要成為佐賀牛🐮必須由佐賀縣農業行會認定📋農家飼養🐮🥩黑毛和牛種😍😍😍去轉九州先 日本🗾無牛不歡嘅我同朱家👩🏻‍🤝‍👨🏼要嚟食啦😋😋😋豆腐沙律 🥗做starter 平衡返食燒肉嘅油膩感重點推介呢個🌟✨大判燒-黑毛和牛西冷🐮🥩🌟10秒左右燒之後拌蛋漿🍳一齊食 好似壽喜燒 幸福感upupup💓💓每一啖都系油脂感好香入口即溶😍😍特上牛胸腹肉🥩Medium Rare就啱啱好啦塩味上牛舌 🐮👅呢個就要welldone肉質好爽口好香口 🐖黑毛豚脛肉 帆立貝(5件)錫紙盤配上牛油🧈一齊燒🧊🍜冷麵有二個sizes 我地叫左個細麵條煙韌吸曬冷湯汁 佐賀紫菜飯🍚🍙呢個我將佢配左🐮鹿兒島和牛他他一齊食 每一啖都有蛋汁🍳生牛肉同紫菜 中意食牛肉tartare一定好有feel!!!!最後仲有個甜品🍮做結尾 杏仁豆腐雲呢拿雪糕糯米糍☺️食飯質素好好 🥢🥡服務更加好 一坐底 經理Sean已經同我地介紹每一款汁醬 🧂分別系(檸檬汁配白肉🐖海鮮🦐🦑/辣汁/燒汁) 仲會細心講解每一款牛肉部位食法 每個同事都好有禮貌 食左一餐好好食好滿足嘅晚餐🥣特別一提🌬🌬抽風系統做得好好😋食完都唔會有成身油煙味🌪🌪

無牛不歡嘅我同朱家👩🏻‍🤝‍👨🏼要嚟食啦😋😋😋

最後仲有個甜品🍮做結尾 杏仁豆腐雲呢拿雪糕糯米糍☺️

每個同事都好有禮貌 食左一餐好好食好滿足嘅晚餐🥣

特別一提🌬🌬抽風系統做得好好😋食完都唔會有成身油煙味🌪🌪
2021-04-14 134 浏览
黃埔聚寶坊既一間隱世高質烤肉!😋雖然價格唔便,但係食完之後真係覺得物超所值😍烤肉既野候會有濃濃大火協助,啲火又唔會真係燒燶舊肉,反而係令烤肉既味更上一層樓!🤤係一間可以享受烤肉既過程同美味既烤肉店🥰🥰🥰 大判燒!黑毛和牛西冷 $178呢個係店員向我地推薦既美食,話高質得黎價格又唔高,所以就點左2碟試下😋大大塊黑毛和牛西冷搭配溫泉蛋,可以選擇由店員幫我地烤熟,仲可以自己選擇要幾成熟,再沾上蛋汁咁食🤤和牛肉味香濃得黎又帶有碳燒既美味,再沾埋蛋汁一齊食仲有陣滑嫩既口感,超級好食! 黑毛和牛腹前小排 $218牛肉既脂肪分佈均勻,燒緊個時會見到牛脂係表面“噗噗”下得黎,燒完既肉都唔會太油膩😍 黑毛豚脛肉 $88唔太中意食牛肉既人適合點選既燒肉之一🤗肉質彈牙既同時又唔會好難咬,烤完後味道唔算特出, 辣冷麵(小) $38食完烤肉仲想食啲澱粉質就叫左個冷麵。同呢間店既烤肉相比唔算突出,食肉食到膩可以叫一碗解下膩! 👣Yakiniku Kakura (黃埔)紅磡黃埔天地聚寶坊(第11期)地下G1及G3號舖

