好耐之前試過呢間以哥基為主題既餐廳,今次再同老婆 & 媽媽黎食,呢度坐得舒服食物質素又好,最重要嘅係佢無限時,可以慢慢坐慢慢食,完全唔使趕,我地今次叫左佢既豪食套餐先上燉湯,係蟲草花瘦肉煲雞,非常足料超好飲,飲得出每一啖都係精華要咗三款小食,蟹籽沙律,唐揚脆炸雞,鮑汁雞腳,我最中意既係炸雞,沙律都好清爽,媽媽就中意雞腳之後就到五點刺身盛合,三文魚又大又肥美,勁好味,帶子又大又鮮甜,其他嘅都好新鮮😋為食酸菜魚,魚肉多又少骨啖啖肉,正!薯粉煙煙韌韌口感幾好,配合酸酸既麻辣湯底非常過癮~終於進入火鍋環節,我哋揀咗黃金皮蛋芫荽湯底,至於海鮮拼盤,蟶子、元貝、蠔、龍躉片,全部都好鮮味蝦滑 & 墨魚滑,蝦滑真係有驚喜,好爽又有蝦嘅鮮味,令人回味鹿兒島茶美豚,一啲都唔韌,口感一流又好味之後就到牛肉拼盤,超中意食牛嘅我一見到就流晒口水,我覺得當中既手切牛頸脊 & 美國SRF和牛板腱肉最好味消滅晒所有牛肉之後已經非常飽勁滿足,上次食過佢啲丸都非常好味,本身仲諗住今次再試,不過已經用盡所有戰鬥力,唯有下次再戰

鹿兒島茶美豚,一啲都唔韌,口感一流又好味