2018-08-30
第一次食咁咁高級既放題 真係好驚喜 果然名符其實食物飲品甜品選擇真係超多刺身當然係必點 種類都多 連蟹腳同拖羅都可以任食全部都好新鮮 好厚切呢度既特色小食都唔少 最鐘意係海膽杯 真係好新鮮 好creamy 而且海膽份量又唔會少 配埋其他配料 食落都幾夾 好有層次感火炙壽司都唔錯架 細細件 唔怕食太飽特別推薦香蒜燒牛肉 滿滿即牛肉油脂味 好滿足和牛薄切都好驚喜 我地encore左幾次和牛燒得啱啱好 質感幾軟 唔會話太熟而韌 而且牛味真係好出好正另外蒲燒鰻魚同燒菠蘿都係必食而食物自取區都好驚喜 前菜甜品飲品選擇都真係好多 連清酒梅酒都有甚至有得排隊拎即製既海膽手卷不過唔係長期供應 我地都係聽店員大聲講開始有先排隊 但已經好多人衝去排隊每人每次拎兩件 結果兩件都俾我食曬 海膽真係好creamy 鮮甜呢度仲可以任食有Haagen Dazs, Milktop, Movenpick 等等既雪糕 食多幾件都抵啦 哈哈特別推薦以下呢兩隻味 真係好好食
另外蒲燒鰻魚同燒菠蘿都係必食
甚至有得排隊拎即製既海膽手卷