放工唔想食住家飯😝一於去荃新天地揾少少野食😋😋一上電梯就見再一間日本居酒屋 🇯🇵古今二🏮坐係窗邊位望地中庭嘅聖誕節🎄超有節日氣氛🥳🍣富士山(蟹柳·鰻魚·牛油果)映入眼簾嘅係滿滿嘅蟹柳絲🦀好似一座小山丘一樣⛰️反卷包住鰻魚&牛油果🥑一口一件·好適合同朋友一齊分享👯‍♀️如果鰻魚再大塊少少會更滿足🤤🍣煙花(辣味三文魚·辣味吞拿魚·脆片)Woooo…滿瀉的刺身粒粒🐟唔需要醬油都足夠惹味😍而且好欣賞古今二嘅紫菜🫶🏻超出色..味道十分突出✨🍶清酒煮蜆有別於一別十分單調的清酒湯底🫣古今二好有誠意..湯底加了洋蔥🧅菇·海帶😬所以特別鮮🤤蜆好新鮮..無一粒有沙👍🏻🍆櫻花蝦茄子燒香噴噴的燒茄子🦐配上香噴噴嘅燒汁加櫻花蝦🤤火喉剛剛好🔥值得推介以上份量都唔多..建議同多啲朋友嚟可以叫多幾款去share🤝🏻🫶🏻
坐係窗邊位望地中庭嘅聖誕節🎄超有節日氣氛🥳

🍣富士山(蟹柳·鰻魚·牛油果)

🍣煙花(辣味三文魚·辣味吞拿魚·脆片)

🍶清酒煮蜆
蜆好新鮮..無一粒有沙👍🏻

🍆櫻花蝦茄子燒

2023-12-20
2023-12-21 38 瀏覽
就黎聖誕節 去左荃灣Shopping 行到攰就去左 荃新天地1期呢間古今二開餐今次總共叫左4樣野食 1.金龍卷($98)金龍卷係炸大蝦🍤三文魚🍣+芝士,呢個組合口感好多樣化,香脆可口,加埋三文魚既嫩滑口感,幾好食。2.蜘蛛($96)蜘蛛呢個名好盞鬼,我都特登問下係咩黎,原來係炸軟殼蟹壽司,本身自己都鍾意食軟殼蟹,二話不說就叫左,軟殼蟹炸到好鬆脆,配搭埋壽司飯個口感都唔錯3.龍捲風沙律🥗($76)佢呢到啲沙律同出面既沙律用既醬有啲唔同,呢間甜甜辣辣,口感幾過癮,愈食愈想食,而且份量十足,係出面餐廳食一定係沙律菜佔左7,8成,但係呢個沙律配搭既蟹柳絲同中華沙津都份量十足,啖啖都食到咁多樣野唔洗搵。4.清酒煮蜆($128)冬天黎食清酒煮蜆就一流,清酒味濃好香,蜆肉亦都大隻,無沙,加埋海帶,成兜清酒煮蜆都好鮮甜,最後比我飲晒咁制,👍一定要試

今次總共叫左4樣野食
1.金龍卷($98)

2.蜘蛛($96)

3.龍捲風沙律🥗($76)

4.清酒煮蜆($128)
2023-12-20 20 瀏覽
今日lunch同事話想食日本野 要價錢合理又要有新意🎏即刻諗到要黎古今二食特色壽司卷!食過其他分店 今日試荃新天地呢間 空間感好大坐得舒服🎌🥗蟹籽蟹柳沙律 $58經典日式沙律一上枱就見到不吝嗇嘅蟹籽鋪面 顏色吸引又開胃🦀🌋火山 Volcano Roll $128名符其實嘅火山 侍應會用火槍點響底碟周邊燃料點起熊熊烈炎😂火山shape壽司卷秒變小火山 食野前可以欣賞下 視覺味覺雙重享受🔥卷物有新鮮帶子、爽口青瓜加埋creamy 牛油果同蟹柳絲 口感十分豐富🌈彩虹卷 $116顧名思義係一個色彩十分繽紛嘅卷物有三文魚、吞拿魚、油甘魚等等唔同顏色嘅刺身 各自配搭埋牛油果、蟹柳同青瓜好味之餘味蕾又唔會悶🍣🍢黑豚豬頸肉串燒 $28豬頸肉燒到脆卜卜恰到好處小小油花亦令肉質甘香唔乾柴🥳🍢鹿兒島黑豚荔枝卷串燒 $32小編私心最愛😻燒到焦香嘅豚肉包住鮮甜多汁嘅荔枝多重口感 味道好夾☺️

