2018-08-02 93 瀏覽
旺角雖然好多選擇,但好食真心唔多,所以朋友問我旺角有咩好食嘅時候,我都好推呢間。次次黎都見到有人等位,但係老闆好快會安排到坐位,所以唔會等好耐。首推串燒,我地叫左一豬一雞,燒到唔乾身,而且汁係甜甜地但惹味但唔辣個種。冬蔭大頭蝦湯,上到黎嚇一嚇😂,隻蝦好有份量,個湯酸酸辣辣,夏天飲特別開胃☺️食飯慣左叫個菜,馬拉盞炒椰菜苗,椰菜苗最怕食到苦味,呢到唔會,惹味岩曬送飯!泰式炒金邊粉同樣不錯,乾身不油膩,真係有粒粒蝦,加埋花生好香口最尾食食下發現佢食滿二百蚊加一蚊就有成個小食,例如係青木瓜沙津,可惜我地戰鬥力太弱,下次會知道攻略。

串燒(雞、豬)

馬拉盞炒椰菜苗

• 串燒
  • 冬蔭大頭蝦湯
2018-08-01 1921 瀏覽
今日早收工,可以慢慢享受一個美味晚餐😌朋友話想去九龍城食泰菜,但我第一時間諗起泰廚,諗起佢門口美味既串燒🤤而且位置又方便,旺角地鐵站行幾分鐘就到,洗嘜去九龍城咁遠😎門口呢檔串燒要晚市先有食夠$200重可以$1任選一款,抵👍🏻菠蘿海鮮炒飯$75(星期二優惠價)原個菠蘿最有風味除左賣相色澤靚,味道亦非常惹味飯炒得乾濕適中,配料亦都唔吝嗇;菠蘿、海鮮都好足料燒和牛串$20牛味濃郁,有肉汁,夠嫩滑,配呢款泰色辣醬出奇地夾,唔會遮蓋左牛味串燒豬、雞$12/串個醬係精華所在肉質燒完都保持嫩滑酸辣海鮮粉絲沙律$75微酸小辣,隔住個mon都知惹味🤣除左魷魚,重有兩至三隻爽脆大蝦泰色椰汁糕$1上次試我記得偏硬少少,今次試有好大進步,椰汁味濃,口感夠綿,配爽口粟米,口感有層次
今日早收工,可以慢慢享受一個美味晚餐😌
而且位置又方便,旺角地鐵站行幾分鐘就到,洗嘜去九龍城咁遠😎

門口呢檔串燒要晚市先有

食夠$200重可以$1任選一款,抵👍🏻

菠蘿海鮮炒飯$75(星期二優惠價)
原個菠蘿最有風味

除左賣相色澤靚,味道亦非常惹味
飯炒得乾濕適中,配料亦都唔吝嗇;菠蘿、海鮮都好足料

燒和牛串$20

串燒豬、雞$12/串
個醬係精華所在

肉質燒完都保持嫩滑

酸辣海鮮粉絲沙律$75
微酸小辣,隔住個mon都知惹味🤣

除左魷魚,重有兩至三隻爽脆大蝦

泰色椰汁糕$1

2018-07-31
2018-07-28 62 瀏覽
Exploring MK for Thai dinner instead of kowloon city . This small Thai Resturant doesn’t take reservation for small table . There was only 2 of us . A local place with small Satay station. The chicken rice was better than the chicken. Overall was ok . Free raw shrimp if your bill is over $200.
2018-07-21
20 分鐘 (堂食)
2018-07-27 83 瀏覽
約左朋友11點食個early luch,時間早嘅關係,好多本身想試嘅餐廳都未開門,朋友就揀左呢間泰國菜最後。去到我地係第一枱客,可以得我地關係,老闆好熱情咁招待我地,問我地想坐樓上定樓下,加分!- 泰式木瓜沙律味道正正常常,酸辣比例剛好,唔會話好辣,同行唔食得辣嘅朋友都冇投訴過。好特別嘅係佢比左好多塊生菜,係for我地就咁食定包住沙律咁食嘅呢🤔- 馬拉盞炒通菜個菜炒得幾野味,但係就鹹咗啲喇,除咗鹹味其實都食唔到其他味,所以就一般般。- 泰式炒金邊粉呢個好食,個粉炒得好乾身,酸酸甜甜咁,蝦我都見到有幾隻,好唔錯。- 菠蘿炒飯睇相都見到佢料好多喔,同樣個飯炒得好乾身,菠蘿佢切到好細粒,做到啖啖都有菠蘿咁濟,唔錯。- 泰式生蝦刺身佢依家午市做緊優惠,每$200可嫁加一蚊叫一碟生蝦,一碟4隻,我地岩岩好叫左$400,就加左兩碟生蝦生蝦好新鮮,亦夠大隻個汁一開始見到係綠色有啲嚇親,但食落係平時生蝦個個汁,只係顏色唔同左😂總結:我地一行四個女仔叫左四碟野食+四杯野飲,佢再送兩碟生蝦,埋單$405,係旺角地段咁嘅價錢好合理,大家想平平食下泰國菜都可以食呢間。

