2019-02-19 78 瀏覽
幾個Friend約去尖沙咀行街買野,所以就係尖沙咀搵地方食飯。其中有朋友提議去本佐食燒肉放題,本身我吾太想中午就咁肉,不過朋友聚會,志在傾計,無所謂啦! 本佐係用 iPad 落單,原來吾止有燒肉,仲有刺身,海鮮,野菜,小食,炸物。可以滿足吾同人既口味。👍👉 燒肉一開始侍應就放低左一碟燒肉頭盤,一口牛入口鬆化,安格斯牛有牛味,單骨雞亦有小小既醃味, 吾會蓋過D雞味,有提鮮作用, 處理得好好,又食得方便。👉刺身我地亦點左少量刺身,但係就送上成盤刺身,有三文魚,甜蝦,帶子,魷魚,鮑片,松葉蟹柳等等。啱晒我😄👉壽司燒三文魚壽司入口即溶,三文魚籽壽司好鮮甜,火灸和牛壽司就血淋淋左D,我食吾慣,要燒下片和牛先食。👉蔬菜我地叫左燒菠蘿,牛油金菇,牛油粟米,自己燒,新鮮熱辣。仲叫左3款沙律,吾想太肉。😅👉炸物朋友話炸榴蓮波有榴蓮肉,好正。我覺得炸芋波都好味,炸漿吾厚。炸蝦炸雞都吾錯呀!小蕃薯超好食,我食左5、6個😋

👉 燒肉

👉刺身

👉壽司

👉蔬菜
我地叫左燒菠蘿,牛油金菇,牛油粟米,自己燒,新鮮熱辣。
仲叫左3款沙律,吾想太肉。😅

👉炸物
朋友話炸榴蓮波有榴蓮肉,好正。
我覺得炸芋波都好味,炸漿吾厚。
炸蝦炸雞都吾錯呀!
小蕃薯超好食,我食左5、6個😋

• 一口牛
  • 炸榴蓮
  • 小蕃薯
· 天氣呢兩日落雨無停過仲凍咗 ☔❄想食放題又燒肉 見到尖沙咀開咗間新燒肉店係高質親民的日式燒肉店啊⭐環境座位好寬落 ,食物飲品較多種類仲有室外燒肉座位好有Feel 🌉 室內座位都好靚坐得好舒服 點單前會有頭盤給你一路燒住一路點單😍點單後上菜都好快👍 樣樣嘢都好好食👍😋 枱紙好貼心提示你食物點擺放嚟燒·🔼壽司刺身新鮮厚切好鮮甜😍 廚師會用燒槍燒一燒啲壽司再上菜 ··🔼海鮮有魚, 元貝,蠔,青口,海蝦樣樣都好大啖肉, 最鍾意青口好Juicy❤炸物有榴槤控必點的榴槤炸彈❤ 外脆內啖啖榴槤香的流心勁幸福呀😍仲有幾特別嘅炸雙皮奶 好香牛奶味😍食到好飽勁滿足👍甜品有 Movenpick 雪糕食完啲衫都唔會有陣油煙味很讚呢!
· 天氣呢兩日落雨無停過仲凍咗 ☔❄
想食放題又燒肉 見到尖沙咀開咗間新燒肉店
係高質親民的日式燒肉店啊⭐
環境座位好寬落 ,食物飲品較多種類
仲有室外燒肉座位好有Feel 🌉
室內座位都好靚坐得好舒服

點單前會有頭盤給你一路燒住一路點單😍

點單後上菜都好快👍 樣樣嘢都好好食👍😋

枱紙好貼心提示你食物點擺放嚟燒

·🔼壽司刺身新鮮厚切好鮮甜😍
廚師會用燒槍燒一燒啲壽司再上菜 ·

🔼海鮮有魚, 元貝,蠔,青口,海蝦
樣樣都好大啖肉, 最鍾意青口好Juicy❤

炸物有榴槤控必點的榴槤炸彈❤
外脆內啖啖榴槤香的流心勁幸福呀😍
仲有幾特別嘅炸雙皮奶 好香牛奶味😍

食到好飽勁滿足👍甜品有 Movenpick 雪糕
食完啲衫都唔會有陣油煙味很讚呢!

