2023-04-23 545 瀏覽
好耐無食放題,呢排天陰陰,個人有d鬱悶,想瘋狂食嘢鼓勵下自己,呢度2小時食到飽,位於旺角CP值極高的極尚大喜屋都係OR佔盡好評。店內以QR Code下單,上菜速度快,都無漏單既情況,食物選擇種類超多,食到唔想食呀!我同男朋友係平日晚上八點入到去,每人盛惠$318+10%😋自助區分別有冷凍區及熱食區:冷凍區設青口、大蝦、蟹腳等凍肉,前菜有泰式雞爪、辣雞腎、海哲等~仲有沙律菜吧同水果區。熱食設有湯品區,有炸餃子、蒸魚、小丸子等等~飲品區同樣有好多選擇,餐廳仲有提供清酒,大家可以淺酙一杯!😋刺身壽司類刺身種類有:三文魚、油甘魚、希靈魚、北海道帶子、赤貝、螺片、北寄貝、赤蝦、甜蝦等等….. 壽司同樣超多種類:軍艦、火炙、卷物、真係應有盡有~刺身新鮮鮮甜,壽司口味眾多,真係咩都有得你試!😋串燒及日式燒物鹽燒牛舌、黑椒蜜汁一口牛、燒香草羊鞍、芝士鰻魚玉子、燒黃金焗開邊蝦、西京燒比目魚和燒溫室甜菠蘿,特別推薦新出既川式燒蠔,男朋友食完一碟又一碟,任食黎講真係超值!😋天婦羅及炸物天婦羅有:蝦、蟹棒、甜蕃薯、溫室南瓜、北海道牛乳鮮奶卷、炸香芋丸及榴槤炸彈。榴槤炸彈同溫室南瓜首推,全部熱辣辣,香脆可口!😋

我同男朋友係平日晚上八點入到去,每人盛惠$318+10%

😋自助區

😋刺身壽司

😋串燒及日式燒物

😋天婦羅及炸物

😋一品料理

全港首間放題任食干鮑,大大塊花膠同鮑魚,CP值真係超高!
仲有蒜蓉粉絲蒸元貝同避風塘軟殼蟹,呢3款都係必點!

😋 甜品

甜品區有各式糖水、布甸、奶凍、小泡芙同蛋糕等等……種類多到呢~
Häagen-Dazs雪糕任食唔嬲,回本必吃!

🍽 極尚大喜屋(旺角)
📌 旺角彌敦道639號雅蘭中心4樓
☎️ 3188 8818/3188 8822
⏰星期一至日 12:00-1:00,17:00-23:00

#foodiek#放題#任食#刺身#壽司
2023-04-19 1759 瀏覽
前幾日試咗大瀛喜 今次就試試呢間順便做個對比呢間價位高啲 平日價錢由$258到$318雖然食物種類大類同樣有13款 但每款都有更多選擇刺身卷物燒烤煮物甜品雪糕飲品都有🥣自助區有多款日式前菜 沙律水果另外都有啲熟食 例如章魚小丸子 蒸魚等等試咗酸菜魚同日式餃子都無諗過呢度會有酸菜魚應該係選用咗龍利魚 魚肉厚身啖啖肉 食咗幾件都無骨味道夠酸但就無咩辣味 應該係為咗迎合大眾口味。卷物🧀️黑松露蟹肉芝士軟殼蟹卷🥭彩色芒果吉列蝦卷🐮XO瑤柱蟹蒜牛肉卷最好味係XO瑤柱蟹蒜牛肉卷薄薄一片牛脂肪分佈均勻 唔會太乾硬燒到大約6/7成 終會見到啲粉紅色重點係上面放咗大量炸蒜同蔥花香口惹味又唔會過膩一品料理🥢金湯慢煮吉品干鮑吉品鮑汁扣花膠盛兩者都燜得超級入味 索哂啲鮑汁味干鮑煙韌有咬口花膠都帶啲黏性 🧄蜜椒薯仔牛柳粒 雖然平時麻麻哋食牛肉 但總係覺得放題嘅牛柳粒特別好味牛柳粒軟稔容易咬 醬汁甜甜鹹鹹 仲有黑胡椒香薯仔應該炸過 外皮微脆內心就粉粉哋唯一挑剔係比較油膩 要靠下面墊著嘅菜吸油🏅️被選為今餐No.1🔥避風塘軟殼蟹係好味到同朋友食咗3碟xd最緊要係佢真係有肉 唔會成口炸粉有大量炸蒜 洋蔥 辣椒乾同埋蔥段仲
前幾日試咗大瀛喜 今次就試試呢間順便做個對比

