2021-03-22
久不久都有去 ✨咖啡灣 食嘢,但下午茶☕️就未試過,今日同囡囡經過,原來有提供 tea set!囡囡點咗佢最鍾意嘅 肉醬意粉🍝,再加棉花糖朱古力,而我就揀咗 芝士肉醬邪惡熱狗 配凍熱帶水果茶!咖啡灣嘅 肉醬意粉 幾啱我口味,因為意粉嘅軟硬度適中(我比較怕太有咬口果隻),肉醬甜甜酸酸,好濃蕃茄味,囡囡一個人食咗2/3。而棉花糖朱古力 一上枱,囡囡已嘩一聲,又有朱古力又有色彩繽紛嘅棉花糖,佢好鍾意,我都試咗幾啖,朱古力係幾香濃。芝士肉醬邪惡熱狗🌭️真係幾邪惡,個包好大件,中間滿滿都係肉醬同芝士,個包哄到香脆內軟,同脆皮腸一齊食,好正!薯條都係新鮮炸起,真係好好味😋!我杯熱帶水果茶好清新,帶點熱情果香,好香,中和到炸薯條嘅肥膩!兩個下午茶諗只係$4x - $5x,但質素好好!估唔到佢哋嘅下午茶都唔錯。
肉醬意粉
棉花糖朱古力