2022-07-10
叫左擔擔麵,滷水拼盤,燙蔬菜。擔擔麵味道唔差,冇咩挑剔,約50蚊,加一後約55,唯一係覺得湯汁太濃稠。滷水拼盤非常令人失望,78蚊,加一後8X蚊,得3片細牛輾,4片牛肚,之後係4片滷水豆腐,一隻溫泉蛋切一半,數片雞髀菇,份量小,味道食唔出滷水味,真係好失望,「X 水 X 」做 得比你更好。之後係燙蔬菜,要40蚊,又有加一,但只係一小碟椰菜,係普通既水燙椰菜呀,即係某中式點心店叫蒸飯免費有既椰菜,我俾4x 蚊食呢d? 仲要冇特別既風味,普通霎菜,有d仲硬硬地,感覺超失望同唔抵。見人地叫左手工麵果d 我睇到呆左,人地話似好粗既餃子皮,到底食緊咩? 我感覺超唔抵,差唔多食左200蚊,我到底食左咩,去第二間食會滿足好多,好失望,唔想再去,嬲嬲地唯有上黎寫下食評。
擔擔麵