2020-11-24
諗住閒日冇咩野做,就約左一大班人食放題,見到好多人推薦呢間大閘蟹,抱住試一試既心態!Book左7點,一上到黎見到門口都係客人,等左10分鐘左右先有得入座,不過唔緊要,可能真係太忙,而且座位有限!首先值得一讚係員工服務態度堅好!一直講緊d蟹係邊到黎?如果有死蟹可以幫忙換蟹,態度認真,係香港已經好少放題做到咁以客人為本!推介:生蠔生蠔真係又大隻又肥美,我個人中意用檸檬汁突出生蠔既鮮味!而且+118已經可以享有生蠔,海膽帶子任食,仲有生啤任飲Tim ar 推介:大閘蟹大閘蟹真係好新鮮,我睇好多留言都話呢間野既大閘蟹好出息,果不其然,真係驚艷到我!鮮黃色既蟹膏,好少放題d蟹都做到咁新鮮!推介:刺身拼盤刺身真係好出息,冇咩急凍過既雪味,解凍真係做得好出息!食得出全部都好新鮮!!但野飲同甜品款式唔夠多,而且唔係好夠凍,同埋等候入座時間有點長,希望可以改善!但我地會再幫襯的!!
推介:生蠔
生蠔真係又大隻又肥美,我個人中意用檸檬汁突出生蠔既鮮味!
推介:大閘蟹
推介:刺身拼盤