• 炸物
  • 刺身
  • 燒肉
2019-02-17 927 瀏覽
本佐係年廿九,森仔趁得閒去左尖沙咀辦下年貨❤️❤️辦完年貨,仲去左食個靚飯。今次就去了本佐日式燒肉店😆先講下個環境先。可能時間仲係早,唔係好多人午餐食燒肉。所以,空位較多。不過,座位真係好舒服😂而餐廳🍴十分新式和環保♻️採用電子下單方式。而餐牌中有各種各類的食物,包括:肉類,海鮮,刺身,壽司🍣,野菜,小食和炸物❤️👍🏼真係好多😂好吸引。至於食物方面,森仔有幾樣特別欣賞的。(1)燒肉拼盤拼盤當中包括:日本和牛,豬頸肉,黑豚肉和五花腩,牛肉粒。我最喜愛日本🇯🇵和牛片,肉質鮮甜,滿有牛味而咬落亦唔會太硬,不過就講究燒烤者既手勢🙈🙈另一最愛就係豬頸肉,森仔本身已好中意果種味道。同時,果種肥味令我忍唔住再叫多一份❤️其他肉類也算係中上既級數👍🏼不過,果日我有d喉嚨唔舒服😌,所以叫左2round就冇左叫肉了,反而轉戰日本🇯🇵刺身和壽司🍣🙈🙈(2)刺身和壽司🍣刺身種類亦不算多,但最基本和最常食既都有。所有刺身都好新鮮👍🏼👍🏼特別係三文魚🍣和甜蝦。三文魚真係鮮甜肥美,食落既口感正👍🏼油脂分佈算幾好,令到森仔叫左3round😆而甜蝦就細細隻,甜甜的,沒有一點腥味。好過唔少壽司店了😌而壽司🍣更令森仔上引。我最鍾意炙
本佐
係年廿九,森仔趁得閒去左尖沙咀辦下年貨❤️❤️
辦完年貨,仲去左食個靚飯。
今次就去了本佐日式燒肉店😆

先講下個環境先。
可能時間仲係早,唔係好多人午餐食燒肉。
所以,空位較多。
不過,座位真係好舒服😂
而餐廳🍴十分新式和環保♻️
採用電子下單方式。
而餐牌中有各種各類的食物,包括:肉類,海鮮,刺身壽司🍣,野菜,小食和炸物❤️👍🏼
真係好多😂好吸引。

至於食物方面,森仔有幾樣特別欣賞的。
(1)燒肉拼盤
拼盤當中包括:日本和牛,豬頸肉,黑豚肉和五花腩,牛肉粒。
我最喜愛日本🇯🇵和牛片,肉質鮮甜,滿有牛味
而咬落亦唔會太硬,不過就講究燒烤者既手勢🙈🙈
另一最愛就係豬頸肉,森仔本身已好中意果種味道。
同時,果種肥味令我忍唔住再叫多一份❤️
其他肉類也算係中上既級數👍🏼
不過,果日我有d喉嚨唔舒服😌,所以叫左2round就冇左叫肉了,反而轉戰日本🇯🇵刺身壽司🍣🙈🙈

(2)刺身壽司🍣
刺身種類亦不算多,但最基本和最常食既都有。
所有刺身都好新鮮👍🏼👍🏼
特別係三文魚🍣和甜蝦。
三文魚真係鮮甜肥美,食落既口感正👍🏼
油脂分佈算幾好,令到森仔叫左3round😆
而甜蝦就細細隻,甜甜的,沒有一點腥味。
好過唔少壽司店了😌

壽司🍣更令森仔上引。
我最鍾意炙燒三文魚壽司🍣和三文魚子軍艦。
果然係三文魚控🙈🙈
炙燒三文魚,燒得剛剛好,溫溫的表面,再配上沙拉🥗醬,入口即溶,正❤️
而三文魚子軍艦,份量十足,魚子鋪得滿滿的。
紫菜一上果時係脆,不過要快d食,好快稔。
三文魚魚子亦幾新鮮,滿有omegas 3😂

(3)燒海鮮

燒海鮮亦係另一亮點。
好多燒肉店,海鮮都係要另外收費,一係就都頹。
本佐就令森仔改善左想法。
因為佢既海鮮都幾新鮮,仲要有生蠔,青口和蜆❤️❤️❤️
另外,最貼心既係可以叫蒜蓉,讓你加落海鮮到燒😂更加惹味,正到爆🤤🤤🤤

