2019-06-06
返工太累,是日朋友話要出黎訴下苦,仲帶左我去呢間位於山林道既小店吃串燒🍢小店有露天和室內位置,平日黎講都算多人,有一台是日本客人呢! 小店menu都幾多選擇,是用點餐紙點餐的🍴工作太累又太餓要order多d 滿足下先😋坐底點左野飲先,朋友本黎想點下啤酒🍻不過揸車麻安全為上👍🏻 呢度仲有埋手工啤酒好吸引丫👍🏻🔸原條鰻魚個人十分喜歡鰻魚,加左芝麻香帶有小小蜜糖味甜甜地👍🏻秘製汁出色🔸燒韮菜個人對韮菜有情意結!每次吃燒物都不能錯過這一道的!微辣又帶小小菜既鮮甜,岩灑我口味👍🏻👍🏻😋🔸雞泡魚干燒得脆口就好似食緊薯條咁,好味👍🏻🍢🔸秋葵個人對秋葵有情意結,加了麻辣味道的它,完全係跟平時食開的不同,特別👍🏻🔸蒜茸燒廣島蠔蠔夠鮮味又大隻,蒜茸夠灑香口野味,燒得剛剛好無敵組合黎,仲有啖啖黑松露香味👍🏻👍🏻🔸蒜茸茄子勁多蒜茸好香又野味口感豐富,重口味的我們岩曬!!🔸金菇肥牛串份量夠灑,肉質腍身加埋入味既金菇,正🍢💕🔸黃金薯條🍟咸蛋黃味炸既薯條😋正!夠脆口👍🏻呢度d串燒 🍡🍢好味又有質!一定要再encore 了👍🏻👍🏻😋大滿足😋
🔸原條鰻魚
🔸燒韮菜
🔸雞泡魚干
燒得脆口就好似食緊薯條咁,好味👍🏻🍢
🔸秋葵
🔸蒜茸燒廣島蠔
🔸蒜茸茄子
勁多蒜茸好香又野味口感豐富,重口味的我們岩曬!!
🔸金菇肥牛串
份量夠灑,肉質腍身加埋入味既金菇,正🍢💕
🔸黃金薯條🍟
咸蛋黃味炸既薯條😋正!夠脆口👍🏻