另外都有啲熟食 例如章魚小丸子 蒸魚等等
試咗酸菜魚同日式餃子

都無諗過呢度會有酸菜魚
應該係選用咗龍利魚 魚肉厚身啖啖肉 食咗幾件都無骨
味道夠酸但就無咩辣味 應該係為咗迎合大眾口味。

卷物

係好味到同朋友食咗3碟xd
最緊要係佢真係有肉 唔會成口炸粉
有大量炸蒜 洋蔥 辣椒乾同埋蔥段
仲有幾塊炸魚皮
超級惹味但完全唔會鹹 係令你想不斷食嘅味道!
金蒜蓉粉絲蒸扇貝

唔會話得炸粉或者太油膩膩

炸物
脆炸鮮奶
🥛脆皮炸奶
見到基本上8成枱都有嗌~
炸得比較焦啡色 外皮超級脆

雞肉嫩滑鎖住哂啲雞油
帶淡淡鹹香味

🥄甜品
🍦以前Haagen Dazs一向都係一人限一杯
依家竟然放喺冰箱任攞!
當日有4隻味
另外都🍦有部軟雪糕機可以自己揤
當日有乳酸味 芒果味同埋mix
味道突出唔會過甜 好清新

除咗雪糕仲有啲自家製甜品
試咗木糠布丁同埋朱古力慕絲
前者後者味道就偏淡 無咩特別
後者朱古力味香濃 慕斯幼滑 上面仲有層朱古力醬
30 分鐘 (堂食)
金蒜蓉粉絲蒸扇貝
脆炸鮮奶
2023-04-18 756 瀏覽
旺角極尚大喜屋分店重新開幕,聽朋友講乾淨企理,質素不俗。和朋友平日六點半來到。平日晚上6點來到已高朋滿座,建議要預先訂枱。飲品種類極多,紙包、罐裝飲品、冷泡茶,甚至連珍珠奶茶都有。前菜是全港首間放題任食干鮑,花膠冬菇鮑魚好足料,鮑汁濃郁,花膠厚身,鮑魚彈牙有咬口。好驚喜有即燒川式燒蠔任食,即燒川式燒蠔鋪滿乾蒜,很是惹味﹗燒扇貝日式放題主重要當然食刺身,有三文魚、油甘魚、池魚王刺身、鮮帶子片、松葉蟹腳,上枱時鋪得好靚,食落魚生都肥美新鮮﹗食物種類頗多,金蒜蓉粉絲蒸扇貝,西京燒比目魚都不錯,醬汁香甜,魚油脂充足。蟹肉茶碗蒸,花膠奶凍夠養顏。甜品雪糕飲品應有盡有,雪糕有haagen dazs,甜品有豆腐花、糯米糍、小蛋糕,還有軟雪糕機任玩。熱飲果汁都有,非常貼心,可以照顧到不同人士的需要。
飲品種類極多,紙包、罐裝飲品、冷泡茶,甚至連珍珠奶茶都有。
前菜

好驚喜有即燒川式燒蠔任食,即燒川式燒蠔鋪滿乾蒜,很是惹味﹗

燒扇貝

食物種類頗多,金蒜蓉粉絲蒸扇貝,
西京燒比目魚都不錯,醬汁香甜,魚油脂充足。

蟹肉茶碗蒸,花膠奶凍夠養顏。

2023-03-23
2023-04-17 679 瀏覽
以前都食過,最近搬左去雅蘭,同朋友慶祝生日,揀左食放題,貪呢間中西日式料理都有,上次食過都唔差。好鍾意佢啲火炙壽司,唔會為左塞飽你,比大大件飯黎,d飯好細件,做到料多飯少,同埋味道唔錯!蒲燒鰻魚係我次次都會叫,都係必食,大大件又厚身!估唔到自助區咁多嘢食同野飲,仲有啤酒!一家大細黎就最適合,夾糖雪糕甜品都勁多款!但最估唔到鮑魚花膠燒蠔扇貝都有得任食,好食過一般酒樓。最後食埋生果同雪糕,呢個價錢加埋任食,絕對收貨!