- 泰式木瓜沙律

- 馬拉盞炒通菜

- 泰式炒金邊粉

- 菠蘿炒飯

- 泰式生蝦刺身

生蝦好新鮮,亦夠大隻

2018-07-20 82 瀏覽
成日見旺角通菜街橋底呢間泰國菜好多人排隊,趁姐夫生日就嚟試下。一向食泰國菜都會揀九龍城,因為今日落大雨就去呢間近地鐵站方便大家!以往見好多人食佢嘅外賣串燒,我好多年前都食過一次,印象唔錯。今晚我唔係主角,點菜交俾其他人。最後都係點咗日常最常食嘅菜色,包括青咖哩、菠蘿炒飯、雞牛豬串燒、串燒和牛、蝦餅、燒雞全翼、泰式豬手半隻、椰菜苗、生菜包,當然唔少得用嚟點咖哩嘅蒜蓉包同薄餅。以份量計,呢間的確抵食,而且唔收加一服務費;味道亦唔錯,而且價錢相宜!當中尤其青咖哩、椰菜苗、串燒和牛最好食,不得不提,佢個薄餅係超好食,又熱又脆又好味,如果叫咖哩一定要叫!講到價錢相宜,佢惠顧滿$250(應該係)可以以$1叫4款小食其中一樣(見圖餐牌),當中以泰式生蝦好最好食,至於最差應該係椰汁糕。食物質好量好價錢好!但如果想坐耐同坐得舒服,就千祈唔好揀呢間。由於土地問題,呢間嘢枱與枱之間好逼,每張枱只可以坐90分鐘,對於大圍聚會絕對唔係好選擇。

• 咖哩、串燒、薄餅
2018-07-13 221 瀏覽
今日去左食泰國野, 平時多數都係去九龍城, 因為好似九龍城硬係正宗啲。 但係九龍城始終比旺角尖沙咀吊腳啲,所以今次又黎到金魚街。愛食辣的我, 食泰國菜, 冬蔭公絶對唔少得。 個湯都ok, 正常,感覺唔太多料, 爭少少咁。 隻大頭蝦係好大隻,賣相幾好,但係有啲難去拆,啲殻好硬, 若果剪少少先上會放便啲。沙嗲串燒, 12蚊一串, 都幾平, 味道正正常常。 和牛串燒就貴過雞同豬, 要20蚊一串,有啲韌。鳳爪都ok, 但唔太入味。馬拉盞唔夠香,偏咸食滿200 可以加一蚊換一碟生蝦, 呢度2碟。我自己唔食生野, 朋友話味道可以。飲品麻麻,珍多冰感覺唔太正宗, 有啲hea。

愛食辣的我, 食泰國菜, 冬蔭公絶對唔少得。

冬蔭大頭蝦湯

沙嗲串燒, 12蚊一串, 都幾平, 味道正正常常。

串燒  (雞/豬)

