2023-04-21 105 瀏覽
這間位於荃灣的日本餐廳,主打一系列日式料理及串燒,提供多款酒精飲品,店內裝修有著櫻花及鳥居等,充滿居酒屋特色。食物方面非常多元化,包括:揚物、定食、日式炒飯麵、拉麵、燒物、一品料理、串燒、壽司及刺身,時令刺身每天空運到港,加上即叫即製非常新鮮,價錢親民划算,性價比超高。木板海膽(原板) - $88原板一共六行的海膽色澤橙黃,每瓣有著豐腴的甘甜,入口嫩滑略帶黏稠。時令生蠔 - $15/隻肥美飽滿的生蠔海水味較淡,味道清甜,沒有金屬腥味。珍寶赤蝦刺身 - $12/隻色澤艷麗的特大赤蝦爽口有彈性,鮮甜無比。特長燒鰻魚壽司 - $30/件超長的蒲燒鰻魚,塗滿鹹中帶甜的蒲燒醬汁,酥脆的表皮有著軟滑鮮嫩的魚肉好濃香。蒜蓉燒帆立貝 - $48帆立貝紮實肥厚,貝肉鮮甜滑嫩又多汁,貝唇爽脆,月牙軟糯,好有層次。汁燒牛舌心 - $38一片片厚切牛舌心軟腍爽口,富濃郁牛香。鹽燒黑豚腩 - $22肥瘦相間的黑豚腩肉,肉汁香甜四溢。雞軟骨串 - $16爽脆有嚼勁好有口感。燒茄子 - $52鮮甜的茄子質感軟嫩,有淡淡的日式醬汁及木魚絲等很清新。
食物方面非常多元化,包括:揚物、定食、日式炒飯麵、拉麵、燒物、一品料理、串燒、壽司刺身,時令刺身每天空運到港,加上即叫即製非常新鮮,價錢親民划算,性價比超高。
木板海膽(原板) & 時令生蠔 & 珍寶赤蝦刺身
木板海膽(原板) & 時令生蠔 & 珍寶赤蝦刺身
木板海膽(原板)
木板海膽(原板) - $88
時令生蠔
時令生蠔 - $15/隻

肥美飽滿的生蠔海水味較淡,味道清甜,沒有金屬腥味。
珍寶赤蝦刺身
珍寶赤蝦刺身 - $12/隻

色澤艷麗的特大赤蝦爽口有彈性,鮮甜無比。
特長燒鰻魚壽司
特長燒鰻魚壽司 - $30/件
蒜蓉燒帆立貝
蒜蓉燒帆立貝 - $48
汁燒牛舌心
汁燒牛舌心 - $38
一片片厚切牛舌心軟腍爽口,富濃郁牛香。
鹽燒黑豚腩 & 雞軟骨串
鹽燒黑豚腩 - $22
肥瘦相間的黑豚腩肉,肉汁香甜四溢。
雞軟骨串 - $16

爽脆有嚼勁好有口感。
燒茄子
燒茄子 - $52
鮮甜的茄子質感軟嫩,有淡淡的日式醬汁及木魚絲等很清新。
2023-04-18
2023-04-21 50 瀏覽
呢排多紅日放假,你好耐都冇去過荃灣區就諗住出去行吓,上網搵吓有咩食,見到呢間都幾抵食就決定去試吓雜錦壽司配烏冬 $69壽司包括有三文魚、呑拿魚、無頭甜蝦、北寄貝、立魚、鮮帶子同加洲卷(2件) ,足足有7款種類既壽司🍣滿足到樣樣都想食嘅你!壽司款款都新鮮,呢個餐仲配咗烏冬,烏冬可以自選湯底我哋就揀咗地獄湯小辣,辣辣地食先過癮😁 食到勁飽!雜錦魚生丼 $72魚生丼上枱貌相好靚仔 ,刺身分別有玉子、三文魚、大蝦、帶子、魷魚、吞拿魚、蟹柳同油甘魚,種類係超級豐富,我就鍾意加豉油點Wasabi一齊食😋覺得更能帶出刺身嘅鮮味👍🏻三文魚好肥美,帶子亦鮮甜,丼飯仲配左麵豉湯時令生蠔 $15@$15就有1隻生蠔你真係冇睇錯!我地就叫左一人一隻試下啦,食落都鮮甜冇腥味珍寶赤蝦刺身 $12@珍寶赤蝦果然大條,味道鮮甜肉質彈牙特長鰻魚壽司 $30@鰻魚真係大大條勁長身!配上鰻魚醬汁燒得帶焦香,咬落爽口餐廳以日系佈置,仲放咗棵好靚嘅櫻花樹可以打卡🥳價錢抵食之餘包你食到夠晒飽!