今日lunch同事話想食日本野 要價錢合理又要有新意🎏

🍢鹿兒島黑豚荔枝卷串燒 $32
小編私心最愛😻
燒到焦香嘅豚肉包住鮮甜多汁嘅荔枝
多重口感 味道好夾☺️
[✨荃新天地古今二·有心思有創意日式居酒屋🍣]#古今二 #荃新天地 🍣龍卷風沙律 - $76有驚喜沙律🥗,份量好大份,蔬菜新鮮,仲配上好多蟹籽、蟹柳絲同少有嘅海草,口感層次好豐富,開胃得黎又健康,作為頭盤小食絕對係不二之選😍💗🍣火山 - $128超級吸睛嘅一座壽司山🤩兩邊各一行鹽,上枱時店員會點火🔥稍為火炙一下增加風味。卷物嘅餡有帶子、牛油果同青瓜,而且上面仲鋪左好多蟹柳同蟹子,口感層次豐富😋睇得又食得嘅創意卷物👏🏻🍣海老天婦羅卷 - $42炸蝦炸得岩岩好,飯卷包得好實唔鬆散,仲包有一舊芝士,成個感覺好match好好食😋😋🍢鹽燒白鰻 - $38白鰻厚身,肉質嫩滑有口感,外皮微微燒過焦香脆口,鹹香味十足👍🏻🍢官崎味鹽牛舌串 - $32牛舌厚度適中,咬落去口感好嚼勁,搭配鹽燒調味更加帶出牛味,令人回味無窮😊————————♡♡♡♡♡♡————————✨總結餐廳好有心思咁運用食材本身天然嘅色彩配搭,打造出一份又一份食得又吸睛嘅創意卷物,質素高仲好足料!餐廳店員非常有禮主動服務客人🥰荃灣咁多野食,佢絕對係其中一間值得一再光顧嘅食店啊😍💗 *價錢另有加一服務費📍古今二🏠荃灣楊屋道1號荃新天地1樓
[✨荃新天地古今二·有心思有創意日式居酒屋🍣]

✨總結

*價錢另有加一服務費

📍古今二
🏠荃灣楊屋道1號荃新天地1樓116號舖

#jmhkfoodie #hkfoodie #hkeat #hkeats #hkfood #hkig #hkgirl #food #hkfooddaily #hkfoodblogger #hongkongfood #hongkongfoodie #852food #香港美食 #香港食評 #香港餐廳 #為食港女 #荃灣 #荃灣美食 #荃灣好去處 #荃灣食好西 #荃灣餐廳 #荃新天地 #古今二 #古今二荃灣店
2023-12-16 18 瀏覽
🤑價錢約$200 -400 可以openrice訂位幾方便 星期六lunch去唔洗點等位🪑都坐得幾闊落 有d位坐近窗邊 可以曬吓太陽☀️ 而且服務員都幾nice記得之前都有係呢間食過 覺得d壽司卷幾特色 有d 唔同食材mix and match 所以今次再番黎食過Ⓙ 彩虹卷🌈 $116用三文魚、吞拿魚、牛油果併合而成 色彩繽紛 令人特別開胃 擺盤方面都有d心思 擺得彎彎地 好似一條彩虹ge形態Ⓙ 蜘蛛卷 $96有炸軟殻蟹、蟹柳、青瓜絲卷成 面頭仲淋左d燒汁Ⓙ 雜錦天婦羅 🍤 $88款式都多 有蝦、秋葵、蕃薯🍠 炸粉唔會太厚秋葵入面仲釀左d蝦膠 有驚喜Ⓙ 日式麻醬豆腐沙律 🥗 $78呢個清清地 幾健康 豆腐上面仲有d蟹籽 麻醬同豆腐好夾 伴碟有d蕃茄粒同沙律菜