和牛串燒就貴過雞同豬, 要20蚊一串,有啲韌。

串燒和牛

鳳爪都ok, 但唔太入味。

酸辣鳳爪沙律

馬拉盞唔夠香,偏咸

馬拉盞炒通菜

食滿200 可以加一蚊換一碟生蝦, 呢度2碟。
我自己唔食生野, 朋友話味道可以。
泰式生蝦

飲品麻麻,珍多冰感覺唔太正宗, 有啲hea。

珍多冰
冬蔭大頭蝦湯
串燒  (雞/豬)
串燒和牛
酸辣鳳爪沙律
泰式生蝦
2018-07-11 123 瀏覽
表弟看世界盃看得興起,整夜啤🍻🍺睡到下午結伴吃大餐😚肉碎生菜包72生菜包是妹我的必點至愛,豬肉和香菜炒得有獲氣,連生菜包著辣辣地吃好滋味。咖哩軟殻蟹220泰廚最難忘叫人印象深刻的就是這咖哩,蟹走油不膩,熱騰騰加上香芹洋蔥彩椒等豐富到不得了,汁醬濃郁,蟹件充分索盡汁醬,吃到吮手指🤣白飯10咖喱汁撈飯食認真一流,每顆飯粒都沾上味道,惹味到不得了🤗食後感:有段時間沒有來,水準還是保持,每逢心思思想吃泰菜,就必然想起這兒。P.S. 早餐午市更價廉物美,值得一試。
表弟看世界盃看得興起,整夜啤🍻🍺睡到下午結伴吃大餐😚

肉碎生菜包72

咖哩軟殻蟹220

白飯10
咖喱汁撈飯食認真一流,每顆飯粒都沾上味道,惹味到不得了🤗

P.S. 早餐午市更價廉物美,值得一試。

👉🏻炒金邊粉💲68望落好夠色水但食落冇咩味 食唔到pad thai個隻好獨特呢甜甜地辣辣地嘅醬味☹️又好少肉同蝦 豆腐乾最多😞唔好食😔〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️👉🏻泰式海南雞🐔💲74雞肉有少少鞋 但個汁幾好食👍🏻不過唔似食緊海南雞因爲我覺得海南雞個重點係個泰式辣醬🌶雖然呢嗰醬都幾好食不過冇咩泰式feel少少失望😹〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️👉🏻燒雞串 / 燒豬串💲12(每串)好好食😽個沙嗲醬好甜😽啲肉都嫩滑 豬肉冇想像中咁鞋👍🏻〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️👉🏻炸蝦餅🍤💲85應該叫炸蝦波😹覺得冇咩特別蝦味唔重 淨係覺得好熱氣😹〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️👉🏻豬頸肉辣椒膏炒河💲68豬頸肉偏少🤨河粉比較大片 唔係好入味 一般🤔〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️👉🏻馬拉盞炒芥蘭💲69呢個超好食😽勁多醬勁入味好濃味😽👍🏻我果然係啱重口味嘅嘢😹〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️消費滿💲200可以以💲1➕椰汁糕/生蝦/泰式沙律🥗不過唔好食😹覺得呢間野串燒最好食🤣好多人排隊架even平日都🤨記得7:00前先有得book位🤨〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
👉🏻炒金邊粉💲68
👉🏻泰式海南雞🐔💲74
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
👉🏻燒雞串 / 燒豬串💲12(每串)
好好食😽個沙嗲醬好甜😽啲肉都嫩滑 豬肉冇想像中咁鞋👍🏻
👉🏻炸蝦餅🍤💲85
應該叫炸蝦波😹覺得冇咩特別蝦味唔重 淨係覺得好熱氣😹
👉🏻豬頸肉辣椒膏炒河💲68
豬頸肉偏少🤨河粉比較大片 唔係好入味 一般🤔
👉🏻馬拉盞炒芥蘭💲69
呢個超好食😽勁多醬勁入味好濃味😽👍🏻我果然係啱重口味嘅嘢😹
2018-07-09 83 瀏覽
和朋友都是泰菜迷,到旺角行開經過,決定吃吃這間泰菜!意外地性價比很高!味道不錯!泰式生蝦($1)原來加一元,便有四款泰式小食可選,我們選了泰式生蝦,蝦的肉質鮮美,配上薑絲,十分美味又抵食!青咖哩牛肉($80)據店員介紹,青咖哩是最辣的咖哩,嗜辣的我便選了,牛肉的肉質鮮嫩,青咖哩香濃可口,份量很多!泰式豬頸肉湯河 —轉冬蔭功湯($58)自己是冬蔭功湯fans,見湯河可加10元即轉冬蔭功湯底便轉了,河粉非常爽口,和酸辣的的湯底十分配!馬拉盞炒通菜($67)食泰菜必點的通菜,菜炒得非常香口,辣度剛剛好,十分開胃!沙嗲燒雞串($12)+沙嗲燒豬串($12)沙嗲味香辣,但又有甜甜的味道,小食必點!泰式椰汁冰($24)+泰式珍多冰($26)兩杯都有香濃的椰汁味,非常解渴呀!整體而言,食物質素相當不錯!食物性價比十足,下次有機會經過一定會再幫襯!
和朋友都是泰菜迷,
到旺角行開經過,決定吃吃這間泰菜!
意外地性價比很高!味道不錯!

