2021-09-24
《特色美式扒房🥩》———————————————-#LaMooMoo 🐮-同男朋友紀念日想食餐好,佢帶咗嚟呢間美式扒房鋸扒拍拖,餐廳裝潢好有格調,夠哂浪漫🌹-我哋分別揀咗兩個唔同號Set lunch ,套餐已經包咗前菜,caesar salad都幾fresh 🥗 soup of today 係胡蘿蔔湯,再配搭微烘咗嘅手作自家製嘅麵包🥯,夠哂開胃~-🐄 Signature 10oz Premium NZ Ribeye Steak好厚身嘅內眼扒,煎得超香之餘油脂分佈豐富😍 牛味好出,食得出食材嘅質素好高,帶有油花,口感嫩滑! 🐖 BBQ Baby Back Pork RibsBBQ 醬燒豬仔骨啖啖肉,口感扎實,醬汁酸酸甜甜,都幾開胃,食落唔會好膩☺️-🍟 薯條佢呢度主打無限refill薯條,可惜我哋呢啲小鳥胃,食咗本身一round已經飽到傻咗😂 證明超級足料 😋 唔好以為任食水準就會差,我哋都大讚個薯條,係我哋最愛嘅幼薯,偏向脆身,吸埋啲醬汁咁食一流😉-⭐價錢參考︰(另收加一)Lunch set: $328
———————————————-
#LaMooMoo 🐮
🐖 BBQ Baby Back Pork Ribs
🍟 薯條
⭐價錢參考︰(另收加一)
Lunch set: $328