2020-01-19
尋晚同家人去三聖買完海鮮就去一早訂左位ge 南記食飯la....我都預左大時大節上菜一定無平時咁快ga la...好la...嚟左第一道蝦之後等左20分鐘,我地提提伙記,都好快就有魚同生蠔,之後就係惡夢開始,我地一行6個人係未飽ge情況下呆等左40分鐘,就係等未出ge小菜,中途催過3次伙記,之後有2個伙記扮灑吹水咁係我地格離講:全部出灑海鮮、吳出小菜呀!咁即係間接迫我地走啫!個陣就around 8pm ...食到到喉吳到肺,吳走學我呀哥話頭分分鐘等到9pm都未有得食,最後個伙記仲要同我地講:個個都等緊呀,廚房出吳切,我地樓面都無計la! 我話:咁關我咩事呀?你地老細明知廚房做吳到咁多枱客就咪接la! 我一早知你地咁做生意就吳會book你地呀!最後我哋一家人走左轉食其他餐廳!真係想講做節book位千祈咪book南記,離灑譜!仲有想講條魚整得無泰海鮮咁好食law! 我成日去三聖食海鮮都去泰海鮮,從未發生過咁ge 情況,就算做節等耐少少都吳會咁離譜迫客走law!如果吳係遲左book位book吳到泰海鮮、青山灣同海天都吳book 南記呀🤬🤬🤬第一次食晚飯就咁樣,永係下次!blacklist !
真係想講做節book位千祈咪book南記,離灑譜!
如果吳係遲左book位book吳到泰海鮮、青山灣同海天都吳book 南記呀🤬🤬🤬第一次食晚飯就咁樣,永係下次!blacklist !!!!