餐廳: 極尚大喜屋 (銅鑼灣廣場一期)
資訊:

2024-03-18 132 瀏覽
樣樣都想食 最啱就係食放題💖每款都可以食少少 又滿足晒大家唔同嘅口味大喜屋嘅放題勁多元化無論點都一定會令大家捧住個肚走獨自助區有冷盤麻辣小食 又有龍珠果、西瓜、柑仔等生果而家仲有埋中式點心銅鑼灣呢間分店就有蝦餃食~層皮晶瑩通透㗎仲有凍蝦、凍青口、凍蜆返埋位就開始落嘢食喇~皇牌燒乳鴿、極尚花膠盛、比目魚西京燒、瑤柱扒豆苗、鹽燒海蝦、避風塘炒魷魚川燒廣島蠔、花雕醉鮑魚、鹽燒雞軟骨、芝麻雞翼最開心係每款都一件起兩件止可以食多幾樣又唔怕浪費屋企人都係傾向鍾情熱食~食物高貴得嚟又做到水準我就最鍾意燒左口魚壽司🍣的的殼殼一啖一件~~雪糕仲有哈根達斯任食添~~甜品就有我最愛嘅burnt cheese cake~~想想記住訂位啊~連lunch都好霸場㗎!
樣樣都想食 最啱就係食放題💖
每款都可以食少少 又滿足晒大家唔同嘅口味
大喜屋嘅放題勁多元化
無論點都一定會令大家捧住個肚走

獨自助區有冷盤麻辣小食
又有龍珠果、西瓜、柑仔等生果

而家仲有埋中式點心
銅鑼灣呢間分店就有蝦餃食~層皮晶瑩通透㗎

仲有凍蝦、凍青口、凍蜆

返埋位就開始落嘢食喇~

皇牌燒乳鴿、極尚花膠盛、比目魚西京燒、
瑤柱扒豆苗、鹽燒海蝦、避風塘炒魷魚
川燒廣島蠔、花雕醉鮑魚、鹽燒雞軟骨、芝麻雞翼

最開心係每款都一件起兩件止
可以食多幾樣又唔怕浪費

屋企人都係傾向鍾情熱食~食物高貴得嚟又做到水準

我就最鍾意燒左口魚壽司🍣
的的殼殼一啖一件~~

雪糕仲有哈根達斯任食添~~

甜品就有我最愛嘅burnt cheese cake~~

想想記住訂位啊~連lunch都好霸場㗎!
🚇銅鑼灣廣場一期呢間極尚大喜屋🏯就位於銅鑼灣港鐵站附近,超級就腳📍勁方便而且入面好大,食物款式又周不時會轉吓👍,仲要性價比十分高添!自助區有各款🧃飲品,亦有多款酒類🍶,不過我覺得最正嘅係有珍珠奶茶🧋任飲。自助區除咗有唔同嘅冷熱食品🥤之外,仲有幾款中式點心♨️,其中我尤其鍾意充滿湯汁係入面嘅🤤小籠包。🇯🇵日式放題主打當然係刺身🔪,呢度款式多完化又一直保持住水準☺️,有時仲有啲特色🐟刺身,今日就有魚籽柚子醬😍池魚王薄切,入口咸香酸甜幾特別😆。來到呢度食壽司🍣當然係不可缺少嘅,佢嘅款式亦都幾多,🥰質素都唔錯,最吸引我嘅絕對係🪿鵝肝壽司,上面塊鵝肝燒🔥到外脆內軟又夠厚度,十分之甘香好味!熟食🍲方面呢度都好多完化,川燒🦪廣島蠔、烤羊架🐑、比目魚🐟同埋薑蔥爆鱔球😋都好啱我口味,而且仲有勁香甜嘅🔥燒金枕頭榴槤添!甜品方面除咗有🍮甜品櫃內各式蛋糕🍰、布甸、乳酪、大福🍡同埋豆腐花之外最吸引我嘅係有多款🍨雪糕雪條,尤其是係有 Häagen-Dazs 🤩任食!

