔地六千呎,仲有導盲犬區好貼心

成人$278 小童$218 (無限時)

🌟Round 1 餐前小食

🌟Round 2 前菜 (三點刺身盛)
三文魚肥美,刺身大蝦肉質結實,鮮甜味美,北寄貝爽口😍

🌟Round 3 酸菜魚(一次)/ 雞煲 (無限)
我地揀左雞煲雞煲香氣四溢,仲要係無限添。雞煲加入秘製醬處理,更加入豬皮,牛柏葉同魷魚三寶,食落非常惹味🤤

🌟Round 4 火鍋
我地揀左高湯牛尾湯底,好清甜濃郁。

再黎一個牛肉拼盤,賣相好靚,肉質新鮮嫩滑,有潮汕吊龍伴、黃喉、手切牛頸脊、熊本雪花一口牛、美國SRF和牛板鍵肉、美國SRF和牛三角肉。

最後仲有任食配料,有鹿兒島茶美豚、美國Prime肥牛片、紐西蘭羊卷肉、鴨血、黑柏葉、紫菜響鈴、雲吞、韮菜餃、濃汁牛肉丸、墨魚汁腸、流心芋茸貢丸、蔬菜等等……

飲品在雪櫃可以任拎! 絕對係性價比超高,下次都要同朋友encore🤩