泰式生蝦($1)
原來加一元,便有四款泰式小食可選,
我們選了泰式生蝦,蝦的肉質鮮美,
配上薑絲,十分美味又抵食!

青咖哩牛肉($80)
據店員介紹,青咖哩是最辣的咖哩,
嗜辣的我便選了,牛肉的肉質鮮嫩,
青咖哩香濃可口,份量很多!

泰式豬頸肉湯河 —轉冬蔭功湯($58)
自己是冬蔭功湯fans,
見湯河可加10元即轉冬蔭功湯底便轉了,
河粉非常爽口,和酸辣的的湯底十分配!

馬拉盞炒通菜($67)
食泰菜必點的通菜,
菜炒得非常香口,辣度剛剛好,
十分開胃!

沙嗲燒雞串($12)+沙嗲燒豬串($12)
沙嗲味香辣,但又有甜甜的味道,
小食必點!

泰式椰汁冰($24)+泰式珍多冰($26)
兩杯都有香濃的椰汁味,非常解渴呀!

整體而言,食物質素相當不錯!
食物性價比十足,
下次有機會經過一定會再幫襯!

2018-07-07
  • 泰式生蝦
  • 馬拉盞炒通菜
2018-07-07 85 瀏覽
同朋友好想食泰國菜,三個人就嚟咗呢間食啦星期四黎食,7點9入座,限時個半鐘,不過今日好似唔多人, 我哋都食到成九點半先走我哋每人叫咗一個椰青,$38一個好冰涼,又鮮甜,正👍🏻👍🏻餐廳做緊優惠,食夠$200就可以加入蚊要一個餸,四揀一我哋食夠$400,就要左一個泰式木瓜沙律同泰式生蝦個木瓜沙津少少辣,正正常常生蝦都唔錯,未算好爽脆,不過陪埋啲醬料幾開胃我哋仲叫咗一個泰式炒金邊粉、海鮮冬陰公同小食拼盤炒金邊粉幾好食值得推薦冬陰公亦都好出色,我覺得係香港食過嘅冬陰公裏面都算係令人回味👍🏻👍🏻小食拼盤呢,我會覺得正嗌串燒會比較好因為最好食係佢啲串燒,其他嘅例如春卷、魚餅都中規中矩埋單三個人食咗四百零幾蚊(我哋每人一個椰青架)人均一人$135到,覺得抵食👍🏻
同朋友好想食泰國菜,三個人就嚟咗呢間食啦
我哋每人叫咗一個椰青,$38一個
好冰涼,又鮮甜,正👍🏻👍🏻

