2019-02-18 481 瀏覽
昨日和老婆去了朗豪坊 shopping , 行到大約五點左右就開始肚餓,老婆話想食放題,想起幾個月前食過的吉寿放題,我們到的大約五點,所以不用等位,好彩比較早來,因為大約五點半就差不多坐滿客人。眼見店内大部份都卡位,坐得舒適。店内設有自助沙律區,熱湯,甜品,飲品(有熱飲櫃提供)我喜歡食放題的原因,就係因為選擇夠多,非常適合有選擇困難症的我。去日式放題第一時間當然係食刺身啦,我們每樣刺身都點一些來試,上菜速度都好快,大約兩分鐘左右就到,三文魚大件厚切夠爽甜,原粒帶子刺身好鮮甜,赤海蝦夠爽口,其他刺身都好新鮮。還試一些特色寿司, 款式都好精緻,重點係寿司唔會比大舊飯,唔會好快食飽你,可以試多點其他款式。其他熟食和串燒水準都好好,所有串燒和羊扒等都有跟檸檬角,好有誠意和不計成本食完第一輪,再叫多一輪刺身和寿司等,上菜時間都好快。最後食埋雪條今餐就完成,有機會會再來。P.S.餐廳所有侍應都快手和態度良好

眼見店内大部份都卡位,坐得舒適。

店内設有自助沙律區,熱湯,甜品,飲品(有熱飲櫃提供)

食完第一輪,再叫多一輪刺身和寿司等,上菜時間都好快。

最後食埋雪條今餐就完成,有機會會再來。
P.S.餐廳所有侍應都快手和態度良好