2024-03-15 88 瀏覽
之前在其他地方有吃過大喜屋,這次和朋友約著來銅鑼灣!銅鑼灣地鐵站B出口1分鐘就可以到了喔!價格很實惠,特地餓著肚子來吃!二維碼下單大部分的菜,自助區主要是餐前菜,水果和飲品~我們用二維碼下單了好多:🐟肯定先來點刺身:三文魚(很肥美)多來幾件,北寄貝,甜蝦,赤貝等等,用冰盛著,而且很新鮮,味道也很好!🍣:壽司卷物等種類也很多:蒜香燒牛肉壽司,玉子燒,花之戀,芒果軟殼蟹卷物,甜蝦牛油果卷物等,每件壽司都是新鮮出來的,飯都帶著餘溫!好滿足😊🦀熟食也有好多!一品料理:一口牛肉!酸菜魚!還有燒乳鴿王,汁水很多~最喜歡的是椒鹽炸魷魚!新鮮炸出來的,味道到特別好!燒烤:烤生蠔!烤雞腎!烤牛舌!味道都很好,和外面的燒烤檔相比一點都不差喔!還有各種炸物,天婦羅等!牛肉壽喜鍋,味道都很好!想不到的還有!麻醬撈烏冬~想不到這麼好吃,就是有點占肚子,吃不下了這裡還有烤榴槤~每顆榴槤都好大,肉很多喔!自助區可以拿的東西也很多:🍈水果:西瓜,哈密瓜等等🍲熟食:有鹽水鴨,咖哩西蘭花等等,還有小籠包和蝦餃~~各種前菜和涼菜~飲品有整面牆~好多選擇!!最後就是甜品!有哈根達斯雪糕無限吃~

二維碼下單大部分的菜,自助區主要是餐前菜,水果和飲品~
我們用二維碼下單了好多:

🦀熟食也有好多!
還有各種炸物,天婦羅等!牛肉壽喜鍋,味道都很好!
這裡還有烤榴槤~每顆榴槤都好大,肉很多喔!

自助區可以拿的東西也很多:
🍈水果:西瓜,哈密瓜等等
🍲熟食:有鹽水鴨,咖哩西蘭花等等,還有小籠包和蝦餃~~
2024-03-04
  • 刺身
  • 烤榴槤
  • 椒鹽炸魷魚
話說次食大喜屋放題都係同🐷食,我同🐷真係唔係一個愛食榴槤既人。朋友一齊話要同我食放題,咁我就推介大家都係住港島區既銅鑼灣大喜屋。次次食大喜屋,都見啲榴槤控同好鍾意食榴槤。我同🐷唔喜好,今次真係見識朋友不停落金枕頭。銅鑼灣嘅款式都10分多,我同朋友嗌左幾輪刺身都無漏單,而且刺身都係鮮甜肥美。而且朋友大讚蟹皇粥,粥底綿綿而且蟹味十分濃厚,朋友係甜品控,甜品款式10分多,所以朋友也大讚好👍join 會員有儲分優惠❤️🍜

join 會員有儲分優惠❤️
🍜
<銅鑼灣抵食日式放題+ 榴槤任食>🤩當有時諗唔到食乜既時候, 最好就係去食放題, 因為多款揀選擇多🥰 如果鍾意食榴槤既你, 更加一定要bookmark呢間, 因為有榴槤任食呀🤩 位於銅鑼灣呢間日式放題, 每位$298, 地點方便😎 款式選擇多, 刺身,壽司, 手卷都有齊. 重點係有海膽手卷可以無限refill 食, 正👍 而且刺身新鮮甜美大件, 掂呀.熟食方面亦有串燒, 一品料理等多款選擇😋 我自己覺得乳鴿 & 銀鱈魚西京燒最好味, encore 左幾round.😍😍最後梗係要特別order 呢間任食既<金枕頭榴槤燒>, 好香好好味. 可以任食金枕頭, really 好幸福呀. 🍣餐廳: 極尚大喜屋🍱地址: 銅鑼灣廣場一期9樓
<銅鑼灣抵食日式放題+ 榴槤任食>🤩