餐廳做緊優惠,食夠$200就可以加入蚊要一個餸,四揀一

我哋食夠$400,就要左一個泰式木瓜沙律同泰式生蝦

個木瓜沙津少少辣,正正常常
生蝦都唔錯,未算好爽脆,不過陪埋啲醬料幾開胃

我哋仲叫咗一個泰式炒金邊粉、海鮮冬陰公同小食拼盤

炒金邊粉幾好食值得推薦

小食拼盤呢,我會覺得正嗌串燒會比較好
因為最好食係佢啲串燒,其他嘅例如春卷、魚餅都中規中矩

埋單三個人食咗四百零幾蚊(我哋每人一個椰青架)
人均一人$135到,覺得抵食👍🏻
2018-07-07 62 瀏覽
最近天氣熱,胃口好像不太好的,所以更喜歡找一些開口惹味的東西吃,泰國菜似乎是不二之選。總係覺得食完出身汗,飽口福之外,更覺精神爽利。食泰國菜,杯飲品其實都是重點,不同的冰品....珍多冰、青寧梳打、椰青等都是至愛。今次跟朋友就分別點了龍眼冰及香茅冰不是杯飲品不滿,而是喝了才記得拍照兩杯飲品都清甜消暑,絕對是夏日佳品。當兩個人什麼都想吃,但又不可能什麼都點的情況下,拼盤就是最佳選擇了。一份小的小食拼盤,剛剛好是二人分量,有串燒、蝦餅、春卷特別喜歡串燒的沙嗲汁,香濃的花生味,真是一絕。我們還點了黃咖哩海鮮、馬拉盞炒芥蘭跟泰式生蝦。如果不是兩個人實在吃不那麼多的東西,一定會點蒜蓉包配這個咖哩的,味道不是太辣,但很濃郁,香口,絕對是惹味之選這家泰國菜地點方便,雖然門面不是什麼華瓏裝修,但感覺上就是帶一點點傳統的泰國風味,口味亦算得上正宗,不錯不錯!!!!!!
總係覺得食完出身汗,飽口福之外,更覺精神爽利。

不是杯飲品不滿,而是喝了才記得拍照
兩杯飲品都清甜消暑,絕對是夏日佳品。

一份小的小食拼盤,剛剛好是二人分量,有串燒、蝦餅、春卷
特別喜歡串燒的沙嗲汁,香濃的花生味,真是一絕。
我們還點了黃咖哩海鮮、馬拉盞炒芥蘭跟泰式生蝦。

2018-06-30 111 瀏覽
平時夜晚經過,總係會想買串串燒食嘅...串燒留番下次先寫,今次寫下又係成日食嘅午餐先。呢到午餐都好多人黎食嘅,款又算多,👇🏻唔止以上14款嘅,仲有咖哩飯嗰啲。今次我叫C餐、男人就叫D餐先黎碗例湯同青檸冰。例湯幾特別架,有兩小舊冬瓜...少少肉碎...仲有啲胡椒味...青檸冰就唔酸...好多冰...我見有人會走冰同少冰...飲完湯...啲野食就剛剛好黎喇!👆🏻呢個係D餐!👆🏻呢個係C餐,正呀!好惹味!佢嘅粉仲係好闊好大塊嘅!少少辣,咸咸香香!味道超乎我想像!下次會再叫過!
平時夜晚經過,總係會想買串串燒食嘅...
串燒留番下次先寫,
今次寫下又係成日食嘅午餐先。
呢到午餐都好多人黎食嘅,
款又算多,
👇🏻

唔止以上14款嘅,仲有咖哩飯嗰啲。
今次我叫C餐、男人就叫D餐
先黎碗例湯同青檸冰。
例湯幾特別架,有兩小舊冬瓜...
少少肉碎...仲有啲胡椒味...
青檸冰就唔酸...好多冰...我見有人會走冰同少冰...

飲完湯...啲野食就剛剛好黎喇!

👆🏻呢個係D餐!

👆🏻呢個係C餐,
正呀!好惹味!佢嘅粉仲係好闊好大塊嘅!
少少辣,咸咸香香!
味道超乎我想像!
下次會再叫過!
2018-06-24 103 瀏覽
在旺角附近搵食,一直想吃這間泰國菜館,不用走到九龍城也找到夠地道的泰菜,每次經過見到烤串燒都好想吃,勁香。有泰國廚師坐鎮!泰式海南雞飯🐔🍚海南雞再配上油飯,有自家製的泰式醬汁。雞做得很鮮嫩,油飯有淡淡雞油香。好吃。豬頸肉湯河不知道是否泰式的味道,湯底好酸。不太好吃。如果可以辣一點就更好。但是豬頸肉也燒得很香口,不過不失吧。串燒雞肉$12即烤即上,熱辣辣!沙爹醬汁滿滿花生🥜味,很惹味!下次再去試試其他菜式!

泰式海南雞飯🐔🍚

豬頸肉湯河

串燒雞肉$12

即烤即上,熱辣辣!沙爹醬汁滿滿花生🥜味,很惹味!

