2017-09-08
不嬲有食開雞煲.堂姐就介絕呢間.叫我試下.講到好正咁.等等等..終於等到我有機會來.本身訂了七點..但最後可以準時收工.就轉為六點.好彩有位..唔係有排等.值得一讚係.聽電話個個人好有禮貌.唔該前唔該後..👍🏻👍🏻一坐底會有調味料比你落..之後就上雞煲.朋友唔食得辣.我地就簡了bb辣..會有指示教你點煮~8分鐘就食得~但個人應為整耐啲會比較好~因為8分鍾後還見到有血水同某啲部位重有少少生..雞煲 - 味道一貫雞煲口味..反而是雞肉有驚喜..雞胸位唔韌wor...食下食下..啲侍應會問你駛唔駛再加雞..佢係無限加的..但係一隻就夠了..因為還有邊爐.而侍應會溫馨提示你.如果轉左打邊爐後就唔可以再轉番雞煲了..所以喜歡食雞煲既人要食夠先好叫轉邊爐啊.😋食完雞煲就到邊爐了.我地簡了蟹鍋.如果簡龍蝦鍋是要加三十蚊海鮮拼盤 - 除左聖子、鮑魚同帶子外.其他都可以任叫..我地係refill左好多次蜆同蝦!蝦夠大隻同蜆夠甜😋😋牛頸脊 - 有牛肉味..每兩個人有一碟.再叫要每碟加38蚊..唔知係咪大多人解唔切雪定本身要係咁..啲牛肉係雪到好硬的.呢兩個墨魚滑推介..係勁足料墨魚.食落有粒粒墨魚.👍🏻還
食完雞煲就到邊爐了.我地簡了蟹鍋.如果簡龍蝦鍋是要加三十蚊
呢兩個墨魚滑推介..係勁足料墨魚.食落有粒粒墨魚.👍🏻
還有其他邊爐料..菜、丸、魚皮、菇等等!
呢間店舖最值得讚既係侍應.勁有禮貌!成日會埋黎睇你有咩需要!再refill邊爐料時.重擔心我地叫得少唔夠食.👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