2021-06-01
平日食4-6pm有九折。每人$200。去到量體溫再酒精搓手,入內先填聯絡資料交比職員。三個人食世子,樣樣都試d。照燒汁肥牛片係最好食既。枱面有生菜、泡菜、芽菜,紙袋供裝口罩,幾貼心。但係無生蒜粒,濕紙巾。飲品係門口位置自取,選擇唔係特別多,但款式係幾新穎。有荔枝烏龍茶,兩款啤酒,蘆薈汁,忌廉牛奶。啤酒真係正,配韓燒一流。個人對海鮮類真係麻麻,魷魚係無味,蠔、元貝、蝦都一般般,每人一隻試過後就無再點。爐邊蛋唔錯,加左兩次。辣海鮮湯,水冷麵各一,三人分,覺得普通。個煎餅望落好油但食落唔錯。兩個鐘時間充裕,慢慢燒都OK。我地好細食,燒一個鐘就飽左。醃肉有些過鹹,就算包生菜都嫌略鹹。各種肉還可以,最好食都係肥牛片同五花腩片,鰻魚唔錯。牛肋骨麻麻、雞肉串就好難食,有陣怪味。另外,中間爐塊鐵板好易燶,麻煩職員換過三、四次,如果可以參考其他店,有舊白蘿蔔用來自己捽塊鐵板就更好~唔洗麻煩人換嘛~~期間爐熄左火,職員既態度係幾有耐性幫我地換gas。整體,就係OK,三個人食,張枱好細,燒得好唔方便,唔算好大吸引力再去。
去到量體溫再酒精搓手,入內先填聯絡資料交比職員。
但係無生蒜粒,濕紙巾。
啤酒真係正,配韓燒一流。
兩個鐘時間充裕,慢慢燒都OK。我地好細食,燒一個鐘就飽左。
醃肉有些過鹹,就算包生菜都嫌略鹹。