2019-06-12
N年前食過一次Yamm buffet 印象中水準一般 今次隔左咁耐再食 果然都仲係一般😂冷盤招牌波士頓龍蝦 蝦肉好飽滿 不過肉質嚡口 唔算話好鮮甜 一隻已經夠曬數😅生蠔水準好麻麻 唔係好新鮮仲要好細隻好瘦沙律菜選擇都幾多既 不過睇落就唔多新鮮😯Sashimi 油甘魚最好食 油脂分佈好平衡 入口好有魚香😍三文魚幾厚但唔係特別正P.S. 切sashimi既壽司師傅唔太nice 唔多睬人😧熱盤鵝肝好食👍👍 Encore左 食第二次會有D漏但係佢出得十分慢(因為佢煎好左先會放出黎)另外煎三文魚,泰式炸軟殼蟹都唔錯😛羊架幾大份 味道就普普通通 冇咩特別煙三文魚薯餅同海鮮薯餅係即叫即整😗👍 但味道麻麻唔建議你去排甜品認真麻麻地 款式唔多e.g. 焦糖燉蛋 黑森林 藍莓greek yogurt 朱古力噴泉其中最好食竟然係迷你葡撻😂雪糕係MovenpickStrawberry cheesecake同hazelnut caramel味最好食😉聽聞chocolate唔錯 但係我唔鍾意朱古力味😂總括黎講甜品有d heaYamm dinner buffet 老實講真係唔多抵食 食物質素: 6.5/10環境:
今次隔左咁耐再食 果然都仲係一般😂
冷盤
生蠔水準好麻麻 唔係好新鮮仲要好細隻好瘦
三文魚幾厚但唔係特別正
熱盤
鵝肝好食👍👍 Encore左 食第二次會有D漏
但係佢出得十分慢(因為佢煎好左先會放出黎)
另外煎三文魚,泰式炸軟殼蟹都唔錯😛
羊架幾大份 味道就普普通通 冇咩特別
聽聞chocolate唔錯 但係我唔鍾意朱古力味😂
總括黎講甜品有d hea
Yamm dinner buffet 老實講真係唔多抵食
食物質素: 6.5/10
環境: 7.0/10 (座位舒服但係太黑)
服務: 6.5/10