2018-01-31
我係今晚大約10點入座既 見新開就試下啦 $199 加一 平過好食過你地既放題真係好多 從來都未食過咁難食既放題。未食過既人真係唔洗試。喺度比錢買難受第一 落左單既野食有3分2都冇黎 落左2-3次最後都剩係得刺身食咁滯(又唔係特別好食 但啲名又講到好勁咁)冇嗌果啲又黎左 明明唔係想嗌果樣野但又比錯左 例如我係想食去頭甜蝦 但比左有頭甜蝦第二 個蟹鍋唔係有頭髮就係啲菜邊黑哂 仲要換第二煲比我果陣啲蟹既色水係擺左好多日唔新鮮既灰黃色第三 飲品總類少 同埋原來同神戶屋同一個老闆?其實成間野未ready好就唔好比客入去食啦� 一間野難食+漏單到咁 相信都好難再去比錢試第二次。第四 好多炸物都係唔熱/翻炸既 同埋啲魚生全部都有陣雪味 啲侍應服務都唔算好(我食果陣已經唔算多客)總括黎講 呢一間放題係我食過咁多間最不知所謂既一間�寧願食大滿喜/漁之部屋好過