雜錦壽司配烏冬 $69

雜錦魚生丼 $72
時令生蠔 $15@

珍寶赤蝦刺身 $12@
珍寶赤蝦果然大條,味道鮮甜肉質彈牙

特長鰻魚壽司 $30@
鰻魚真係大大條勁長身!配上鰻魚醬汁燒得帶焦香,咬落爽口

今日喺呢度食嘅晚餐我真係覺得好滿足,所以都好推薦大家。❤️推薦1:火焰壽司拼盤(6件)呢個壽司拼盤我覺得幾滿意,佢包括咗三文魚、鮮帶子、吞拿魚、佐口魚裙邊、劍魚腩、芝士甜蝦。火炙過嘅質感真係特別惹味,略咸嘅燒烤味道亦都唔會掩蓋本身食材嘅新鮮。❤️推薦2:日本磯煮鮑魚呢個我好推薦因為真係好大隻。另外佢採用磯煮嘅方法,令肉質保持鮮嫩彈牙,鮑魚會充滿濃郁的湯汁,真係超正。❤️推薦3:汁燒原隻日本魷魚筒原條魷魚原汁原味真係好難得,出面都未必有咁大條。食落去完全唔會太韌,配上燒汁嘅味道亦都係一流。💜其他可試:活鰻串、海膽蛋白帶子炒飯、重量級三文魚刺身呢啲都係我哋有嗌到嘅,如果胃仲有空間都可以再食嘅。💜飲品方面我哋就試咗波子汽水,如果有興趣嘅朋友都可以試。
今日喺呢度食嘅晚餐我真係覺得好滿足,所以都好推薦大家。
❤️推薦1:火焰壽司拼盤(6件)

❤️推薦2:日本磯煮鮑魚
❤️推薦3:汁燒原隻日本魷魚筒
💜其他可試:活鰻串、海膽蛋白帶子炒飯、重量級三文魚刺身
呢啲都係我哋有嗌到嘅,如果胃仲有空間都可以再食嘅。
💜飲品方面我哋就試咗波子汽水,如果有興趣嘅朋友都可以試。
2023-04-20 29 瀏覽
一本。串里 #TW燒嘢-燒白鱔冇得彈,厚肉脆皮並且保留魚脂濃濃魚油香味,一啖咬落去肉質爽彈,爽皮!翠肉瓜爆汁,加上燒汁,清爽唔膩主食-雞扒成塊面咁大,燒汁加成再去香烤,雞皮燒到脆口,相當有趣。烏冬軟硬適中,湯底味濃,有地獄味道雜菜用以牛油炒香,色香味俱全,唔覺唔覺就食哂成碟菜,滿足乎哇哇聲-鰻魚足足前臂般長,與壽司飯形成對比,不但肉厚嫩滑,更一啲腥味都冇,三十大洋,冇投訴赤蝦刺身大大隻,鮮甜重蝦味,喜愛膠膠黏黏感,十二大洋encore冇難度生蠔口感柔軟且綿滑,味道鮮甜少金屬味
一本。串里 #TW

