2008-11-22
星期五晚唔知食乜好. 見食評唔錯就黎試下.唔係睇過食評真係唔會入黎. 條巷仔打左藍鄧幾驚下. 不過裏面裝修都幾好. 好有異國風情. 坐既凳都係舊式歐洲凳. 仲有個東歐人彈電子琴同唱歌. 不過d歌唔係傳統俄羅斯歌. 係80年代既歐洲歌.三文魚湯, 羅宋湯, 馬豆湯: 全部都幾好. 羅宋湯最好味. 幾夠料. 三文魚都幾好. 魚好滑. 個人麻麻好豆. 所以唔太鍾意.海鮮刺身: 有三文魚同另一種魚. 好咸. 另一種魚怪怪的. 可能係應該要用來送vodka 的..海鮮卷: 幾好味. 佢英文寫係crepe, 但係個皮係中餐海鮮卷既皮. 脆脆的.牛利盅: 好好味. d牛利食落有d似牛肉. 但個texture好好. 連埋個麵包皮都好食.豬扒: 係普通既茄汁洋荵豬扒. 肉唔鞋既, 但個味冇乜特別.鹿肉: 唔好食!!! 舊肉雖然淋但鞋. 好似食緊牛但係完全冇味的. 淨係得紅椒既味.蘋果鴨: 一食落覺得好怪. 因為有椰汁, 感覺好似食緊湯水但係咸的?!?! 不過食落都ok. 連埋個麵包皮更好食. 服務都幾好. 叫佢介紹佢都唔係求求其. 見我地share野佢地都會自動羅多d碗碟黎. 正唔正宗唔知. 因為未食過
服務都幾好. 叫佢介紹佢都唔係求求其. 見我地share野佢地都會自動羅多d碗碟黎. 正唔正宗唔知. 因為未食過正宗的. 但係佢地用碗碟同成個感覺好屋企feel. 幾過癮.
總結: 冇乜幾可有機會食東歐野. 呢間唔貴,食物ok. 唔錯喇!