整體來說,本佐位置方便,在尖沙咀。
而食物種類多,亦有中上的質素,又係任食。
性價比高丫🤓🤓
  • 刺身
  • 燒肉
2019-02-12 133 瀏覽
星期日同男朋友係TST睇完戲梗係要搵食,咁就見到呢間位於赫德道既燒肉放題。walk in 上尼都驚冇位要等架, 好彩時間尚早, 有位唔洗等咋。點菜係用tablet 既, 慳左人手去接手寫單同落錯單既機會, 又夠晒環保同方便。枱同爐既位置都大,唔會逼逼夾夾咁。首先尼左既肉類拼盤,比我地試吓幾樣肉,岩食就再自己叫啦。海蝦大隻又新鮮,肉質爽脆。炸蝦同炸多春魚, 炸皮岩岩好唔會太厚,點沙律醬一流。帆立貝同蜆會用呢D金屬碗上, 成隻碗放入爐燒就可以,可以吸收返碗入面既湯汁!粟米亦都係一樣, 吸收晒牛油香既粟米非常甜呀!!刺身亦都係任食,質素都好高
星期日同男朋友係TST睇完戲梗係要搵食,
咁就見到呢間位於赫德道既燒肉放題
walk in 上尼都驚冇位要等架,
好彩時間尚早, 有位唔洗等咋。
枱同爐既位置都大,
唔會逼逼夾夾咁。

首先尼左既肉類拼盤,
比我地試吓幾樣肉,岩食就再自己叫啦。
海蝦大隻又新鮮,肉質爽脆。
炸蝦同炸多春魚, 炸皮岩岩好唔會太厚,點沙律醬一流。
帆立貝同蜆會用呢D金屬碗上, 成隻碗放入爐燒就可以,
可以吸收返碗入面既湯汁!
粟米亦都係一樣, 吸收晒牛油香既粟米非常甜呀!!
刺身亦都係任食,質素都好高
前排病咗輪,加上太耐無食燒肉!朋友前排食過大讚呢個日式放題。不但有A5和牛粒,又有安格斯牛仔骨,如果係食肉獸真係唔可以錯過。加上電子屏點餐,非常方便又環保!星期一至日$300都唔駛實在抵食!一嚟就有個牛肉拼盤,又有雞肉。牛肉牛咪甚重,又好味,但勿燒太耐,會好軔。雞肉非常嫩口滑溜,但雞肉一定要燒熟啊!而且刺身款十分多,除咗三文魚🍣、吞拿魚外,仲有鮑片、蛋等等,想食幾多件就幾多件🤣🤣🤣燒物特別推介我最鐘意嘅燒蕃薯、菠蘿、牛油栗米等。真係encore咗好多次,因為堅好味!推介大家必試,但唔好浪費食物啊~飲品有酒精飲品仍有普通嘅飲料!應有盡有。座位又非常寬敞,唔會勁嘈!同朋友傾計食飯嘅好地方,🍽6/10🔎本佐日本燒肉料理 (尖沙咀)尖沙咀赫德道4號TheHART 3樓

🍽6/10
🔎本佐日本燒肉料理 (尖沙咀)
尖沙咀赫德道4號TheHART 3樓
2019-02-11 82 瀏覽
喜歡經常到尖沙咀逛街食飯,日前朋友介紹本佐日本燒肉料理,不吃牛的好友也同我超愛食牛的人來品嚐! 裝修以和式作主題的燒肉料理,餐廳有bar枱或卡位選擇,地方寬闊,舒適美觀,讓我們可在舒服的環境下一嚐獨特的日式炭烤風味。中間都有隔板隔開,算有獨立座位感覺,人不多我們幾乎快包場! 主打日式燒肉款式外,還有刺身、壽司、炸物、小食、乳酪、雪糕、飲品及多種醬汁選擇。 這裡使用平板電腦點菜,方便快捷! 入座後侍應立即送上燒肉拼盤。薄切裡肌肉的脂肪跟肉的分佈非常平均,肉汁也非常豐富,真的很不錯,很喜歡入口滑滑的感覺。 我差不多全吃掉的安格斯牛小排、一口牛肉粒,肉質鮮嫩軟腍不油膩,五花腩和豬頸肉入口溶化,美味,而經調味過的雞翼切成單骨,方便易食,讚!還有蛤蠣湯也不錯,但要烤好久才會開,後來都直接拿出來烤了。 炙燒握壽司表現得很不錯,也吃很了不少! 各款天婦羅和炸物,以香脆吉列外皮被炸到金黃色,尤其炸雙皮奶、榴槤炸彈、香芋丸等,香脆可口,一口咬下即感到陣陣軟滑,而且外脆內軟,香口滋味越食越想食呢 ~ 走日本懷舊昭和風裝修,更設有戶外露天炭爐。
喜歡經常到尖沙咀逛街食飯,日前朋友介紹本佐日本燒肉料理,不吃牛的好友也同我超愛食牛的人來品嚐! 裝修以和式作主題的燒肉料理,餐廳有bar枱或卡位選擇,地方寬闊,舒適美觀,讓我們可在舒服的環境下一嚐獨特的日式炭烤風味。中間都有隔板隔開,算有獨立座位感覺,人不多我們幾乎快包場! 主打日式燒肉款式外,還有刺身壽司、炸物、小食、乳酪、雪糕、飲品及多種醬汁選擇。 這裡使用平板電腦點菜,方便快捷!

