2020-08-11
好難食,中晒伏,食完你會好嬲!因為酒店嘅價錢,你會預期佢嘅價錢同收你差唔多價錢嘅質素一樣;但係唔係!味道只不過好過連鎖平價酒樓少少。同埋完全冇服務,放低野差唔多九成唔出聲,動作幾粗魯下;總之可以衰過連鎖酒樓個種,問題又唔多客仲要係下午2:00既時候整體好過平價連鎖酒樓零點五分左右。 10分滿分,連鎖酒樓係5分佢係5.5分。珍寶蝦餃大隻係大隻但係得個大字,只不過將普通唔穿皮,合格嘅蝦餃兩隻拼成一隻嘅size。無感。啲乜鬼期間限定三樣嘅餃,好難食好普通。皮厚、無味無特色。 每樣咬一兩啖真心嬲。加埋一,係成舊水嘅垃圾。仲要用啲廉價放題嘅盒裝,又污糟又核突。個韭菜煎餅又係好普通嘅嘢,仲要係上下兩塊餃皮夾住中間嘅野,係冇乜特色冇技巧嘅點。早知咁樣我就去食明閣好過,好後悔,明閣貴啲,但完全係個個(酒店、最少五六十蚊以上一份價錢既點心)水平既野。食剩既
好難食,中晒伏,食完你會好嬲!
無感。
啲乜鬼期間限定三樣嘅餃,好難食好普通。
食剩既