2022-06-02 4344 瀏覽
呢間串Grill自助燒烤專門店真係好食又抵食,之前食過油麻地分店,今日就黎到廣華街呢度再食過。枱上仲有燒烤時間建議,真係夠哂細心。雪櫃裏面嘅飲品都係任飲,我最鍾意佢有豆漿提供。枱上放有唔同嘅調味,而高身嘅樽裝就係燒烤用嘅醬汁,即係好似BBQ嘅蜜糖咁。店員首先會奉上肉類串燒作為頭盤,基本上每款串燒都係咁正,我尤其推介荷蘭豬五花,經過燒烤之後除去多餘油脂,食落就更加甘香,味道甚有驚喜。燒嘢食食腸仔是常識吧,廚師腸同芝士腸都係咁好味,我就特別配返少少蔬菜,翠玉瓜同車厘茄都係我嘅至愛。丸類方面,我就特別推介佢嘅魚片頭同埋魚肉年糕,台灣腸就帶有黑椒味,所以都幾香口。呢個爐真係夠晒方便,每串串燒放喺爐上就會自轉,確保燒得夠均勻,一定唔會燒燶。串燒七彩繽紛,真係好睇又好食。嚟到尾聲就當然係食甜品啦,棉花糖同雞蛋仔都係咁好味,而棉花糖咁樣燒就真係夠晒方便又容易控制,包你粒粒都咁靚!最後每人仲可以有一杯Haagen-Dazs,總共有四款味道選擇,我就揀咗蜜瓜同士多啤梨,為今晚畫上完美句號。
枱上仲有燒烤時間建議,真係夠哂細心。
雪櫃裏面嘅飲品都係任飲,我最鍾意佢有豆漿提供。
串燒七彩繽紛,真係好睇又好食。