蒲燒鰻魚係我次次都會叫,都係必食,大大件又厚身!

估唔到自助區咁多嘢食同野飲,仲有啤酒
!一家大細黎就最適合,

夾糖雪糕甜品都勁多款!
但最估唔到鮑魚花膠燒蠔扇貝都有得任食,
好食過一般酒樓

最後食埋生果同雪糕,呢個價錢加埋任食,絕對收貨!
2023-04-17 537 瀏覽
極尚大喜屋 📍地址:旺角彌敦道639號雅蘭中心4樓最近發現原來極上大喜屋搬咗去雅蘭中心4樓,而家仲裝修得好靚!佢嘅食物種類繁多,自助吧有冷盤、熱食、雪糕、炸物同湯等等,當然仲可以掃qr 落單叫番刺身、壽司、麵食、串燒、一品料理等等☺️星期五放工黎食都只係$318 加一,相當抵食😍最最最估唔到呢度仲可以任食乾鮑同川燒生蠔😍,真係回本之選🤣呢到落完單好快已經有嘢食,所以一開始唔使急住揀!個人比較鍾意食佢嘅三文魚同帶子,鮮甜肥美😋 另外佢啲蝦多士都好正,係鮮蝦刺身加薄脆多士整成,加埋佢嘅醬汁又幾好味wo!😍 呢度仲有我中意食嘅燒鰻魚😳 最特別係有乳鴿食,好浮誇🤣🤣仲要食新鮮炸,又熱又脆!食嘢之餘都記得唔好錯過佢嘅飲品區,竟然有台式奶茶,d 珍珠仲要幾煙un,味道偏甜🤣 食飽之後就要開始餵飽埋第2個胃,雪櫃有成4,5 款haagendazs 雪糕任食🤩🤩真係唔可以錯過!!
極尚大喜屋
📍地址:旺角彌敦道639號雅蘭中心4樓

最近發現原來極上大喜屋搬咗去雅蘭中心4樓,而家仲裝修得好靚!佢嘅食物種類繁多,自助吧有冷盤、熱食、雪糕、炸物同湯等等,當然仲可以掃qr 落單叫番刺身壽司、麵食、串燒、一品料理等等☺️星期五放工黎食都只係$318 加一,相當抵食😍最最最估唔到呢度仲可以任食乾鮑同川燒生蠔😍,真係回本之選🤣

2023-04-14 680 瀏覽
最近係旺角返工,經過雅蘭既時候見到原來間極尚大喜屋裝修完,於是放工就同班同事一齊上去試下。個場勁寬敞,裝修又光鮮,坐得好舒服! 一坐低即刻scan QR code落單叫刺身同壽司!極尚大喜屋永遠都唔會令我失望,因為佢款式多,送菜速度又快,食材又新鮮,一望個刺身拼盤就知咩料啦!舊舊三文魚同吞拿魚都係厚切大大片,啖啖肉,新鮮到爆!落完order就出去夾d熟食同拎野飲,呢間最驚喜既係有燒酒同白酒放題,仲有珍珠奶茶!真係飲多幾杯都已經回本!除左刺身,佢有好多款壽司出面係搵唔到的,我自己就最鐘意芝士飛魚籽玉子燒,真係超好食,停唔到口!重點值得介紹既係佢竟然有得任食燒蠔、鮑魚同花膠!燒蠔勁juicy,香辣惹味,鮑魚花膠勁入味,絕對唔係罐頭鮑質素!飲下食下醉下,咁就食足兩個鐘,最後大家都飽到要攬住個肚走!
個場勁寬敞,裝修又光鮮,坐得好舒服!

一坐低即刻scan QR code落單叫刺身壽司

飲下食下醉下,咁就食足兩個鐘,最後大家都飽到要攬住個肚走!
2023-03-29
5 分鐘 (堂食)
2023-04-13 530 瀏覽
今次嚟到極尚大喜屋食飯,呢度嘅食物真係令人滿足,尤其係佢哋嘅刺身,串燒,壽司同埋天婦羅,簡直係一級棒!呢間放題有得任食干鮑,仲有即燒川式燒蠔任食首先講下佢哋嘅刺身,個質感好好,好新鮮,真係好味。串燒方面,啲肉質鮮嫩多汁,加上啲醬汁,真係好惹味。至於壽司,啲飯粒煮得啱啱好,啲魚生鮮,食落去感覺好清新,仲有啲壽司配料,啱啱好,真係好味。最後講下天婦羅,啲食材炸得啱啱好,個表皮酥脆,唔會覺得太油膩。總括而言,極尚大喜屋嘅食物真係好正,啲食材新鮮,真係好好味!如果你都鍾意日本菜嘅話,一定要嚟到極尚大喜屋試下佢哋嘅刺身,串燒,壽司同埋天婦羅啦!

