2020-11-19
荃灣而家好方便 大多商場天橋都連住晒 買野食野都好方便😆 今日同朋友仔係荃灣千色搵食見到間幾有特色既日本餐廳🍴係門口睇圖片好似好吸引 咁我地就決定入去食 我地叫左個沙律🥗 有好多蟹柳係上面 下面主要係沙律菜 外觀好吸睛😍 食落有驚喜 沙律醬食落有小小辣味 仲放左d脆片係面 好惹味! 好睇又好食👍🏻 叫左個火山🌋 卷物 上面又係有大量既蟹柳絲係上面😍 內裏配有帶子、青瓜、牛油果🥑、蟹柳 好豐富一客有8小件 睇餐牌仲有好多特色既卷物😋😋 不過得2個人 食唔到咁多🙈仲叫左2個小食 鹽燒雞中翼同網燒牛舌 雞翼有4隻 小小鹽味 再燒到卜卜脆既雞皮真係好正☺️ 牛舌非常爽口彈牙 配埋個汁咸咸地👍🏻最後叫左個我最喜歡飲既三文魚頭湯 勁大鍋呀😍 內面有半個三文魚頭 同吸滿湯汁既豆腐同菜 清清地 又唔會太肥膩非常健康! 飲晒成鍋湯飽晒😝
飲晒成鍋湯飽晒😝