🍣餐廳: 極尚大喜屋
🍱地址: 銅鑼灣廣場一期9樓
2024-03-13
  • 刺身
  • 甜品
  • 脆炸貓山王
Durian😍😍😍 All You Can Eat💛💛💛🥢..耐唔時想食放題既心癮起,心水之選一定係大喜屋!分店多、環境大、服務好,食物款式多元化而且不時有季節限定✨ 好似今次就有燒榴槤😍 愛吃榴槤既我當然唔可以錯過💛!仲有中左點心、各類中菜式刺身壽司、串燒、熟食、甜品都保一應俱全,今次連中式點心都有呢,一個價錢真係性價比好高呢!食過咁多次,以下係我今次既推介:刺身實屬正常貨色,但食日料放題當然要吃吃喔三文魚刺身、北海道帶子刺身、蠑螺刺身、馬刀貝、赤貝刺身、北寄背、甜蝦刺身、極品大赤蝦中式選擇也不少,皇牌燒乳鴿、花雕醉鮑魚、薑蔥爆鱔球、川燒廣島蠔、蒲燒鰻魚、比目魚西京燒、極品金枕頭榴蓮燒,味道不錯吃,榴槤燒後更香甜味濃,味道真得很誘人!愛了愛了💛黑椒炒牛仔粒,都同樣惹味🖤呢3款炸物:紫心香芋丸、脆炸貓山王、脆皮炸鮮奶,同樣香口好吃,貓山王都係不能錯過的!而主食會推介:鮑魚皇帝蟹皇粥,味鮮又濃郁,吃下暖笠笠。甜品方面:雪燕蛋白燉鮮奶(一客) 又熱有滑不過略嫌甜左少少,但趁食都不錯。當然Häagen-Dazs、Dryers 其他雪糕甜品也不能錯過!每次吃到很飽,大滿足❤️!下次再來~..××

Durian😍😍😍 All You Can Eat💛💛💛🥢

今次連中式點心都有呢,一個價錢真係性價比好高呢!

食過咁多次,以下係我今次既推介:

刺身實屬正常貨色,但食日料放題當然要吃吃喔

中式選擇也不少,皇牌燒乳鴿、

花雕醉鮑魚、薑蔥爆鱔球、

川燒廣島蠔、

蒲燒鰻魚、比目魚西京燒、

黑椒炒牛仔粒,都同樣惹味🖤

而主食會推介:鮑魚皇帝蟹皇粥,味鮮又濃郁,吃下暖笠笠。

×××[極尚大喜屋 -Deluxe Daikiya Japanese Restaurant]
@銅鑼灣軒尼詩道489號銅鑼灣廣場一期9樓
2024-03-07 455 瀏覽
大胃好耐冇食放題喇,一於嚟個胃部大解放,走出九龍,過海擦餐勁。銅鑼灣樓上呢間放題都幾墟冚,睇嚟質素有啲保證喎嚟到第一件事,一定係要狂嗌刺身。三文魚、油甘魚一定有,最估唔到竟然有池魚,塊塊都厚切,肥美鮮甜仲有貝類同蝦類刺身,擺設仲好靚𠻹壽司點會放過佢呢?唔使怕食飯,佢地啲飯唔會大大嚿,一啖過食得到,有好多唔同款式嘅壽司,燒得幾香口手卷唔會好多飯,海膽同吞拿魚蓉啖啖肉一品料理都幾得意,有中式嘅嘢食,有鮑魚、花膠,想鮑蔘翅肚呢度都滿足到。雪燕蛋白燉鮮奶好鬼正,又暖又有奶香。燒蠔雖然好多炸蒜,但原來裡面嘅蠔肉好大嚿㗎炸嘢食有得出去拎,亦有得嗌,紫心香芋丸外脆內綿,炸貓山王超流心,果香四射。天婦羅炸得都唔錯,脆卜卜點醬食一流呢度串燒都有㗎,牛脷燒得幾有彈性,翠玉瓜大大塊好爽脆,最神奇連榴槤都有得炸,仲要大大嚿勁香勁綿其他熱食都有,連蟹粥都有,真係一應俱全等住嘢食出去攞嘢飲,雪櫃有好多款嘢飲,有自家製冷泡茶,有好多牌子嘅酒亦可以自己斟酒飲,食刺身配sake超爽呀自助區仲有好多嘢攞,有埋點心、湯水、小菜、軟糖、甜品等等最唔應該錯過就係雪糕,有好多牌子,Haagen Dazs同Ekselence都有,