旺角本身多放題,最近見到新開咗間放題竟然史無前例有干鮑同即燒川式燒蠔任食😮。餐廳個環境仲好grand好乾淨,同平時好迫比較髒亂嘅放題餐廳完全唔同。午市放題任食$278自助區有啲海鮮、湯、小食、酒、飲品同甜品,Häagen-Dazs同雪條都幾好食😋斟咗杯白酒都幾易入口😃嘟qr code有好多嘢食,點咗一堆,好快就到😋刺身新鮮肥美,海鮮都鮮甜爽口,食物質素真係唔錯,全部都幾好食😋鵝肝壽司、燒蠔都意外好食👍🏻食過好多放題,都覺得食物質素一般,呢次令我同友人都對放題另眼相看,絕對值得再食😋

午市放題任食$278

2023-04-11 571 瀏覽
極尚大喜屋 (旺角)地址:📍旺角彌敦道639號雅蘭中心4樓=================太耐冇食放題,所以今日約咗朋友去旺角嘅極尚大喜屋,佢哋全新裝修,仲係全港第一間可以任食乾鮑同川串生蠔嘅放題,點都要去試試😳😳😳入到去就覺得環境幾好,夠舒服夠放鬆,仲有好多嘢食可以揀。佢哋嘅菜式種類好多,淨係睇個餐牌已經流晒口水😍首先嚟緊嘅係佢哋嘅刺身,魚生新鮮肥美,真係好好味。特別係三文魚,d 油脂比例幾好,好出色!😳另外佢哋嘅炸物亦都係唔錯嘅選擇,炸得香脆,油炸味唔會太重,啖啖都係肉汁同埋香味!🤩佢哋嘅燒烤都幾出色,燒烤嘅肉質鮮嫩多汁,唔會柴皮。點都要試埋佢地個乾鮑仲有生蠔,兩樣都好出色,好鮮味,唔會因為任食就將貨就價,誠意之作。最重要係佢地haagendazs 雪糕係任食,我同朋友都食到好滿足❤️❤️❤️呢個價錢食到咁多野,食得開心又飽肚,得閒都想再黎食!
極尚大喜屋 (旺角)
地址:📍旺角彌敦道639號雅蘭中心4樓
=================

呢個價錢食到咁多野,食得開心又飽肚,得閒都想再黎食!
2023-04-10 466 瀏覽
下午4:50来排队,排到5:10分入场,前台因为我是1人位拒绝我入场,说得等到8点半先有桌,别的和我一起排队的二人以上都进去了,这是什么鬼道理,什么规定?排队前也说了是1人也照让我排队,排到我了又说1人不行,不行早点说啊
2023-04-10 393 瀏覽
Happy Friday想食個放題放鬆下,之前食過觀塘極尚大喜屋分店,覺得上菜速度超級快,又冇漏單,食物款式好多元化,可以每樣試少少,質素仲好高,就出發前往最近既旺角分店啦~~☺️☺️💸星期五晚9點入座$298+10%✨食物方面款式超級豐富,QR code落單有刺身、壽司、卷物、串燒、燒物、天婦羅、一品料理、創作料理、煮物、甜品~ 行出去自助區仲有凍海鮮、湯、炸物、水果、雪糕、糖果、甜品同飲品🤤✨刺身有三文魚、油甘魚、帶子、虎蝦、甜蝦、希靈魚、北寄貝,食左油甘魚、池魚王、北寄貝、赤貝、三文魚腩、左口魚,全部都好新鮮又肥美🥰✨壽司有多款式,深海池魚、黑松露赤魚、燒牛肉、鹽燒左口魚邊、椒鹽炙燒比目魚等等,必食海膽壽司,好靚好鮮甜,鵝肝壽司都唔錯,火炙左口魚都必食!燒完之後油脂好香😝✨其他必食推介:川式燒蠔好有鮮味,蒜蓉粉絲蒸扇貝充滿蒜香,鹽燒牛舌肉質軟腍爽彈,牛柳粒彈牙有牛味,牛油煮蜆,湯底十分香濃,蜆脹卜卜,仲有滋補花膠🤤🤤✨甜品都有好多選擇,豆腐花、牛乳布甸、焦糖燉蛋等等,Haagen dazs雪糕都係任食😋