大判燒!黑毛和牛西冷 $178

黑毛和牛腹前小排 $218

黑毛豚脛肉 $88

辣冷麵(小) $38

👣Yakiniku Kakura (黃埔)
紅磡黃埔天地聚寶坊(第11期)地下G1及G3號舖
黃埔呢間來自日本九州佐賀的Yakiniku Kakura燒肉店,專食九州的黑毛和牛,我哋兩個人叫左Omakase Course再加一份店員極力推薦的黑毛和牛西冷🥩本身仲驚唔夠食,要再散叫點知飽到😆好滿足啊☺️🔸大判燒!黑毛和牛西冷!🐮果然無介紹錯!一大塊和牛西冷,脂肪分布比較多,店員快速燒,係咁易係燒板上燒兩下,拖一拖,都幾搶火😂再同溫泉蛋攪拌一齊食,牛味濃郁,質感相當軟林,真係好好食😍咁大塊兩個人分啱啱好。最貼心係店員可以幫手燒埋,太好喇,如果我自己燒燒燶左就好可惜🤣🔸Omakase Course每位 $398🔸沙律🥗泡菜三點盛🔸鹽味盛:鹽味上牛舌👅最愛食牛舌!充滿肉汁,肉質爽彈好有咬口🤤🤤蔥鹽味若雞雞脛柳🐣呢個都好有驚喜,平時都係覺得燒雞冇特別,今次一入口覺得雞肉相當嫩滑,一啲都唔乾!黑毛豚毛骨小排🐷類似豬腩片,比較乾身,不過重油香,建議點特製辣椒醬食!🔸燒肉汁盛:呢個Omakase Set正在可以試多款牛,款款都好高質,如果真係要我排次序既話😙會係:黑毛和牛裏腹小排▶️特上牛胸腹肉▶️ 和牛赤身▶️ 牛板腱肉🐮佢個黑毛和牛裏腹小排真係好好食🥺點招牌醬汁食就最夾😋🔸野菜 有冬菇、南瓜、雞髀

🔸大判燒!黑毛和牛西冷!🐮

🔸Omakase Course每位 $398
🔸沙律🥗泡菜三點盛

🔸鹽味盛:

鹽味上牛舌👅最愛食牛舌!充滿肉汁,肉質爽彈好有咬口🤤🤤

🔸燒肉汁盛:

佢個黑毛和牛裏腹小排真係好好食🥺點招牌醬汁食就最夾😋

🔸野菜 有冬菇、南瓜、雞髀菇

🔸石燒雞肉泡菜鍋飯
個餐仲有二人用的石鍋飯,配料相當之多,有大豆芽、菠菜、泡菜、紫菜等,店員幫忙攪拌,味道甜甜地,有啲飯焦幾好食。

🔸海澡湯

🔸甜品🍮有雪米糍同杏仁牛乳布甸,食完飽到😆

到宜家都好回味呢餐晚飯🥺黑毛和牛系列好好食!餐廳都坐得好舒服,食完成餐身上面又無油煙味。十分推薦呢間高質燒肉💯
  • Omakase course
2021-04-10 140 浏览
Yakiniku Kakura係日本九州佐賀NO.1超人氣燒肉店,疫情其間冇得飛去日本都可以喺香港食到日本燒肉!喺香港得一間分店咋。Scan QR code點餐,唔使下下嗌人,夠曬方便。枱面有水壺,原本以為係水,倒出黎先知原來係茶,重冒煙,夠熱。食咁多肉,就飲下茶解下膩,正!👍🏻大判燒!黑毛和牛西冷($178)呢度嘅黑毛和牛真係不得了,事關係日本直送九州產極上A5等級!黑毛和牛西冷好大塊!店員話要摺起嚟燒。因為如果攤開嘅話就長過個爐。 重建議燒到五至七成熟就可以食到最佳嘅肉質。黑毛和牛西冷紋理清晰,脂肪分佈平勻,入口牛味香濃,撈埋溫泉蛋一齊食,滑上加滑!腹前小排好juicy,肉質較實。黑毛豚脛肉(即豬頸肉)好肥美,有少少肥膏,邪惡又美味😋冷麵(小)麵質彈牙。有青瓜、茶樹菇、泡菜同埋蛋。青瓜酸酸地,十分爽脆。蔥鹽味牛舌最欣賞佢京蔥絲同檸檬分開上,唔會擺埋喺生嘅牛舌上面。有d燒肉店係將d 京蔥絲放喺生牛舌上面。整熟牛舌後如果想同京蔥絲一齊食就會驚d 京蔥絲沾染到生牛舌嘅血水,又要燒一燒d 京蔥絲先食得。特上牛胸腹肉真係「特上」!厚切,啖啖肉,有口感,大滿足!牛油帆立貝放喺錫紙兜入面,另附檸