Ⓙ 彩虹卷🌈 $116

Ⓙ 蜘蛛卷 $96
有炸軟殻蟹、蟹柳、青瓜絲卷成 面頭仲淋左d燒汁

Ⓙ 雜錦天婦羅 🍤 $88
款式都多 有蝦、秋葵、蕃薯🍠 炸粉唔會太厚
秋葵入面仲釀左d蝦膠 有驚喜

Ⓙ 日式麻醬豆腐沙律 🥗 $78

2023-12-07 32 瀏覽
喺臨飛嘅前夕 約咗同城哥慶祝生日時間過得真係快 話咁快識咗十幾年畢咗業之後 已經好少機會約到飯聚可以單獨飯聚 相信一年內得三四次朋友兄弟係要見面㗎 有得見就好見哈哈 一齊討論人生大事同將來生活有心唔怕遲 相信一切都能夠改變嘅希望您能夠實現夢想 為未來而努力-Appetizer前菜Sake-Steamed Clams ($128)清酒煮蜆 ($128)蜆肉比想像多 而每隻都好肥美同入味仲有淡淡嘅清酒味 真係食到停唔到口-Maki Roll特色卷Golden Dragon Roll ($98)金龍卷 ($98)外型同個名一樣 卷物係用炸蝦為主材料 外皮香脆肉質彈牙🦐用壽司飯包住 喺面上舖咗三文魚同夾住芝士 食落真係好夾🧀Spider Roll ($96)蜘蛛 ($96)賣相同個名一樣 係用炸軟殻蟹為主材料 炸得好香脆🦀配料好足 有青瓜牛油果同蟹柳 食落成個感覺好清新🥑-Others其他古今日式煎餃 (6隻) ($56)外皮香脆 多汁且肉質鮮嫩
喺臨飛嘅前夕 約咗同城哥慶祝生日
有心唔怕遲 相信一切都能夠改變嘅
希望您能夠實現夢想 為未來而努力
Appetizer
前菜
Sake-Steamed Clams ($128)
清酒煮蜆 ($128)
蜆肉比想像多 而每隻都好肥美同入味
仲有淡淡嘅清酒味 真係食到停唔到口
Maki Roll
特色卷
Golden Dragon Roll ($98)
金龍卷 ($98)
外型同個名一樣 卷物係用炸蝦為主材料 外皮香脆肉質彈牙🦐
壽司飯包住 喺面上舖咗三文魚同夾住芝士 食落真係好夾🧀
Spider Roll ($96)
蜘蛛 ($96)
賣相同個名一樣 係用炸軟殻蟹為主材料 炸得好香脆🦀
配料好足 有青瓜牛油果同蟹柳 食落成個感覺好清新🥑
Others
其他
古今日式煎餃 (6隻) ($56)
外皮香脆 多汁且肉質鮮嫩
2023-11-16
今日到荃灣,朋友帶我去到佢近期都幾鍾意嘅餐廳。《古今二》-呢間餐廳check過荃灣有兩間分店,我哋今日就去荃新天地嗰間,貪佢有大大個落地玻璃去睇景。-龍捲風沙律沙律賣相睇落都已經好開胃,裏面有蟹籽,生菜,蟹柳,海藻。材料好新鮮,口感清爽,沙律醬帶有微少辣,十分惹味。😆-金龍卷+煙花食完沙律就要食吓啲炸物中和一下啦🫣-金龍卷口感好豐富,天婦羅🍤炸蝦酥脆,嫩滑三文魚,淡淡芝士味。食落去好滿足😋-煙花三文魚同吞拿魚鮮得嚟帶有少少辣,鐘意食辣嘅一定要試。🔥-古今日式煎餃煎餃肉餡多汁,餃皮薄得黎煎得啱啱好。👍🏻-日式章魚小丸子每粒章魚丸即燒即整,嚟到熱辣辣,外脆內軟,加埋木魚絲配搭很好。-總括而言,呢度服務同野食幾好,下次黎到荃灣可以再幫襯☺️
今日到荃灣,朋友帶我去到佢近期都幾鍾意嘅餐廳。《古今二》