💸星期五晚9點入座$298+10%

✨食物方面款式超級豐富,QR code落單有刺身壽司、卷物、串燒、燒物、天婦羅、一品料理、創作料理、煮物、甜品~ 行出去自助區仲有凍海鮮、湯、炸物、水果、雪糕、糖果、甜品同飲品🤤

2023-04-08 469 瀏覽
友人做野咁岩經旺角,帶我去一間新開既放題,地點近旺角E1 exit,非常方便。餐廳非常寬闊舒適,除左有飲品、甜品、沙律、熟食自助區,仲有多款海鮮刺身熱食任點。聽聞係全港第一間放題有任食干鮑及即燒燒蠔,我同友人都急不及待想試😋一品料理金湯慢煮吉品干鮑花膠盛:干鮑炆得幾軟腍入味,食到干鮑應有既香味,花膠厚身好似手掌咁大塊,同樣軟腍入味,膠質豐富🤤啖啖骨膠原,冬菇軟腍滑身,吸收晒湯汁。金蒜蓉粉絲蒸扇貝:扇貝幾大隻,肉質厚實有嚼勁,味道鮮甜,炸蒜甘香濃郁,粉絲吸收左扇貝既鮮味,加埋蒜蓉一齊食,夠晒惹味😋皇牌燒乳鴿王:熱辣辣即炸,外脆內嫩,咸鮮可口,ENCORE!避風塘軟殼蟹:炸到脆卜卜既軟殼蟹,鮮味中滲出椒鹽蒜粒既香濃,真係食到停唔到口🤤燒物川燒珍寶燒蠔燒:蠔幾大隻肥美,食落新鮮鮮甜,蒜蓉味香濃,微辣香口,我連湯汁都飲埋😋估唔到任食有呢個質素刺身松葉蟹腳、極品大赤蝦、三文魚、油甘魚、劍魚腩、北海道鮮帶子、馬刀貝、赤貝。整體都好新鮮,三文魚、油甘魚、劍魚腩夠肥美鮮甜,馬刀貝、赤貝鮮甜脆口。唯獨有一隻大赤蝦未挑腸,友人要自行去腸先進食,少少唔方便串燒鹽燒牛舌牛油燒翠肉瓜鹽燒雞軟骨串:甘香酥脆燒溫室

一品料理

牛油燒翠肉瓜
鹽燒雞軟骨串:甘香酥脆
燒溫室甜菠蘿:酸甜多汁

壽司
火炙鵝肝:味道馥郁香濃,無內臟羶味。我果舊有少少苦,但友人話佢果舊無苦味,ENCORE!

