2023-04-17
極尚大喜屋 📍地址:旺角彌敦道639號雅蘭中心4樓最近發現原來極上大喜屋搬咗去雅蘭中心4樓,而家仲裝修得好靚!佢嘅食物種類繁多,自助吧有冷盤、熱食、雪糕、炸物同湯等等,當然仲可以掃qr 落單叫番刺身、壽司、麵食、串燒、一品料理等等☺️星期五放工黎食都只係$318 加一,相當抵食😍最最最估唔到呢度仲可以任食乾鮑同川燒生蠔😍,真係回本之選🤣呢到落完單好快已經有嘢食,所以一開始唔使急住揀!個人比較鍾意食佢嘅三文魚同帶子,鮮甜肥美😋 另外佢啲蝦多士都好正,係鮮蝦刺身加薄脆多士整成,加埋佢嘅醬汁又幾好味wo!😍 呢度仲有我中意食嘅燒鰻魚😳 最特別係有乳鴿食,好浮誇🤣🤣仲要食新鮮炸,又熱又脆!食嘢之餘都記得唔好錯過佢嘅飲品區,竟然有台式奶茶,d 珍珠仲要幾煙un,味道偏甜🤣 食飽之後就要開始餵飽埋第2個胃,雪櫃有成4,5 款haagendazs 雪糕任食🤩🤩真係唔可以錯過!!
📍地址:旺角彌敦道639號雅蘭中心4樓