燒嘢-

主食-
雜菜用以牛油炒香,色香味俱全,唔覺唔覺就食哂成碟菜,滿足乎

哇哇聲-
生蠔口感柔軟且綿滑,味道鮮甜少金屬味
生蠔
燒翠肉瓜
牛油炒雜菜
蟹籽青瓜沙律
2023-04-20 22 瀏覽
呢排突然想食日本野,之前一直見到呢間餐廳好高質,亦有出名嘅甲羅燒所以提議同男朋友食呢間廚師發辦刺身💯精選刺身採用日本時令海產,所有刺身都好厚切大片,魚類🐟肥美,有著豐厚油脂,賣相精緻令人捨不得吃掉,牡丹蝦🦐有膏,好新鮮😍廚師發辦壽司💯一共有十款壽司🍣,有海膽,帶子,油甘魚,甜蝦等,海膽壽司上面的海膽很飽滿,多到就快滿瀉,賣相唔錯,可以試唔同魚生,又唔使自己揀,啱晒懶人,刺身新鮮壽司飯🍣緊緻,無乜得挑剔😆松葉蟹味噌甲羅燒💯未燒之前,色彩鮮豔🌈,非常吸睛👀燒熟咗之後,香味非常濃郁,用匙食,每一啖都好夠味,好好食,我都比較喜歡🦀蟹味噌甲羅燒,蟹味好突出👍🏽好吸引😍大推❗️甲羅燒令人念念不忘👍🏽我會再來幫襯🥰今餐我哋兩個人都食到好滿足💯呢個價錢食到咁高質嘅食物,一定會再幫襯😁
廚師發辦刺身💯
廚師發辦壽司💯
松葉蟹味噌甲羅燒💯
2023-04-20 16 瀏覽
依間小店位置雖然不顯眼,但食物非常高質。特長鰻魚壽司 抵食!呢道特長鰻魚壽司的鰻魚成隻手臂長,啖啖肉,好美味啊!壽司飯煮得啱啱好,鰻魚肉又鮮嫩,配上甜醋汁同烤製嘅鰻魚肉,味道豐富又濃郁。真係一定要試下呢道壽司啊!海膽生蠔拼盤呢道海膽生蠔拼盤真係豪華到爆啊!味道鮮美,質量極高。海膽鮮美滋味,蠔肉又脆又嫩,加埋清新嘅檸檬汁同香濃嘅蘇格蘭威士忌醬,真係令人難以忘懷嘅美味佳餚!烏冬呢道烏冬真係簡單而清甜,烏冬麵條好爽口,海帶湯清清地,有鮮味!燒牛舌呢道燒牛舌真係一道美味嘅燒烤菜肴!牛舌肉質柔軟,口感豐富,燒烤過後更加香氣四溢!配埋美味嘅醬汁同脆爽嘅蔬菜,味道更加豐富!安格斯牛柳粒安格斯牛柳粒為乾身,咬落尚算軟林。雞肉串雞肉肉質柔軟,燒烤過後更加香氣四溢!配埋美味嘅醬汁同烤過嘅蔬菜,味道更加豐富!呢道菜肴真係啱晒所有人嘅口味啊!
依間小店位置雖然不顯眼,但食物非常高質。

特長鰻魚壽司 抵食!

海膽生蠔拼盤

烏冬

燒牛舌

安格斯牛柳粒
安格斯牛柳粒為乾身,咬落尚算軟林。

雞肉串
  • 特長鰻魚壽司
2023-04-19 10 瀏覽
😍鵝肝肥牛炒飯😍炒飯炒到好香,鵝肝同肥牛都好足料,好有獲氣,鵝肝粒粒都好大件,肥牛好嫩,全部一齊食可以話入口即溶😍重量級三文魚刺身😍排得好整齊,三文魚認真夠多,份量好足,一定要加埋鼓油一齊食先夠滋味😍蟹籽沙律😍最愛凍食沙律,裡面既沙律好豐富,上面既蟹籽超多,通常我就喎客氣,全部撈埋一齊先食,好開胃 😍燒雞泡魚干😍雞泡魚燒出黎金黃色,燒出來既雞泡魚特別香,仲食到有暖意,好有口感,燒雞泡魚真係要好有技術先得😍日本芝士年糕😍超正啦,外型上好特別,一舊一啖,炸到好香,外面既油份充滿,再加上爆多既芝士,成口都係芝士味 😍廚師發辦壽司😍呢版壽司全部都係日本提取,新鮮度十足都不在話下,呢十款都可以話唔同口味,件件既壽司都切到好大件好厚身,味道好鮮甜美味呢度既送餐速度都可以話快靚正☺️個個員工都好熟手🙂呢間舖雖然唔係話非常大,但勝在用料夠新鮮,而且廚師都係經驗到家,絕對係食得過😆質素好好
😍鵝肝肥牛炒飯😍
😍重量級三文魚刺身😍
😍蟹籽沙律😍
😍燒雞泡魚干😍
😍日本芝士年糕😍
😍廚師發辦壽司😍