自選晚市成人放題

仲有貝類同蝦類刺身,擺設仲好靚𠻹

手卷唔會好多飯,海膽同吞拿魚蓉啖啖肉

其他熱食都有,連蟹粥都有,真係一應俱全

亦可以自己斟酒飲,食刺身配sake超爽呀

自助區仲有好多嘢攞,有埋點心、湯水、小菜、軟糖、甜品等等

最唔應該錯過就係雪糕,有好多牌子,Haagen Dazs同Ekselence都有,正呀
2024-03-06
  • 脆炸貓山王
  • 創意壽司
  • 梅酒
2024-03-04 106 瀏覽
開年想食得滿足D,決定食下好耐無試ge放題,今次黎銅鑼灣廣場一期ge極尚大喜屋,呢度主打日式料理自助餐,仲有不少各種熟食同偏中式ge創意料理,一次過可以曬滿足三個願望。一入餐廳就係自助區域,各款飲品、甜品、一些前菜冷盤湯等等供大家自取,全部任飲任食。整個餐廳環境都相當闊落,叫野食只需要QR code落單就會有人送到,非常方便,菜單有非常豐富, 有刺身、壽司、手卷、一品料理、炸物、天婦羅、燒物、串燒、煮物等等,算得上係應有盡有,令人眼花繚亂。點單多數係每件起,所以我地基本上可以試曬全部刺身壽司手卷而唔驚浪費,鍾意食邊款又可以叫多D。呢度上餐ge速度都唔錯,唔需要點等。日料尤其係壽司刺身最緊要係鮮,而呢度ge其刺身同壽司不只款式多樣而且都好新鮮,每一片都令人垂涎欲滴,三文魚、北海道帶子、池魚王、油甘魚、鮑魚、北極貝、甜蝦等等刺身都好鮮甜,壽司同手卷都非常好味。 一味料理仲有大大隻ge川燒廣島蠔,一d都唔腥,好味!呢度仲有酸菜魚,花膠,乳鴿,薑蔥爆鱔球,都相當唔錯。榴蓮控一定要試下炸貓山王、燒金枕頭同榴蓮雪米糍,齒頰留香。甜品同飲品多選擇到我以爲去左便利店,正。款式選擇超級多,食物質素亦

一入餐廳就係自助區域,各款飲品、甜品、一些前菜冷盤湯等等供大家自取,全部任飲任食。整個餐廳環境都相當闊落,叫野食只需要QR code落單就會有人送到,非常方便,菜單有非常豐富, 有刺身壽司、手卷、一品料理、炸物、天婦羅、燒物、串燒、煮物等等,算得上係應有盡有,令人眼花繚亂。點單多數係每件起,所以我地基本上可以試曬全部刺身壽司手卷而唔驚浪費,鍾意食邊款又可以叫多D。呢度上餐ge速度都唔錯,唔需要點等。

日料尤其係壽司刺身最緊要係鮮,而呢度ge其刺身壽司不只款式多樣而且都好新鮮,每一片都令人垂涎欲滴,三文魚、北海道帶子、池魚王、油甘魚、鮑魚、北極貝、甜蝦等等刺身都好鮮甜,壽司同手卷都非常好味。 一味料理仲有大大隻ge川燒廣島蠔,一d都唔腥,好味!呢度仲有酸菜魚,花膠,乳鴿,薑蔥爆鱔球,都相當唔錯。