牛油果醬吞拿魚
白松露油甘魚腩
深海池魚王
鹽燒三文魚
鹽燒左口魚
魚肉都算新鮮,壽司飯中規中矩。鹽燒三文魚切得比較厚身,食落有質感,都算肥美濃郁

軍艦
海膽軍艦
熟芥辣八爪魚

天婦羅
天婦羅蝦、溫室南瓜、蕃薯仔:炸粉略厚。唯獨蕃薯仔無乜粉漿,食落外脆內軟,反而更香口好食😋

煮物
雪花牛肉窩:雜菜、生蛋、牛肉配埋日本味醂烹煮,味道清甜,牛肉嫩滑略帶牛肉香,係脂肪比較多

滋補花膠燉鮮奶
花膠Q彈軟腍,鮮奶幾滑溜清甜,味道控制得岩岩好,夠晒滋補養顏☺️

人均$278加一(Total $305.8),整體食物質素唔錯,任食3hrs性價比算幾高,食放題ORDER無漏單值得一讚。
2023-04-08 726 瀏覽
上網見近排好多人食自助餐又放題,朋友仲引誘我,話我知而家放題仲有得任食鮑️魚,同有我中意既川式燒蠔!多野做一直冇時間去,搞到我忍左口好耐!😒難得今日終於早收工!即刻同朋友衝去食放題,5:30-7:30 $288位,整體滿意!-💕泰式虎蝦:原來仲有唔小新品!蝦爽彈,比我aeon買仲新鮮😂💕牛油果醬吞拿魚:必食,口感似中拖!💕黑蒜油豬軟骨拉麵: 黑蒜油味香濃,豬軟骨入味,筋位夠軟彈牙!💕川燒珍寶鮮蠔燒:新品!大粒飽滿又多汁😱加左配料更惹味💕金湯慢煮鮑魚花膠盛:主攻佢!口感彈牙😍鮑魚味濃-自助區 比舊店大左又衛生左,仲寬落左好多👍🏻💕蒸魚:一次係普通蒸魚,一次係豉汁蒸倉魚,魚唔腥💕自家冷泡茶:狂飲白桃烏龍,清爽解膩💕自制雪糕:都有3個味,巨峰提子、巨峰提子乳酪、乳酪,想食但太飽食唔落💕Häagen-Dazs:蕉糖脆餅😍曲奇😍提子,朱古力,好小見有4個味可以食!
上網見近排好多人食自助餐放題,朋友仲引誘我,話我知而家放題仲有得任食鮑️魚,同有我中意既川式燒蠔!多野做一直冇時間去,搞到我忍左口好耐!😒難得今日終於早收工!即刻同朋友衝去食放題,5:30-7:30 $288位,整體滿意!
💕牛油果醬吞拿魚:必食,口感似中拖!
💕川燒珍寶鮮蠔燒:新品!大粒飽滿又多汁😱加左配料更惹味
💕金湯慢煮鮑魚花膠盛:主攻佢!口感彈牙😍鮑魚味濃

自助區
比舊店大左又衛生左,仲寬落左好多👍🏻
💕蒸魚:一次係普通蒸魚,一次係豉汁蒸倉魚,魚唔腥
💕自家冷泡茶:狂飲白桃烏龍,清爽解膩
川燒珍寶鮮蠔燒
黑蒜油豬軟骨拉麵
皇牌燒乳鴿王
軟殼蟹
2023-04-07 325 瀏覽
座位實在太迫,而家冇咗隔板,基本上同搭枱冇分別,希望可以改善下啦,隔開少少,食嘢傾偈都舒服啲!晚市,1小時40分就要交枱,唔夠2小時😒。至於食物種類和味道,都好okay 。燉鮮奶好味😋,但太甜,少甜會好啲健康啲!
晚市,1小時40分就要交枱,唔夠2小時😒。
2023-04-07 320 瀏覽
同朋友慶祝生日緊係揀放題,任飲任食咁先滿足!今次我地去左旺角既極尚大喜屋,裝修好新淨好光鮮,一入到去以為去左酒店食buffet咁。出面熟食區有多款炸物,八爪魚丸,正!最surprise既係白酒同sake都係任飲!如果你係酒鬼既話就好抵!飲品櫃竟然有珍珠奶茶添,同埋軟雪糕機提供新鮮雪糕,甜品款式又多,真係好出色!到重頭戲喇,刺身!!!三文魚勁厚勁大塊勁鮮甜!甜蝦赤貝亦好新鮮冇雪藏味,上菜速度快,大胃王可以狂refill!仲有多款特色壽司,賣相靚又好食,全部都係bite size細細份,唔會好快食飽你。高度推介:黑松露帶子拖羅蓉塔,芝士飛魚籽玉子燒每樣我都食左4舊,回味無窮!最最最最最最最最最最正同最值得一提既係呢間分店有得任食燒蠔、干鮑同埋花膠!樣樣都好貴架大佬,仲要整得勁好食,唔食返兩碟都對唔住自己!埋單每人大約$300,瘋狂地任飲任食兩個鐘,夫復何求!!
同朋友慶祝生日緊係揀放題,任飲任食咁先滿足!

出面熟食區有多款炸物,八爪魚丸,正!

高度推介:黑松露帶子拖羅蓉塔,芝士飛魚籽玉子燒
每樣我都食左4舊,回味無窮!

樣樣都好貴架大佬,仲要整得勁好食,唔食返兩碟都對唔住自己!

埋單每人大約$300,瘋狂地任飲任食兩個鐘,夫復何求!!