龍捲風沙律

金龍卷+煙花

食完沙律就要食吓啲炸物中和一下啦🫣
金龍卷

煙花

三文魚同吞拿魚鮮得嚟帶有少少辣,鐘意食辣嘅一定要試。🔥
古今日式煎餃

煎餃肉餡多汁,餃皮薄得黎煎得啱啱好。👍🏻

日式章魚小丸子

總括而言,呢度服務同野食幾好,下次黎到荃灣可以再幫襯☺️
再嘗荃新天地古今二!超好食上次食完古今二之後,一直心郁郁,今次再嚟再叫咗清酒煮蜆、燒玉子、搖滾樂(6件)、超級龍卷風!全部都係即叫即整,清酒煮蜆,超級大件,成兜勁多隻,好足料,而且食落覺得好新鮮好鮮甜,配埋個湯飲,唔會太咸,成煲我地飲晒,唔好浪費!勁好食!燒玉子,燒玉子都有六件,大大件,配上沙津醬同蟹子,燒到表面微微焦脆,玉子熟度剛好,食落口軟綿而有蛋香味。搖滾樂(6件)鰻魚芝士卷鰻魚每件都係用火槍燒過,令到表面焦脆好味,芝士大細剛好,配上紫菜食,每啖一件,食材互相配搭得宜,處理得好好。超級龍卷風,入面的炸蝦熱辣辣,好大條,食得出係即炸,絕對唔係整好放定,個師傅對食材係有堅持,每卷都有鰻魚,配上沙津醬同鰻魚醬,咸度剛好,成卷好足料,食完係非常滿足!
再嘗荃新天地古今二!超好食

搖滾樂(6件)鰻魚芝士卷

2023-12-05 18 瀏覽
我最近去咗一間叫做古今二嘅餐廳,食咗幾款招牌菜式,包括古今日式煎餃、清酒煮蜆同埋三文魚炸蝦芝士飯卷。以下係我嘅食評:古今日式煎餃:餃子皮煎得香脆,內裡包著鮮嫩多汁嘅餡料。每一口咬落去,肉汁都會一下子爆出嚟,令人嘴齒留香。餃子餡料嘅調味恰到好處,不會太鹹亦唔會太淡,保持咗原汁原味。清酒煮蜆:蜆肉鮮嫩,煮得剛剛好,保持住自然嘅甜味同鮮味。清酒煮汁帶出淡淡嘅酒香,令蜆肉更加香濃。每一口都帶來一種清新嘅風味,令人回味無窮。三文魚炸蝦芝士飯卷:飯卷裡面包著炸蝦,配合芝士嘅濃郁香味,組成一個完美嘅組合。外層炸得香脆,內裡的海鮮口感豐富。每一口都帶來一種滿足感同口感上嘅層次感。總括而言,古今二嘅招牌菜式真係令人滿意。無論係日式煎餃、清酒煮蜆定係三文魚炸蝦芝士飯卷,每一款都有獨特嘅風味同口感。

古今日式煎餃:

清酒煮蜆:

三文魚炸蝦芝士飯卷:

2023-12-04 16 瀏覽
古今二二訪 💯💯💯💯💯金龍卷 $98 🎉我鍾意呢款三文魚、炸蝦、芝士卷物。面鋪上三文魚刺身加少少沙津醬點綴,簡單又好味蜘蛛 $96 🎉蜘蛛係炸軟殼蟹、青瓜丶牛油果、蟹柳配搭。三者好夾食落雜錦天婦羅 $88 🎉雜錦天婦羅有海老、迷你甜薯同秋葵蝦肉。特別欣賞鐘意食甜薯,外脆內軟秋葵蝦肉都好有心機 有蝦肉係入面 正呀 芝士年糕(2pcs) $26🎉好重芝士味 流心的😋😋😋雞軟骨 好香脆 仲有啲雞粒係入面用料十足😊
古今二二訪 💯💯💯💯💯

