2019-02-15
呢間放題可以用好大嚟形容,全店金光閃閃裝湟,豪華又有氣派,又有咁大的自助區,我地揀放題,揀大D豪華D重正啦!呢間刺身有驚喜,貴價魚如油甘魚有提供,當晚油甘魚貨色幾新鮮,希靈魚,吞拿魚,帶子,榮螺,虎蝦係好食,只係三文魚麻麻地。炸物好好食,椒鹽豆腐,吉列蝦餅,榴蓮炸蛋,芝麻雞翼,全部都好有水準,唸住叫炸野會好耐到,點知都好快,要讚係叫7次炸野無漏過單! Main Dish 我覺得好食嘅,同我上次有D嘢唔同咗,好似係有椰汁燉燕窩(呢款我吃飽後勁叫)好食的,燕窩分量OK! 另外有款花雕牛展,D牛展好入味,D酒香啱啱好,推介必食。瑤柱蟹粥,雪花肥牛鍋,D牛肉都食得過,唔差。天婦羅水平平均,都好味,但我覺得一品料理重正,好鐘意食咖喱蟹,咖喱汁做得夠香,唔係好辣,蟹新鮮,入晒咖喱味。鮑汁花膠係必食,D膠只係中價貨,但勝在炆得腍,你起膠的,好食入味。我又幾鐘意佢提供的䥫板炒銀芽炒雜菜,重要係唔算油,好食又清新,食咁多肉有菜食下,健康D。另外有個炸雞軟骨,送啤酒,不錯。燒物個燒新鮮菠蘿,牛舌(好鬆軟),好正。另外壽司,卷物類係OK,至少飯係實的,最拍一㚒D飯就散,另外出面飲品好多㨂,我都愛有自助雪糕机