款式選擇超級多,食物質素亦相當好,仲可以食成3個鐘,絕對係超值,食完真係超級滿足!
之前食過銅鑼灣「極尚大喜屋」,覺得質素都幾好,今次刺身癮起,就諗起可以去大食一餐🤣⋯大部分食品用QR code落單📲,外面有自助區都有唔少菜品:熱食、湯品、沙律、夾糖、凍海鮮同炸物等🏮,收碟上菜都幾快,食多幾輪都大把時間!————————————————👅 星期一至四晚市放題($298+10%/位)🔸刺身類🔸👍🏻活池魚:主打刺身之一,薄切晶瑩剔透,仍無阻魚鮮味👍🏻三文魚:頭幾輪都幾肥美🤤,偏向係魚腩部位👍🏻油甘魚:粉嫩外表,魚味同脂肪感重👍🏻北海道帶子:一大粒分切開兩半,幾鮮甜👉🏻極品大赤蝦:蝦味濃厚,大大隻啖啖肉👍🏻甜蝦:雖然個頭偏細🦐,但都頗鮮甜🔸壽司類🔸👉🏻創意壽司:每件都有幾款材料,細細件可以試多幾款,推薦花之戀🌷👍🏻鹽燒燒左口魚邊:左口魚邊油潤美味👍🏻三文魚腩:魚腩位置更加肥美😘,灸燒更加迫出油脂🔸一品料理類🔸👍🏻滋補雪燕燉鮮奶:好滑溜,好似出邊糖水舖買嘅一樣🤩,上面仲有雪燕👍🏻金蒜蓉粉絲蒸扇貝:扇貝肉個頭不小,加金銀蒜好香口🔸串燒/燒物類🔸👍🏻燒乳鴿:估唔到放題都有乳鴿食,而且比酒樓嘅更加好味,啖啖肉又香脆🐥👉🏻鹽燒牛舌:口感剛好,唔會燒得太硬👍🏻燒溫室甜菠蘿:燒菠蘿fan

————————————————
👅 星期一至四晚市放題($298+10%/位)
🔸刺身類🔸
👍🏻活池魚:主打刺身之一,薄切晶瑩剔透,仍無阻魚鮮味
👍🏻三文魚:頭幾輪都幾肥美🤤,偏向係魚腩部位
👍🏻油甘魚:粉嫩外表,魚味同脂肪感重
👍🏻北海道帶子:一大粒分切開兩半,幾鮮甜
👉🏻極品大赤蝦:蝦味濃厚,大大隻啖啖肉
👍🏻甜蝦:雖然個頭偏細🦐,但都頗鮮甜

🔸壽司類🔸
👍🏻鹽燒燒左口魚邊:左口魚邊油潤美味
👍🏻三文魚腩:魚腩位置更加肥美😘,灸燒更加迫出油脂

🔸一品料理類🔸
👍🏻金蒜蓉粉絲蒸扇貝:扇貝肉個頭不小,加金銀蒜好香口

🔸串燒/燒物類🔸
👉🏻鹽燒牛舌:口感剛好,唔會燒得太硬
👍🏻燒溫室甜菠蘿:燒菠蘿fans會覺得又香又甜
👍🏻燒香草羊鞍:油脂位無少少騷味就唔係羊鞍,燒得唔錯嘅🐑
👍🏻西京燒比目魚:油脂奶香,好味😋
👍🏻牛油翠肉瓜:食咁多肉都要食啲蔬菜平衡返

🔸炸物類🔸
👍🏻芝麻雞翼:炸雞翼好香脆,一定會encore!!
👍🏻紫心香芋丸/榴連波波:即使好飽肚,都會食一粒

🔸甜品類🔸
👉🏻甜品:凍櫃有幾款和果子/布甸/豆腐花
👉🏻雪糕:萬眾矚目就梗係Häagen-Dazs啦,由我哋最鍾意嘅夏威夷果仁味同朱古力味,回本so easy🤪