還有蛤蠣湯也不錯,但要烤好久才會開,後來都直接拿出來烤了。

炙燒握壽司表現得很不錯,也吃很了不少!

走日本懷舊昭和風裝修,更設有戶外露天炭爐。
  • 燒肉拼盤
2019-02-11 94 瀏覽
適逢朋友生日,當然要吃一餐豐富的來慶祝😋 記得朋友最喜歡吃日式放題和燒肉,第一時間便想起尖沙嘴主打放題同燒肉的 本佐日本料理 🤤我們訂了七時正的座位,餐廳安排十分妥當,一進去就馬上安排入座。我們很幸運被安排在露台的座位,可以一邊吹著涼風欣賞尖沙嘴的街景,一邊享受著美食。每張台都會獲發一部平板電腦點餐,既方便又環保,值得一讚😀餐牌上有刺身、燒肉、海鮮、小食等食物選擇,款式眾多,絕對是性價比極高的餐廳👍👍點餐期間職員已經先送上一盤燒肉拼盤,點完餐不用等就可以開餐了!😋😋職員還會教我們怎樣燒每一款燒肉,相當的貼心👏我們先點了刺身,轉眼間便送上了。雖然餐廳是一間燒肉餐廳,但刺身絕對不會馬虎。三文魚、甜蝦和帶子刺身均有驚喜!相當鮮甜美味😀😀接著是主打的燒肉,選擇應有盡有,豬牛雞樣樣齊。親手用炭爐燒肉果然別有一番風味。其中最出色是安格斯牛柳粒和熊本一口和牛,每一口肉都充滿了牛味和豐富肉汁,而且和牛是入口即溶,絕對是會Encore的燒肉🤤🤤🤤海鮮方面,我們點了牛油燒日本元貝和清酒煮蜆,元貝吸收了牛油精華,每一口都相當滿足;蜆不會帶沙,味道鮮甜。每一客的分量不會太多,可以按照自己喜愛的程度再多叫幾客,

每張台都會獲發一部平板電腦點餐,既方便又環保,值得一讚😀

職員還會教我們怎樣燒每一款燒肉,相當的貼心👏

海鮮方面,我們點了牛油燒日本元貝和清酒煮蜆,元貝吸收了牛油精華,每一口都相當滿足;蜆不會帶沙,味道鮮甜。每一客的分量不會太多,可以按照自己喜愛的程度再多叫幾客,絕不會浪費👍👍

經過The Hart ,見到有間日式任食燒肉放題。可以任食2hur,好多燒肉款式,啲相好靚,就同朋友上去任食!二人座位幾闊落,坐得舒服!到嚟係用電子螢幕自己點食物。牛仔骨、一口和牛粒、雞翼都好好食,新鮮!先方面海鮮方面,蠔算大隻、蜆都好鮮味!N call 左幾次!壽司叫咗燒三文魚腩壽司,三文魚燒到種種地好好味、炸蝦壽司上面鋪左唔知醬,不過同炸蝦好夾,啲飯又會太多,鍾意食餸鍾意食飯架!金菇、牛油粟米都不斷N call !燒到差唔多熟落埋啲蒜蓉好香好夾好好味!冷稻庭烏冬,非常彈牙,同堅魚汁好夾,越食越開胃,一個人食咗兩碗!螺肉大粒,味道正常,青瓜孩子沙律好清新,呢個都食咗兩次!

二人座位幾闊落,坐得舒服!到嚟係用電子螢幕自己點食物。

牛仔骨、一口和牛粒、雞翼都好好食,新鮮!

