2022-07-24
雖然係黃店但係憑良心講一句,真係好難食本人撫心自問都係一個垃圾口,好多時候我話好食嗰啲我啲朋友都話難食,我好少會話一間餐廳難食但係今次完全係接受唔到!越食越炆憎,越食越冇心情同埋好唔抵食!本身已經係happy hour去星期日$238,跟住原來佢係有加一,$261,ok fine 261買個教訓,唔可以睇佢總共有幾多個哈哈笑,仲要睇埋啲負評🥲係就係食得飽不過係成肚氣嗰隻飽,再加上係靠食魚片頭、丸丶腸仔飽嗰隻,垃圾食物串燒放題🥲因為啲牛燒好耐都未燒完已經燒晒我啲耐性(我諗大家到時去到都係咁)店舖好細心有提供建議燒烤時間嘅表但係個建議燒烤時間表上面嘅時間過咗幾分鐘之後啲肉都係未熟🥲🥲🥲一串肉平均都要燒7分鐘至到8分鐘而且食物嘅選擇好少,食物嘅味道都好淡,冇任何醃製,要醬料補救雖然係120分鐘但係等嘅時間仲多過自己食如果唔係有冷氣我應該都會揀返傳統嘅燒烤同埋佢嗰個爐淨係可以燒大約10串,大家要有心理準備,等到天荒地老仲有張枱好窄,女仔都要縮住隻腳嚟坐🥲Hallelujah,希望今日食完唔會肚痛
雖然係黃店
但係憑良心講一句,真係好難食
但係今次完全係接受唔到!越食越炆憎,越食越冇心情
同埋好唔抵食!
本身已經係happy hour去
店舖好細心有提供建議燒烤時間嘅表
雖然係120分鐘但係等嘅時間仲多過自己食
如果唔係有冷氣我應該都會揀返傳統嘅燒烤
仲有張枱好窄,女仔都要縮住隻腳嚟坐🥲
Hallelujah,希望今日食完唔會肚痛