🔸飲品類🔸
👉🏻包裝飲品:除咗有凍/暖飲品,仲有果汁同自製冷泡茶,最驚喜仲有珍珠奶茶呀!
👉🏻即沖飲品:熱飲有茶包同咖啡機
👉🏻酒精飲品:凍/熱清酒、梅酒及韓國燒酒自助機🍶
🚩總結:間中大放肆一餐嘅好地方☺️
🌟注意:時段完結前半小時為最後落單時間
📍 極尚大喜屋
地址:銅鑼灣軒尼詩道489號銅鑼灣廣場一期9樓
🗺地區:#bem銅鑼灣
📥分類:#bem放題
💰人均消費:#bem_201至400蚊
2024-03-01 74 瀏覽
本想27.2.2024中午同幾個朋友因為好內無食放題,所以想食順便慶祝朋友生日,我由26號下一直打電話想book位,但下午5:00p.m不斷間斷咁打到10:00pm,都係無人睇,27號朝早10:00左右打,都無人聽,所以決定11:30去walk in, 因為買了蛋糕,所以想預早上去放低,在约朋友12:00樓下等一切上去,林住比驚喜朋友,11:30上但落了閘,只好落番去,到11:45在上去,已開了,問門口接待個女仔,我:因為打電話無人聽,想問有無5位,女:有 我:咁而家留台嗎?有無枱no女:唔駛我:咁有位架啦女:唔駛理我:可否keep蛋糕女:放低我:咁你点知個蛋糕係我女:得架啦完全o咀,問佢乜都無乜反應入了座後,太约2:00問返條女拎番個蛋糕,佢真係無反應,佢打開個用鎖匙開的雪櫃,打開之後,佢無拎出嚟,我見佢無反應,我自己去拎,我問佢有無碟可以上蛋糕,佢話無,咁我問佢有無火機,佢話無,咁我話你其他同事會唔會有,佢轉個頭同另一個男人講,其他同事有無火機喎,個男的答我,我哋lee度無人食煙,個刻好想串佢,不過曬氣!返埋位,上菜的姨姨見到我拎住蛋糕,同我朋友講生日快樂,我問姨姨有無火機,佢話當
我:因為打電話無人聽,想問有無5位,
我:可否keep蛋糕
女:放低
我:咁你点知個蛋糕係我
女:得架啦
完全o咀,問佢乜都無乜反應

返埋位,上菜的姨姨見到我拎住蛋糕,同我朋友講生日快樂,我問姨姨有無火機,佢話當然有,你哋等一陣,另一位姨姨又主動幫手影大合照!
食物質素無其他分店好,而且溜單情況嚴重
全店只有上菜d姨姨最有禮貌
去慶祝唔好買蛋糕上去

2024-02-28 120 瀏覽
午市放題 $238 任食3個鐘!更新菜單所以野食有驚喜!小食區有凍蝦同青口等,仲有一個個點心籠,包括潮州粉粿、餃同小籠包!水果區亦五彩繽紛!飲品方面都係各式各樣,最中意都係冷泡茶,當然仲有清酒同梅酒任飲!👉🏻刺身真係每件都厚切又肥美,好新鮮!👉🏻牛油果醬吞拿魚壽司牛油果質地柔軟,配油脂感重嘅拖羅!👉🏻牛油果伴松葉蟹肉壽司賣相靚,松葉蟹好香好鮮美!👉🏻鵝肝壽司厚身又creamy,濃郁而不膩,配芝麻壽司飯更香口!👉🏻醬燒芝士皇帝蟹棒壽司大大條,加上芝士增加豐富嘅層次感!👉🏻熱清酒小樽同小杯,發出微妙酒香,入口滑順!最後甜品係任食Hagen-Dazzs ,正!
午市放題 $238 任食3個鐘!更新菜單所以野食有驚喜!

👉🏻刺身
真係每件都厚切又肥美,好新鮮!

👉🏻牛油果醬吞拿魚壽司
牛油果質地柔軟,配油脂感重嘅拖羅!

👉🏻牛油果伴松葉蟹肉壽司
賣相靚,松葉蟹好香好鮮美!

👉🏻鵝肝壽司
厚身又creamy,濃郁而不膩,配芝麻壽司飯更香口!