金龍卷 $98 🎉

我鍾意呢款三文魚、炸蝦、芝士卷物。
面鋪上三文魚刺身加少少沙津醬點綴,
簡單又好味

蜘蛛 $96 🎉

蜘蛛係炸軟殼蟹、青瓜丶牛油果、蟹柳配搭。
三者好夾食落

雜錦天婦羅 $88 🎉

雜錦天婦羅有海老、迷你甜薯同秋葵蝦肉。
特別欣賞鐘意食甜薯,
外脆內軟
秋葵蝦肉都好有心機 有蝦肉係入面 正呀

芝士年糕(2pcs) $26🎉
好重芝士味 流心的😋😋😋

雞軟骨 好香脆
仲有啲雞粒係入面
用料十足😊
2023-12-02 14 瀏覽
每次唔知食乜好就去呢間飯堂,今次同屋企人去佢哋都話好食😋煙花 $79飯卷裏面有辣味三文魚,鋪面有辣味吞拿魚蓉,再加上一啲脆脆薯片,味道惹味。金龍卷 $98飯卷裏邊有炸蝦、芝士,面頭有三文魚,配上一啲BB醬,味道討好。超級龍卷風 $88飯卷餡料超豐富,有鰻魚、海老、芝士同埋青瓜,上面仲灑上一啲脆薯片添,口感好好。清酒煮蜆 $128個湯好清甜,蜆肉大大粒,全部都冇沙,配上一啲海帶同埋菇,好好味。龍卷風沙律 $76呢個沙律又係必叫嘅,勁多蟹柳、蟹籽、同埋中華沙律,最重要夠多BB醬,撈勻晒全盤沙律菜都夠。自家玉子燒 $55玉子燒甜甜的,軟綿綿,上面有少少芝士同埋蟹籽,簡單好味。古今日式煎餃 $56餃子一碟有六隻,煎得底部金黃,但係略嫌今次唔夠脆,不過味道都係正常好味嘅。日式章魚小丸子 $48章魚小丸子外層焦脆,裏面軟綿綿,裏面嘅八爪魚粒都唔韌,配上大量木魚同埋紫菜,加上燒汁好味。
每次唔知食乜好就去呢間飯堂,今次同屋企人去佢哋都話好食😋

煙花 $79

金龍卷 $98

超級龍卷風 $88

清酒煮蜆 $128

龍卷風沙律 $76

自家玉子燒 $55
玉子燒甜甜的,軟綿綿,上面有少少芝士同埋蟹籽,簡單好味。

古今日式煎餃 $56

日式章魚小丸子 $48
好耐冇過嚟荃新天地食飯,過嚟荃灣開完會就同同事過嚟食埋晚飯,估唔到開咗好多新餐廳。今日就試咗呢間日式料理店,主打引入充滿創意、色彩豐富的壽司卷。蜘蛛(軟殼蟹卷) (💰$96) & 彩虹卷 (💰$116) 先話食物啦,我叫咗啲招牌菜,其中最出色嘅係軟殼蟹卷)佢嘅蟹肉好鮮美,外殼都炸得好脆口,真係超好味!彩虹卷 亦都令人驚艷,係唔同嘅魚生壽司組成,色彩繽紛,食落又鮮美。雜錦天婦羅 (💰$88) 仲有雜錦天婦羅 ,炸得剛剛好,外脆內軟,好好味。日式章魚小丸子(6粒) (💰$48) 日式章魚小丸子都好正,每粒都有彈牙嘅口感同鮮美嘅章魚味。芝士年糕(2片) (💰$26)芝士年糕係一個創意菜 ,結合傳統同現代元素,年糕軟綿綿加上芝士,好好味。日式焙茶紅豆燕麥奶 (💰$45)最後,加多杯日式焙茶紅豆燕麥奶,唔太甜,女士最愛。唔止食物好,餐廳環境都好整潔。桌椅同地面都好乾淨,舒服+安心。位置有少少偏僻,不過好處係夠晒寧靜,可以喺餐廳好好享受。服務員友善熱情,仔細咁解釋menu,值得encore !其實除咗單點食物,佢哋啲套餐都幾吸引,外賣自取仲有優惠價錢,下次嚟再試吓先。
日式焙茶紅豆燕麥奶
蜘蛛(軟殼蟹卷) (💰$96) & 彩虹卷 (💰$116)
蜘蛛(軟殼蟹卷) & 彩虹卷

雜錦天婦羅 (💰$88)
雜錦天婦羅
仲有雜錦天婦羅 ,炸得剛剛好,外脆內軟,好好味。

日式章魚小丸子(6粒) (💰$48)
日式章魚小丸子(6粒)

日式章魚小丸子都好正,每粒都有彈牙嘅口感同鮮美嘅章魚味。

芝士年糕(2片) (💰$26)
芝士年糕(2片)

