2022-06-10
對上一次食放題應該係4年前🤣年紀大左,胃口細左😚不過今日胃口大增,就book左呢間主打食日本料理既放題🇯🇵.緊係要揀返轉Sashimi先,三文魚🍣油甘魚特別肥美,細細隻甜蝦比赤蝦鮮甜,帶子都肥美,放題黎講有呢個水準,本人表示高於我預期😚.熟食既選擇都唔少,其中包括有冷盤🦐串燒🍢鍋物🍲 tempura🍤湯品🥣煮海鮮🐚炸物🍘多款甜品🍰⋯⋯仲有自製海鹽雪糕🍦飲品區有凍熱飲品🍵啤酒🍻各款肥仔水🥤仲有少見既梅酒區添🥃.燒物當中,燒菠蘿 🍍酸酸甜甜好juice💦牛舌👅又爽口😚羊架🐏只係有少少羊羶味,忍唔住encore左次🤣呢個水準真係高🌟.酸菜魚鍋物都好夠味,夠酸夠麻,細細鍋4個人share 可以繼續食其他野😚.食物上枱時間基本上3-5分鐘就有,所以上枱仲係熱辣辣🔥侍應們都好快手收拾吃光光後既碗碟🍽值得一讚🌟