👉🏻醬燒芝士皇帝蟹棒壽司
大大條,加上芝士增加豐富嘅層次感!

👉🏻熱清酒
小樽同小杯,發出微妙酒香,入口滑順!

最後甜品係任食Hagen-Dazzs ,正!
一段時間唔黎,始終都要放縱一下自己,過來敞開肚皮,過一過口癮。大喜屋一貫保持性價比極高風格,淨係一份海鮮刺身拼盤已經回曬本!雖然三文魚同帶子好似低於以前平均水平,但好在食品種類選擇多。整晚無出現漏單,抵讚!上菜速度非常快。整體而言,性價比之選。
!上菜速度非常快。整體而言,性價比之選。
2024-02-26
1K
童年回憶呀喂😍咁多年都屹立不倒🎎日系放題界天花版 一講起你回憶都返晒嚟🎐食物質素既高選擇又多👍🏻==============================𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌話哂係放題 食物真係不能盡碌了 下面幾類係我私心推介的🤤🍣刺身類 日式放題當然刺身係重點中既重點啦😛新鮮好食👍🏻就連坊間好小食到嘅池魚王同馬刀貝都有🐟仲有創作壽司 我就最鍾意牛油果醬拌松葉蟹肉🍣卷物軍艦 當然唔少得啦👍🏻♨️熱食類 都有唔少選擇㗎🐮例如有西京燒等等🤤你點估到極品金枕頭榴蓮燒都有💯🥗沙律類 日式沙律同西式沙律都有任你選擇🥰🍻飲品類 果汁汽水任飲是常識吧 都唔使特別多介紹👍🏻🍰甜品類 同樣出色👍🏻🥛牛奶燉蛋白🍦泡芙🍮咖啡奶凍🍯最重要係有Häagen-Dazs任食🤤只能說呢度嘅甜品可以媲美甜品舖😋
𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌
話哂係放題 食物真係不能盡碌了 下面幾類係我私心推介的🤤
🥗沙律類 日式沙律同西式沙律都有任你選擇🥰
🍻飲品類 果汁汽水任飲是常識吧 都唔使特別多介紹👍🏻
🍰甜品類 同樣出色👍🏻
2024-02-24 82 瀏覽
人大左唔太擦得,好耐無食放題,難得近排好想食魚生,但散叫其實又好貴,同朋友一於去大喜屋大吃特吃,唔駛就住叫晚市放題$298晚市放題加埋一都系三舊水左右,食到捧住個肚走,絕對系性價比之選魚生放題系難免的,一黎就狂點左魚生船舊舊都好厚身,照舊最鐘意食蝦刺身,最鮮味壽司卷物亦有新意,除左平時的刺身壽司,亦會見到特色芒果炸蝦卷呢類特色壽司捲其他的熱食款式都幾多元化,特別推介下瑤柱豆苗,出面放題唔系咁常見雪糕、雪條、飲品任食任飲,幾正

晚市放題$298
魚生放題系難免的,一黎就狂點左魚生船
舊舊都好厚身,照舊最鐘意食蝦刺身,最鮮味
雪糕、雪條、飲品任食任飲,幾正

2024-02-24 60 瀏覽
我們沒有訂座所以排了隊,從晚上7點排到8點時,有店員通知我們從我們開始後面都沒有位置了,有位在我們後面的女士提出她們5個人,店員卻說她們可以進入,根據排隊的先後次序應先安排我們吧?所以我們向店員提出疑問,她說入面還有一張5人枱但我們只有4人的原因解釋為何我們不能進入。這樣為了賺多一位費用卻無視排隊次序的方式我們無法認同,提出質疑後她的解決方法是只能為我們4個人提供一張2人枱,加兩張櫈在旁邊,想問4個人吃放題2人枱空間足夠嗎?為何我們排在前面卻要委屈地接受這樣的安排,後面卻可以正常使用地5人使用5人枱,我們所付出的費用和等待時相等,甚至我們更久,這樣的安排真的適合嗎?
2024-02-23