雖然係新開,但非常之有誠意,選了新鮮,真材實料。。。🌟雜錦魚生丼🌟,三文魚,肉質新鮮而挺實。北寄貝,嘩,大隻,鮮甜。大大粒嘅雪白帶子,一定要食先!加洲卷,沾滿小魚籽, 口感豐富!粗身嘅烏冬,湯汁又鮮甜!吞拿魚,肥美濃郁。無頭甜蝦,膠質較重。🌟鹽燒鯖魚定食🌟,略為多魚小刺,食嗰陣時要小心,但整體非常之好味,旁邊有白色嘅蘿蔔蓉,用佢點住嚟點食,非常之清新。服務推介:⭐⭐⭐⭐⭐送餐速度:⭐⭐⭐⭐⭐
雖然係新開,但非常之有誠意,選了新鮮,真材實料。。。

服務推介:⭐⭐⭐⭐⭐
送餐速度:⭐⭐⭐⭐⭐
2023-04-18 84 瀏覽
最近荃灣海壩街新開左呢間日本餐廳,佢嘅食物款式多,有刺身、壽司、炸物、麵、飯、串燒等等,價錢仲好親民!😍而家佢仲有啲精選嘅食物做緊優惠價,我梗係要試吓佢啦!☺️▶️時令生蠔 $15/隻🦪有d 海水味,幾肥美,呢個價錢有呢個質素,真心抵!▶️珍寶赤蝦刺身 $12/隻🦐性價比好高,肉質鮮甜,蝦頭嘅膏味道仲幾濃郁添!▶️特長鰻魚壽司 $30/件🍣呢個真係必叫!一件已經有半條鰻魚份量😳 每人食一件已經開始飽🤣▶️木板海膽 $88/板好少平過$100 可以有成板海膽咁多,而且味道都ok❤️▶️三文魚飯卷 $71/6件 賣相吸睛,佢係加洲卷上面加上三文魚刺身,正常發揮▶️蟹籽手卷 $15/件蟹籽好爽脆,價錢咁平,絕對抵叫!最後同朋友食多兩件壽司已經勁飽😳▶️鮮帶子壽司 $19/件▶️芥辣八爪魚壽司 $17/件

最近荃灣海壩街新開左呢間日本餐廳,佢嘅食物款式多,有刺身壽司、炸物、麵、飯、串燒等等,價錢仲好親民!😍而家佢仲有啲精選嘅食物做緊優惠價,我梗係要試吓佢啦!☺️

▶️時令生蠔 $15/隻🦪
有d 海水味,幾肥美,呢個價錢有呢個質素,真心抵!

▶️珍寶赤蝦刺身 $12/隻🦐
性價比好高,肉質鮮甜,蝦頭嘅膏味道仲幾濃郁添!

▶️特長鰻魚壽司 $30/件🍣

▶️木板海膽 $88/板
好少平過$100 可以有成板海膽咁多,而且味道都ok❤️

▶️三文魚飯卷 $71/6件
賣相吸睛,佢係加洲卷上面加上三文魚刺身,正常發揮

▶️蟹籽手卷 $15/件
蟹籽好爽脆,價錢咁平,絕對抵叫!