螺肉大粒,味道正常,青瓜孩子沙律好清新,呢個都食咗兩次!

2019-02-07 172 瀏覽
年初三就一家4口想去食日本燒肉,因為無book檯,所以安排咗我地坐bar台,唔緊要,然後得一個餐牌,坐bar台好難4個一齊睇,我地只要求多一個餐牌,然後高貴唔憂做既大老闆,已經語氣極差話1台只比1個餐牌,我唔明响bar台,4個人已經分咗2個爐,點解只可以睇1個餐牌?都算喇!同時一個職員拎一盤乜都有啲嘅肉嚟,放低就走,我地唔食牛,所以問係咩嚟?個大老闆即刻極極極度差態度表示免費㗎!所以連問一句都唔得?坐底唔夠5分鐘,餐牌都未睇,已經比呢位大老闆啲態度整到一肚火,起身唔食走人,個大老闆仲話係呀!態度好差架!唔好食囉!

2019-02-07 119 瀏覽
Went there with my family on chor 3. It was a family gathering and we randomly picked this place without looking into FB reviews. The service was terribly terribly poor. We had a group of 4 and were assigned to sit at bar table. I think it’s okay as they said the tables were all booked. After we were seated and planned to make order, we were given one electronic menu. It’s quite difficult for us sitting along the bar table to see the menu together. However, upon questioning, the waiter refused to give us an extra menu while the restaurant was >95% empty. They only said flatly “we don’t have enough menu!”. At the same time, someone put a plate of “meat” in front of us. Again, although we asked politely what it was, they only said “it’s free” without saying what kind of stuff we were going to have and quickly turned a black face to us!!! Ridiculous!!!!!!! Service even worse than DPD! We left in 5 mins. So sorry can’t make comment on the quality of food! The worst experience ever!
2019-02-07 119 瀏覽
一坐底只係要求多一個餐牌睇,結果已被極差語氣對待,然後送上一盤肉,只係問一句係咩? 因為成家都唔食牛肉,連問都唔比問!年初三就咁趕客態度,一定通知所有朋友唔好黎受氣!差!極差!
2019-02-04 135 瀏覽
同朋友食生日飯, 兩個人食放題就最好, 唔洗擔心啲嘢唔啱食, 皆因咁多選擇總會有啱心水嘅. 上網睇左一輪食評, 做過下功課, 見本佐燒肉評價幾好, 好多人都話高質, 咁一於嚟試試.當日book左7點半, 我地準時到達, 估唔到時間尚早, 都已經差唔多全場爆滿. 呢到除左有室內卡位, 吧枱之外, 仲有室外位置可以揀. 我地揀左吧枱, 感覺上比較開揚, 油煙唔會咁集中.呢到用嘅係網燒, 唔係鐵板, 食物火喉會較易控制, 唔會咁痴底, 又唔需要落咁多油, 可以原汁原味. 不過一開始燒個陣, 由於尚未有油份, 仍會有少少痴網, 呢個時候可以留意番枱邊有個扭制可以調較火力.好細心有個燒肉解說係張餐紙上面做提醒.用pad落單, 除左唔洗拎住撘紙剔剔剔, 感覺方便又環保, 而且仲冇漏單.雖然餐廳叫做燒肉料理, 但除咗燒肉任食之外, 仲有剌身/海鮮/壽司/野菜/小食/炸物可供選擇, 而且食物質素高, 三百蚊左右一個人, 咁多選擇又任食, 我覺得係抵既!⭐剌身厚切大大塊, 鮮味十足.⭐壽司除咗剌身壽司, 軍艦/火炙壽司外, 仲有蝦卷.⭐炸物入口個陣仲又熱又脆架!即炸即上枱.⭐燒肉好開心, 呢到燒肉既選擇

好細心有個燒肉解說係張餐紙上面做提醒.

