2019-02-27 477 瀏覽
小編上次去吉壽已經係好耐之前,個陣放題仲未咁百花齊放,而吉壽好多人去,但位置非常之逼,坐得仲唔舒服過坐係快餐店😂😂 所以對吉壽個印象麻麻,之後都無考慮過去吉壽食放題幾日前同另一半相約食晚飯,另一半想去吉壽食放題,小編心諗:唔係掛,不過另一半想去,咁小編梗係捨命陪君子上到去發現原來吉壽已經大裝修左(其實可能大裝修左好耐,不過我好幾年無去),位置非常闊落,我同另一半接近八點上到去,可能無咩人,所以被安排坐4人座位,而4人座位坐4個人應該都唔會覺得逼刺身劍魚腩同甜蝦有驚喜虎蝦就麻麻,偏細隻無虎蝦味,唔似其他放題既原頭虎蝦黑白松露好夠味,另一半坐係對面食,我都聞到陣味鰻魚,好肥美無咩骨燒左口魚邊好好食燒帆立貝就麻麻雞翼有驚喜皮燒到好香好脆,但d肉都仲係啱啱好小編無食,單純影下辣味三文魚有驚喜海膽都好食,不過舊海膽細舊左少少仲有好多無影相小編覺得天婦羅既炸粉有待改善 我整走曬d炸粉食,入面d料係好食既同埋美中不足係燒比目魚無曬好想食會有少少漏單既情況出現,不過上菜好快,所以發現漏單就可以好快再叫,唔洗等好耐先確認係漏單要讚讚吉壽既員工 做野快但唔會無禮貌,吉壽老細請到好員工!

,不過另一半想去,咁小編梗係捨命陪君子

刺身
劍魚腩同甜蝦有驚喜

虎蝦就麻麻,偏細隻無虎蝦味,唔似其他放題既原頭虎蝦

黑白松露好夠味,另一半坐係對面食,我都聞到陣味

鰻魚,好肥美無咩骨

燒左口魚邊好好食

燒帆立貝就麻麻

雞翼有驚喜
皮燒到好香好脆,但d肉都仲係啱啱好

小編無食,單純影下

辣味三文魚有驚喜

海膽都好食,不過舊海膽細舊左少少

仲有好多無影相

小編覺得天婦羅既炸粉有待改善
我整走曬d炸粉食,入面d料係好食既

同埋美中不足係燒比目魚無曬
好想食

要讚讚吉壽既員工
做野快但唔會無禮貌,吉壽老細請到好員工!

2019-02-25