2022-12-22
我又去左食日本野😆 依間係佐敦既餐廳🥰 裝修勁日式😍 又可以當自己去左日本❤️店長特選時令刺身(特上)($598)個刺身拼盤超勁正❤️ 有海膽、三文魚籽、赤貝、 八爪魚🐙 帶子、中拖羅、牡丹蝦🦐 油甘魚,全部都勁新鮮🥰 中拖羅顏色粉嫩😍 口感軟熟👍🏻 油脂分布平均😋 帶子超厚身👍🏻 味道鮮甜🥰 三文魚籽黏性好高😍 入口有爆漿嘅感覺😎 完全冇腥味👍🏻好鮮甜❤️瀨戶內海石蠔🦪($18/@)D蠔隻隻都超大隻👍🏻 好飽滿❤️ 上面仲加咗蘿蔔蓉同埋醬汁,食落海水味重🥰 而且好creamy😋 $18隻真係超抵食😎鹿兒島麥豚火鍋🐖 ($328) 日本手打稻庭烏冬 (+$38)湯底係昆布湯底🥰 豚肉脂肪同肉分佈好平均👍🏻 顏色粉嫩😍 豬味香濃❤️連蔬菜盤都好豐富👍🏻 有豆腐、娃娃菜🥬 紅蘿蔔🥕 粟米芯🌽 南瓜🎃 金菇同埋冬菇😍一定要加烏冬🥰 因為啲烏冬索晒啲湯汁👍🏻 好入味😋 而且好彈牙❤️
店長特選時令刺身(特上)($598)
瀨戶內海石蠔🦪($18/@)
鹿兒島麥豚火鍋🐖 ($328)
日本手打稻庭烏冬 (+$38)