2019-02-16
👉🏻原條蒲燒鰻魚飯💲138真心超超超大條鰻魚🤩仲要幾好食🥰燒得再香少少就好喇😗但佢個汁幾好 同埋又有隻溫泉蛋撈埋個飯一齊食🤤仲有好多香蔥味粉😋飯都幾大碗而開心嘅係可以一啖飯一啖鰻魚之餘仲要有鰻魚剩🤩反映係真係超大條🤤〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️👉🏻紅燒牛肉麵💲88麵條都幾彈牙幾入味😗舊蘿蔔入晒湯味🤤但覺得個湯可以再濃味啲🤨〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️👉🏻鹽酥雞💲32個皮炸得幾薄👍🏻不過雞略厭有少少乾🤨同埋啲調味唔夠平均分佈🤣不過有味個啲幾好食嘅🤣〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️👉🏻肉燥燙青菜💲28肉燥入味啲就好喇🤣〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️👉🏻迷你魯肉飯➕💲12呢個價錢細細碗 最啱係比啲食唔飽嘅人😙食埋呢個就啱啱好😏不過魯肉多返少少 魯汁多返少少就好喇🤣〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️👉🏻芋圓燒仙草(熱)💲35佢同啲正餐一齊上 搞到佢凍咗冇咁好食☹️不過如果趁熱食就perfect!😻因爲佢個汁好甜好濃 同埋佢啲芋圓大大粒仲要芋頭味個個入面係真係包住粒芋頭架🤩🥰小驚喜haha〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️👉🏻盧薈桂花雪梨茶💲24👉🏻黑糖薑母茶(熱)💲18嘢飲一般🤨不過都係天然甜嘅〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️Ps.間餐廳閘9點🙁想食要趁早!🤣
👉🏻紅燒牛肉麵💲88
👉🏻鹽酥雞💲32