最後同朋友食多兩件壽司已經勁飽😳
▶️鮮帶子壽司 $19/件
▶️芥辣八爪魚壽司 $17/件
今日兩個大胃王一齊去食日式嘢,一早上網搵定有咩好食,上網見呢間幾唔錯於是就去試下。🏃‍♀️想特別講下嘅係”松葉蟹味噌甲羅燒”,因為係有埋個爐畀你即場燒住,感覺幾新穎,香氣一路食住一路飄出嚟,新鮮嘅蟹肉連埋蟹膏真係好正。🤤串燒就略為講一講,紫蘇黑豚腩、燒煙肉荔枝卷、汁燒牛舌心, 質素ok,係作為今餐嘅點綴。🌟高級食材方面:時令生蠔-超大隻超新鮮絕對唔會腥。木板海膽-鮮味得黎唔會乾身。特長燒鰻魚壽司-超肥厚嘅鰻魚啖啖肉。跟住落嚟就係驚喜時刻,試左🤤廚師發辦刺身(18片),入面有各種嘅日本時令海產,全部都好新鮮同埋非常厚切。推介度:8/10

🌟高級食材方面:
時令生蠔-超大隻超新鮮絕對唔會腥。
木板海膽-鮮味得黎唔會乾身。
特長燒鰻魚壽司-超肥厚嘅鰻魚啖啖肉。

推介度:8/10
2023-04-17 52 瀏覽
我同男朋友兩個黎食晚餐,叫幾樣野就夠晒,好滿足!我地先叫佐果鵝肝肥牛炒飯,一碟炒飯好大碟,份量好多,兩個人食真係會勁飽呀!鵝肝同肥牛都切佐粒,肥牛既油脂同鵝肝既油滲晒落炒飯,粒粒飯都好香,牛肉好腍,鵝肝好綿滑,仲有啲瑤柱絲,成個飯口感勁豐富,兩個人真係會幾飽,不過又未到滯,因為真係好好食(≧▽≦)我地另外試埋日本磯煮鮑魚,磯煮就係用日式醬油同昆布慢火將鮑魚炆煮,鮑魚好鮮嫩,醬汁都鮮甜香濃,鮑魚入晒味,仲要大大隻,食得好滋味(^o^)最後為食既我地叫埋活鰻串,估唔到係咁新鮮咁鮮味,鰻魚有醃過,鮮味得黎唔會腥,魚肉幾大舊,但燒完啲魚肉仲幾嫩滑,少少咸,魚皮又脆,得呀( ^ω^ )
我同男朋友兩個黎食晚餐,叫幾樣野就夠晒,好滿足!
2023-04-17 24 瀏覽
下次我都想再黎🥰性價比超高,尤其是刺身真係值得一試。💁🏻‍♀️雜錦刺身(2 6片):♡♡♡♡♡⋆⸜♡⸝‍⋆雜錦刺身共有26片,分別有三文魚6片、北寄貝、八爪魚、大甜蝦、帶子、油甘魚各4件這道菜餚提供了多種不同的海鮮,非常適合海鮮愛好者。味道鮮美,切片整齊,非常美觀。💁🏻‍♀️三文魚刺身:♡♡♡♡♡⋆⸜♡⸝‍⋆三文魚是日本料理中常見的食材,這道刺身味道鮮美,入口即化,非常美味。💁🏻‍♀️蒜蓉燒蠔哥:♡♡♡♡♡⋆⸜♡⸝‍⋆蠔肉經過燒烤後,散發出了濃郁的蒜香味,蠔肉本身也非常鮮美,是一道口感豐富的菜餚。💁🏻‍♀️泰汁海虎蝦刺身:♡♡♡♡♡⋆⸜♡⸝‍⋆這道菜餚的海虎蝦經過切片後,配上泰式醬汁,味道鮮美,風味獨特,非常值得一試。
下次我都想再黎🥰性價比超高,尤其是刺身真係值得一試。
💁🏻‍♀️雜錦刺身(2 6片):♡♡♡♡♡
💁🏻‍♀️三文魚刺身:♡♡♡♡♡
💁🏻‍♀️蒜蓉燒蠔哥:♡♡♡♡♡
💁🏻‍♀️泰汁海虎蝦刺身:♡♡♡♡♡
2023-04-17 16 瀏覽
時令生蠔生蠔好fresh,味道好鮮甜。新鮮即開,洗得好乾淨,食完唔會肚痛,放心!而且seasoning,隨季節轉變,每次都有新驚喜。珍寶赤蝦刺身赤蝦好爽口彈牙,而且好大份,real珍寶size,夠曬我食!三文魚親子丼三文魚子、三文魚都好新鮮,份量好足夠,價錢好抵食 。什錦壽司配烏冬有三文魚、吞拿魚、甜蝦、北寄貝、𩶘魚、加州卷。壽司質素唔錯。烏冬可以自己揀湯底,份量好飽肚,超級抵👍🏻👍🏻食物經過精心設計配搭,配搭都好吸睛好靚😍😍😍非常滿意!😌😌😌😎😎😎✐. 好味評分 : ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎✐. 回訪指數 : ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎✐. 抵食指數 : ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎✐. 推介指數 : ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥
時令生蠔

