2022-11-24
次次食日本野都眼闊肚窄,好貪心所有類型既野都想試,今次又食到滿載而歸野菜條伴鯷魚醬前菜已經令人眼前一亮,第一次食呢樣野,青瓜蘿蔔呢啲清爽既蔬菜,蘸上鮮甜既鯷魚醬,配搭新鮮刺身盛合五款赤鯛、赤蝦、吞拿魚、油甘魚、三文魚都好鮮甜,加上刺身都好厚切,好有口感令和怪物生蠔🦪係我食過最大隻既生蠔,大過我部iPhone,仲要好新鮮惹味,依家都回味無窮鐵板原隻龍蝦🦞一上碟已經聞到好香,中間係起左肉既龍蝦,上面加左啲蟹子,啖啖肉好滿足;旁邊既龍蝦就好多膏,果然無令人失望;連配菜蕃茄仔都好甜煙燻秋刀魚兩個人每個人食夠$300,用$10就可以加,真係物超所值,仲要係刺身級既秋刀魚,必加!煙燻五重芝士pizza身為芝士迷點可以唔叫呢個pizza!芝士味極濃又唔會好膩,恰到好處巨峰梳打食日本野,一定要叫番杯巨峰梳打配合返~
野菜條伴鯷魚醬
刺身盛合五款
令和怪物生蠔🦪
鐵板原隻龍蝦🦞
煙燻秋刀魚
煙燻五重芝士pizza
巨峰梳打
食日本野,一定要叫番杯巨峰梳打配合返~