前排病咗輪,加上太耐無食燒肉!朋友前排食過大讚呢個日式放題。不但有A5和牛粒,又有安格斯牛仔骨,如果係食肉獸真係唔可以錯過。加上電子屏點餐,非常方便又環保!星期一至日$300都唔駛實在抵食!一嚟就有個牛肉拼盤,又有雞肉。牛肉牛咪甚重,又好味,但勿燒太耐,會好軔。雞肉非常嫩口滑溜,但雞肉一定要燒熟啊!而且刺身款十分多,除咗三文魚🍣、吞拿魚外,仲有鮑片、蛋等等,想食幾多件就幾多件🤣🤣🤣燒物特別推介我最鐘意嘅燒蕃薯、菠蘿、牛油栗米等。真係encore咗好多次,因為堅好味!推介大家必試,但唔好浪費食物啊~飲品有酒精飲品仍有普通嘅飲料!應有盡有。座位又非常寬敞,唔會勁嘈!同朋友傾計食飯嘅好地方,🍽6/10🔎本佐日本燒肉料理 (尖沙咀)尖沙咀赫德道4號TheHART 3樓

🍽6/10
🔎本佐日本燒肉料理 (尖沙咀)
尖沙咀赫德道4號TheHART 3樓