珍寶赤蝦刺身
三文魚親子丼
三文魚子、三文魚都好新鮮,份量好足夠,價錢好抵食 。
什錦壽司配烏冬

✐. 好味評分 : ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎
✐. 回訪指數 : ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎
✐. 抵食指數 : ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎
✐. 推介指數 : ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥︎ ♥
2023-04-17 19 瀏覽
環境:💜💜💜💜💜賣相:💙💙💙💙💙味道:💚💚💚💚💚服務:💛💛💛💛💛餐單提供多項選擇,價錢方面都比較貼地,平靚正!好抵!環境都好舒適。好鍾意佢日式簡約設計風格,係我既口味~有taste燒雞泡魚干食材新鮮甜美,蜜糖燒至乾身,甜甜地有咬口,送酒一流!都真係第一次食雞泡魚,味道同口感都so special,一試難忘!廚師發辦壽司(10件)(採用日本時令海產)任你食,隨機,哈哈,最鍾意呢啲睇心情既菜式,充滿神秘感,我更加對廚師研製既口味背後原因感興趣,有時覺得呢個都係一種品味來~😂😋鵝肝肥牛炒飯味道香口,鵝肝粒好飽滿,食起上黎有口感之餘都唔油膩。炒飯粒粒香米好有米感,口感好正。
環境:💜💜💜💜💜
賣相:💙💙💙💙💙
味道:💚💚💚💚💚
服務:💛💛💛💛💛

燒雞泡魚干
廚師發辦壽司(10件)
鵝肝肥牛炒飯
2023-04-15 22 瀏覽
《荃灣抵食日本菜》୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈ ୨୧荃灣區就成日都過嚟行街,晚餐嘅時段去左新開嘅《一本•串里》。前身係串里,今次原址重開,同樣都係食日本菜。餐廳用左木質隔板、櫻花樹和木質花紋吊燈,充滿和式嘅設計。佢哋依家生蠔做緊特價,只需要$15就可以享受到時令生蠔。見咁抵我就一次過叫咗五隻,蠔身都算大隻。另外一板海膽同樣做緊特價,只需$88就可以食到一板海膽,性價比真係好高。珍寶赤蝦刺身亦都好抵。$12一隻,於是我都叫左2隻。介紹完抵食之選,就可以試埋壽司和主食。特長燒鰻魚壽司 $30一隻手掌咁長嘅燒鰻,外層燒到焦香又充滿鮨香。三文魚飯卷厚身嘅三文魚肉配合沙律醬,味道鮮美。日式叉燒拉麵有多種湯底可以選擇,我就揀咗豬骨湯底。叉燒軟腍又飽肚。人均💰200如果唔想錯過其他好介紹,記得follow我呀😘多謝大家!!!∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴一本‧串里 (荃灣)荃灣海壩街108-114號荃碧大廈地舖∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵咁
《荃灣抵食日本菜》

୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈ ୨୧

珍寶赤蝦刺身亦都好抵。$12一隻,於是我都叫左2隻。

介紹完抵食之選,就可以試埋壽司和主食。

特長燒鰻魚壽司 $30
一隻手掌咁長嘅燒鰻,外層燒到焦香又充滿鮨香。

三文魚飯卷
厚身嘅三文魚肉配合沙律醬,味道鮮美。

日式叉燒拉麵
有多種湯底可以選擇,我就揀咗豬骨湯底。叉燒軟腍又飽肚。

人均💰200

如果唔想錯過其他好介紹,記得follow我呀😘
多謝大家!!!

一本‧串里 (荃灣)
荃灣海壩街108-114號荃碧大廈地舖