2019-05-29
串酒里-見到個名好搞笑就俾佢吸引左去睇下佢嘅食評,見到大家都對佢評價不錯就走去試試!因為今日落雨天所以人比較少,好快就有位之餘食物都唔需要等太耐,餐廳位置位於少行之內,去到都要左網友網細心搵搵,不過他們有易拉架同埋燈光招牌都不太難找的他們除咗個餐廳名游水之外他們仲有自己嘅手工啤酒用廣東粗口設計的,令我嘅感覺更加有型!不過今次啤酒就冇試了,都係因為老婆唔俾札幌芝麻香燒雞翼,一份有兩隻!芝麻香,皮脆肉嫩!自家製野味炸雞,這個味道尚可,入邊多汁鹽燒厚切牛舌,牛味香,燒出來的熟度剛剛好惹未汁燒豬仔比,一份都係兩隻,半隻手咁大,這個價錢都算大份了,這個味道不錯,正如他們個名好惹味!香辣燒茄子,我就覺得辣了一點,但係正正就係這份辣味令我想食多幾啖,正車打芝士燒廣島蠔,芝士味比我想像中少,如果可以再多啲就正了!蠔味鮮甜最後叫返個燒蘆筍中和一下之前嘅油膩,這個蘆筍很嫩,一啲都唔老!
札幌芝麻香燒雞翼,一份有兩隻!芝麻香,皮脆肉嫩!
自家製野味炸雞,這個味道尚可,入邊多汁
鹽燒厚切牛舌,牛味香,燒出來的熟度剛剛好