2018-02-05
同表弟出左旺角行街, 梗係同埋佢食飯啦, 行過兆萬見到好多人派傳單, 表弟又話放題正, 咁就揀左睇落最吸引嗰間黎試上到9樓, 裝飾好和風, 雖然6點幾時間尚早, 但係已經好多人食緊, 而入座之後waiter好友善介紹左一陣, 我地就開始劃野食, 好多選擇, 特別係刺身有好多款, 我地當然唔客氣係咁剔啦登登登登, 大大盆刺身上檯, 賣相吸引, 食落好新鮮, 特別係啲蝦, 夠凍, 蝦頭又唔腥, 而三文魚亦都好肥美, 睇得出係靚野,而抵讚既係俾足哂貨, 就算嗌第2,3轉都好快上檯又冇漏過單熱食方面, 有中, 西, 日, 泰任均選擇, 比較小有既係有西式野-- 意粉, 青口等等中式既辣酒煮花螺都好正, 夠辣又入味, 好似去左大排檔咁, 哈哈而日式更加唔洗講, 有壽司..炸物..鍋物等等推介既係燒牛舌, 必點之選, 燒得岩岩好唔會韌, 咬落冇騷味而壽司亦都有水準, 嗌左好多件火炙三文魚壽司, 好食另外飲品櫃亦都有好多唔同款揀, 港式既汽水, 雀檸, 麥精.. 日式既CC Lemon.. 韓式既芒果汁 等等至於雪糕櫃, 算係比較少選擇既一項, 但係都有3~4款, 不過我地食到太飽, 已經食唔落~以
好多選擇, 特別係刺身有好多款, 我地當然唔客氣係咁剔啦
登登登登, 大大盆刺身上檯, 賣相吸引, 食落好新鮮,
而抵讚既係俾足哂貨, 就算嗌第2,3轉都好快上檯又冇漏過單
而日式更加唔洗講, 有壽司..炸物..鍋物等等
而壽司亦都有水準, 嗌左好多件火炙三文魚壽司, 好食
另外飲品櫃亦都有好多唔同款揀,
至於雪糕櫃, 算係比較少選擇既一項, 但係都有3~4款,
不過我地食到太飽, 已經食唔落~
以呢個價錢, 咁多野食, 都真係幾抵!
*如果你預先book位會有3揀1既贈送 (海膽, 生蠔, movenpick)