2019-03-14
好耐冇食!即興同朋友黎食,地點就腳方,好方便就喺旺角近地鐵出口我平時經已食大左條腸既關係,比較大食,晚餐食任食邊/放題要回本真係完全無難道架一上到去,環境唔錯,坐嘅位都好舒服,環境值得不錯,乾乾淨淨,啲位又唔會覺得逼,無撞手肘,我地好彩仲有窗口位例牌咩款式都有order紙上有唔同種類既刺身三文魚紋路清晰,超厚,咬落肥美個人最喜歡就係北海道帶子,三文魚, 北寄貝刺身夠晒碟切好新鮮,三文魚又肥美又郁切, 值得一讚 北寄貝食落鮮甜爽口串燒方面,我就最鍾意牛舌,最重要係一啲都唔靭,點完一輪又一輪牛舌食落彈牙,口感十足一定要點呢個雞軟骨都正卷物壽司選擇非常多,加左黑松露既味道特別正同份量唔會太大,一啖一口岩岩好,可以試到唔同款式先切合到食放題目的其中最鍾意係黑松露帶子,黑松露同帶子真係絕配個人覺得壽喜燒都幾正,值得點黎試下炸物、天婦羅都唔錯炸雞翼年糕必點呢個都正, 好JUICY牛柳粒好入味菠蘿放題必食際左雪糕雪條仲有現成既甜點,太多款揀基本上試唔晒完全冇漏單,點幾多幾少,就係跟點單紙咁俾幾多你呢度既選擇非常多,而且出菜速度好快,店員又好勤力清枱整體來講,覺得性價比超值,但啲嘢食又幾唔錯,食到捧住
例牌咩款式都有
order紙上有唔同種類既刺身
三文魚紋路清晰,超厚,咬落肥美
個人最喜歡就係北海道帶子,三文魚, 北寄貝
牛舌食落彈牙,口感十足一定要點
卷物壽司選擇非常多,加左黑松露既味道特別正
其中最鍾意係黑松露帶子,黑松露同帶子真係絕配
個人覺得壽喜燒都幾正,值得點黎試下
炸物、天婦羅都唔錯
炸雞翼年糕必點
完全冇漏單,點幾多幾少,就係跟點單紙咁俾幾多你
呢度既選擇非常多,而且出菜速度好快,店員又好勤力清枱
整體來講,覺得性價比超值,但啲嘢食又幾唔錯,食到捧住個肚返屋企,值得推介。