⭐剌身
厚切大大塊, 鮮味十足.
壽司
除咗剌身壽司, 軍艦/火炙壽司外, 仲有蝦卷.
⭐炸物
入口個陣仲又熱又脆架!即炸即上枱.
⭐燒肉
好開心, 呢到燒肉既選擇種類有好多, 按件數落單, 食幾多叫幾多, 唔夠先再叫, 唔洗擔心上菜速度, 落單後好快送到.
2019-01-29
2019-02-04 112 瀏覽
年紀大左越嚟越怕食放題同埋自助餐,因為食量唔多同埋放題嗰啲質素通常都好似麻麻哋,所以我都唔記得咗幾耐冇試過食放題,但同事介紹尖沙咀呢間新餐廳有得食半放題,佢話質素好好所以上星期佢帶我來試一試 入到去見到裝修好有日本風格,價錢亦都好合理,因為平時我去居酒屋叫幾碟燒烤都已經高過呢個價錢 佢唔係任食不過質素好高,先來呢碟刺身拼盤已經覺得好吸引,食落所有刺身都好新鮮,如果我係居酒屋叫呢個刺身船,$3-400實走唔甩。 之後上來海鮮拼盤,大大隻蝦,燒後爽口彈牙,青口同蜆肉燒後好鮮甜,後面一碟和牛,我來不及影相已經比同事極速ko左。 仲有生蠔同聖子,一口一隻,食得好過癮,如果想再點就要額外比錢,我地決定食埋d肉唔夠飽就比錢再食。 魚肉放係小盤上燒唔會燒到溶曬,牛油味好香,魚好滑好好味 肉類有齊和牛,豬扒,雞肉雞亦,全部都好入味,肉質一d都唔un,雞亦仲切成單骨,非常細心,抵讚 半放題意思係有部分食物任食,例如沙律,丸類菇類炸物等,所以一定唔會唔飽,我真心鐘意呢類高質半放題,種類雖然唔多但質素高,下次要再同老公來試試。 最後仲送上名牌雪糕,簡直係非常滿足的一餐。

魚肉放係小盤上燒唔會燒到溶曬,牛油味好香,魚好滑好好味

最後仲送上名牌雪糕,簡直係非常滿足的一餐。
2019-02-04 88 瀏覽
今天和朋友行K11,行到有點餓問下朋友附近有什麼好介紹的放題,有燒肉食又有刺身壽司食又不貴的,他就馬上說去本佐日本料理,我們從K11行過去約5分鐘左右,我看到門口寫著才$278 ,真是不貴喎!我馬上告訴服務員兩位,但由於我們沒有預訂位,所以沒有卡位座了,問我們坐Bar 枱有沒有問題,心想都來到了Bar 枱也照坐,坐底後服務員給我一部平板電腦點餐,由於我看見任飲清洒和啤酒才加$30,所以我們就每人加$30來飲過痛快!用平板點了食物後,服務員很快就送上了,肉類方面選擇也很多,我就較喜歡熊本一口牛和安格斯極常牛仔骨,刺身方面甜蝦和三文魚也不錯,另外壽司方面三文魚籽軍艦和火炙和牛西冷就是我最點得多,還有海鮮大蝦也很大隻及新鮮,最後食埋杯朱古力雪糕,埋單才三百元左右,這𥚃是性價比非常高,今天沒有來錯。
還有海鮮大蝦也很大隻及新鮮,最後食埋杯朱古力雪糕,
埋單才三百元左右,這𥚃是性價比非常高,今天沒有來錯。
2019-02-03 154 瀏覽
今晚有朋友生日,book左位食燒肉放題。一入餐廳就見到個好大既刺身吧枱,仲有一枱枱正在燒烤既客人,但又唔會好大煙味。我地為左可以大聲傾計,所以揀左外面坐。外面既爐係用炭爐,非常有風味。環境好舒服,可以盡情喧嘩。一坐底侍應就放左個燒肉拼盤俾我地燒住先,在等d嘢燒緊嘅時候,我地立刻叫一堆刺身頂住肚先。刺身好新鮮,帶子好甜,三文魚好肥美,今晚淨係刺身都食左N轉。燒嘅海鮮都好新鮮,虎蝦好大隻,蠔,蜆都係一兜兜放在爐上煮。燒肉有好多選擇,有唔同嘅牛部位,又有唔同嘅醃料。我哋當然係每樣揀啲黎試。呢度嘅雞翼係開邊單骨,所以唔需要燒好耐就好快就熟啦,而且有唔同嘅味道任君選擇。呢度仲有炸物唔使自己燒,炸榴連球非常好味,一口番薯都好鬼甜。食到最後我仲有一人一個movenpick,真係飽到暈。

外面既爐係用炭爐,非常有風味。環境好舒服,可以盡情喧嘩

刺身

燒嘅海鮮都好新鮮,虎蝦好大隻,蠔,蜆都係一兜兜放在爐上煮。

炸榴連球

食到最後我仲有一人一個movenpick,真係飽到暈。
刺身
炸榴連球