下次再去試試其他菜式!
2018-06-14
  • 海南雞飯
2018-06-18 107 瀏覽
喺旺角行咗一日街,去到九點幾先至搵嘢食,發覺呢間泰國菜館有宵夜優惠,晚上10點開始,即刻決定幫襯。點左烤盲曹、泰式豬手、串燒豬肉同啤酒,砌夠$200消費額,再點埋$1優惠嘅泰式生蝦,兩個人食,非常豐富。最先嚟嘅係泰式豬手,豬手炆得好「稔」,啲皮好似東坡肉咁滑,好入味。下面墊咗芥蘭,旁邊伴以滷水蛋同醃菜,只係$59 , 好抵食!泰式醃生蝦有四隻,作為一蚊優惠,唔可以期望同正價一客比,但都算新鮮,味道可以。串燒係即烤即上,熱辣辣,$12一串,好大串。醬汁好惹味,推介!烤魚要等45分鐘,打開錫紙,好香香茅味,食落都好滑,點埋泰式魚露,食到一點不剩,大推!全場唯一失望嘅竟然係啤酒,因為唔夠凍,如果呢樣都可以改善埋,就perfect嘞。我覺得呢間店整體烹調都幾好,其實正價都唔貴,優惠價就直情係抵,有機會去開呢帶,會encore !

2018-06-17
2018-06-16 271 瀏覽
已不是第一來這裡了,上一次是在這裡吃午餐,約三十元便可吃到一大碗有質素的金邊粉和扎肉。這間是在旺角中心點而又便宜的泰國菜。不經意逛到三時,下午茶代替午餐吧。泰國店不少得椰青($38),價錢跟其它店相若。椰肉滑嫩,椰水青甜,味道清涼潤喉。椰青屬於低熱量的飲品,比檸檬茶及咖啡等更健康。到泰國菜店不能不點,伴隨著各式各樣濃味辛辣的泰國菜,更顯其清甜止渴,是炎炎仲夏最佳飲品。紅咖喱豬扒飯($55),紅咖喱真是萬用,可伴飯麵薄餅,但伴豬扒和飯才是最好吃,可說是白飯殺手。豬扒厚薄適中,肉香爽。豬扒大件入味,紅咖喱的辣味相對較少,不吃辣的人也可吃這道菜。豬扒飯免費配青檸冰,很「泰式」的飲品,青檸與甜味中和,這裡的青檸冰調製得較好,不會被青檸壟斷飲品味道。適量的甜味令整杯飲品更清新。除了青檸冰,還附送一碗湯,看上去普通的一碗湯,味道同樣是極致。上次與朋友到這裡吃午餐,便喜歡上這清淡的湯金邊粉。這次再點泰式扎肉湯河($42),這裡的扎肉厚切,每一口扎肉都彈牙,金邊粉份量多、滑而掛湯。扎肉與金邊粉的口感皆好,配上清淡的湯底而不至於口涸。最欣賞的菜是馬拉盞炒通菜($67)帶點微辣,鑊氣十足,馬拉盞和辣椒充足

椰青

紅咖喱豬扒飯

青檸冰

除了青檸冰,還附送一碗,看上去普通的一碗湯,味道同樣是極致。
泰式扎肉湯河

馬拉盞炒通菜

最欣賞的菜是馬拉盞炒通菜($67)帶點微辣,鑊氣十足,馬拉盞和辣椒充足,令整碟菜非常惹味。
泰式小食拼盤(小)

已點了很多食物,但聽說這裡的沙嗲串很出名,故點了泰式小食拼盤(小)($85)。最好吃的當然是招牌沙嗲串,有豬肉串和雞肉串各一。燒的時間掌握得好,令肉質不會粗,重點是這裡的沙嗲醬做得很惹味,為本已燒得十分好吃的肉錦上添花。蝦餅口感扎實,表皮爽脆,蘸泰式辣醬,甜酸爽脆,多吃幾件也不覺膩。蝦片炸得脆,春卷料足。

這店有兩層,看看餐廳四周,便會發現很多跟泰國有關的擺設。味道好、份量多又便宜,難怪中午時段總是全場坐滿。
題外話/補充資料: 餐單設泰文
2018-06-10
椰青
紅咖喱豬扒飯
青檸冰
泰式扎肉湯河
馬拉盞炒通菜
泰式小食拼盤(小)
  • 泰式小食拼盤