位置有少少偏僻,不過好處係夠晒寧靜,可以喺餐廳好好享受。
題外話/補充資料: 雖然而家夜繽紛,但係嗰晚整體商場人流都唔算好多,真係希望大家都支持吓香港經濟。
2023-11-16
2 分鐘 (堂食)
日式焙茶紅豆燕麥奶
蜘蛛(軟殼蟹卷) & 彩虹卷
雜錦天婦羅
日式章魚小丸子(6粒)
芝士年糕(2片)
  • 蜘蛛(軟殼蟹卷)
  • 彩虹卷
2023-12-01 23 瀏覽
今日去咗荃灣西同家人食飯,又嚟到我哋嘅飯堂食日本嘢,呢間餐廳真係食極都唔厭,啲壽司卷物真係好好食。龍卷風沙律每次都會必點,沙律菜同中華沙律上唧上香甜美奶滋再鋪滿蟹柳絲,薯片碎同蟹籽。自己將全部撈勻,每一口都爽脆,口感豐富。清酒煮蜆熱辣辣,隻隻蜆都勁大,冇沙,蜆的精華落個去個清酒湯,超清甜。古今日式煎餃(6隻)正常發揮,幾香口。金龍卷呢個經典反卷係炸海老做餡再上面鋪上三文魚同美奶滋,好味。超級龍卷風好大一卷,裏面有鰻魚,炸海老,creamy芝士。可能有青瓜絲,所以多餡卻一點也不膩。煙花(6件)反卷裏是三文魚,每件上面都堆了一個吞拿魚蓉小山丘,超正,口感綿密,冇渣。日式章魚小丸子(6粒)新鮮炸起,外脆內軟糯,最鍾意佢多紫菜絲同埋木魚絲。自家玉子燒(6件)玉子燒Q Q滑滑,蛋味香。

龍卷風沙律

清酒煮蜆

古今日式煎餃(6隻)
正常發揮,幾香口。

金龍卷
呢個經典反卷係炸海老做餡再上面鋪上三文魚同美奶滋,好味。

超級龍卷風

煙花(6件)

日式章魚小丸子(6粒)
新鮮炸起,外脆內軟糯,最鍾意佢多紫菜絲同埋木魚絲。

自家玉子燒(6件)
玉子燒Q Q滑滑,蛋味香。
2023-11-30 22 瀏覽
早幾日去荃新天地探朋友, 朋友帶我去荃新天地食「古今二」, 之前有幫襯過銅鑼灣同尖沙咀分店, 每次去都覺得食物質素好今次我地點咗: 雜錦天婦羅, 芝麻雞翼, 自家玉子燒, 金龍卷, 富士山雜錦天婦羅: 蝦天婦羅,小紫薯各三件,  秋葵(兩件), 炸粉剛剛好, 脆口也不會太厚, 蝦肉味道唔錯。小紫薯 甜入心, 好鍾意呢隻紫薯甜味, 好溫暖芝麻雞翼: 雞翼炸得香脆, 好juicy, 芝麻味好香自家玉子燒: 朋友最鍾意嘅玉子燒, 呢間做得幾好, 偏甜, 細細份金龍卷: 有三文魚、炸蝦、芝士, 味道層次豐富, 讚富士山: 酸酸辣辣嘅醬汁加入材料包括有牛油果、鰻魚,頂層鋪滿海量的蟹柳及少量脆片, 非常MATCH, 最近愛上牛油果, 更加合我胃口
早幾日去荃新天地探朋友, 朋友帶我去荃新天地食「古今二」,
之前有幫襯過銅鑼灣同尖沙咀分店, 每次去都覺得食物質素好

脆口也不會太厚, 蝦肉味道唔錯。
小紫薯 甜入心, 好鍾意呢隻紫薯甜味, 好溫暖

芝麻雞翼: 雞翼炸得香脆, 好juicy, 芝麻味好香

金龍卷: 有三文魚、炸蝦、芝士, 味道層次豐富, 讚

2023-11-28 21 瀏覽
回訪古今二食特色卷物🌟彩虹卷反卷內有蟹柳,面層有牛油果和三文魚🍣及吞拿魚🍣刺身,配搭清新,不會搶走刺身鮮味。🌟蜘蛛名字好像有點嚇人,但其實是配料炸軟殼蟹造型相似而已!包住青瓜🥒牛油果🥑和蟹柳。軟殼蟹即使被飯包住但仍好脆!🌟 清酒煮蜆蜆肉大大粒,而且沒有沙,入口啖啖清酒味,無因烹煮過程而蒸發,整體味道鮮甜又帶酒香。🌟 芝麻雞翼原來炸物都好高質!芝麻雞翼是中上水準,外皮十分香脆,咬落又有嫩亂的雞肉。
回訪古今二食特色卷物

🌟彩虹卷