2023-09-30
#港女覓食到屯門 打個邊爐先~我地揀左90分鐘澳洲200日殼飼牛,因為最平果個無啤酒任飲,同埋200日個套餐海鮮相對會多d😋呢間餐廳特別在可以任飲台式飲品同埋啤酒,絕對唔係嗰啲台式茶包沖出嚟嘅普通飲品,佢地係芝士奶蓋、黑糖珍珠鮮奶等等,飲落都似出面台式飲品舖頭嘅味道。肉類同埋海鮮都算多,丸類同蔬菜係出面自助自己夾,都係基本野,不過熟食種類就唔多,都麻麻地,可以唔洗食咁多😅餐廳可以一人一鍋,咁就可以揀返自己想食嘅湯底味道。不過餐廳都尚有改善嘅地方,就係要改善下漏單,佢地呢個問題都幾嚴重,叫左碟牛同海鮮可以等成15-20分鐘都唔上枱。我個次就係埋單前三個字先一炮過上齊🙄但係人地個時已經食飽咗,唔想浪費勉強食左,搞到個肚吃撐左勁辛苦。✨總結人均消費💸:$296(連加1)/1人味道:🌕🌕🌕🌕🌑份量:🌕🌕🌕🌑🌑服務:🌕🌕🌕🌕🌑 質素:🌕🌕🌕🌕🌑🍴 一鼎‧台式火鍋 (屯門)📍屯門屯隆街2號屯門時代廣場北翼3樓36-37號舖::::::::୨୧::::::::୨୧::::::::୨୧:::::::::୨୧:::::::::#hkfoodie#eat#gathering #food #foodphot
打個邊爐先~我地揀左90分鐘澳洲200日殼飼牛,
因為最平果個無啤酒任飲,同埋200日個套餐海鮮相對會多d😋
餐廳可以一人一鍋,咁就可以揀返自己想食嘅湯底味道。
✨總結
人均消費💸:$296(連加1)/1人
味道:🌕🌕🌕🌕🌑
份量:🌕🌕🌕🌑🌑
服務:🌕🌕🌕🌕🌑
質素:🌕🌕🌕🌕🌑
🍴 一鼎‧台式火鍋 (屯門)
📍屯門屯隆街2號屯門時代廣場北翼3樓36-37號舖
#hkfoodie#eat#gathering
#food #foodphotography #foodblogger #foodstagram #instafood #hkfood #foodpics #photooftheday #foodie #foodlover#foodholiceatdiary #foodielife
#屯門美食#屯門打邊爐