Scan QR code點餐,唔使下下嗌人,夠曬方便。

大判燒!黑毛和牛西冷($178)

腹前小排好juicy,肉質較實。

黑毛豚脛肉(即豬頸肉)好肥美,有少少肥膏,邪惡又美味😋

冷麵(小)

蔥鹽味牛舌

特上牛胸腹肉
真係「特上」!厚切,啖啖肉,有口感,大滿足!

牛油帆立貝放喺錫紙兜入面,另附檸檬角。帆立貝口感彈牙,鮮味十足。加埋牛油好香呀😍

枱上有檸檬汁、辣汁同燒汁。
檸檬汁適合點牛脷、海鮮同埋白肉。但我全程都冇點。因為我覺得d食材全部都好新鮮,食材本身已經好夠味啦~👍🏻

估唔到仲有甜品食,重要免費添呀!用一個長方形嘅盒裝住,好似便當咁,賣相精緻。入面有杏仁奶凍同埋雪米糍。食埋甜品,滿足感爆燈!
2021-04-07 136 浏览
放完假之後個人冇晒心機返大少見我今朝咁早起身就要返工應承收工帶我去食好嘢補償番😂講咗好耐話要食燒肉卒之大少搵咗一間有得食黑毛和牛大判燒既然我哋復活節都冇慶祝,一於今日就食豪d啦黑毛和牛大判燒 $178絕對係今日我哋要來嘅目標,和牛油脂分布平均,燒嘅時候非常之搶火,所以要小心火候。入口絕對係即溶嘅感覺😍本身店舖配有三種調味料但2人前套餐基本上都已經調味咗,所以淨係咁食都已經夠晒味道。2人前拼盤 $498一共有6款肉類,包括4款牛、1款雞、1款豬當中最讚🤪既係腹柳小排,肉味濃郁而且爆曬肉汁。而牛舌薄切成一口size,食落爽口彈牙,每邊燒幾燒就食得。我平時燒肉其實唔鍾意食雞肉,因為覺得多數燒完都會鞋霎霎,但係今次依個係雞脛柳,咬落佢有筋位亦Juicy,一啲都吾會鞋口。海鮮拼盤 $188當中包括左帆立貝、海蝦、魷魚每樣都是份量到十足,海蝦重要係大頭蝦而且有膏。最後仲有甜品,係杏仁豆腐布甸及雪米糍,為完美嘅燒肉點綴了不少。
放完假之後個人冇晒心機返
大少見我今朝咁早起身就要返工

應承收工帶我去食好嘢補償番😂
講咗好耐話要食燒肉
卒之大少搵咗一間有得食黑毛和牛大判燒

既然我哋復活節都冇慶祝,一於今日就食豪d啦

黑毛和牛大判燒 $178
絕對係今日我哋要來嘅目標,
和牛油脂分布平均,燒嘅時候非常之搶火,所以要小心火候。
入口絕對係即溶嘅感覺😍

2人前拼盤 $498
一共有6款肉類,包括4款牛、1款雞、1款豬
當中最讚🤪既係腹柳小排,肉味濃郁而且爆曬肉汁。

而牛舌薄切成一口size,食落爽口彈牙,每邊燒幾燒就食得。

海鮮拼盤 $188
當中包括左帆立貝、海蝦、魷魚
每樣都是份量到十足,海蝦重要係大頭蝦而且有膏。

上次嚟過食lunch覺得好好味,今次試吓嚟食dinner! Order咗個omakase set加兩塊黑毛和牛大判燒。 個omakase set係二人前,都幾多嘢食!可以一次過試好多款唔同嘅肉! 非和牛嗰碟有五花腩、牛舌同雞,全部都醃得好好食!有三個汁可以點,偏甜嘅同偏酸嘅汁都有,可以隨自己喜好揀點咩。另外餐廳好貼心,會準備一嚿牛肥膏俾我哋,燒之前辣一辣嚿肥膏再燒就冇咁易黐。和牛嗰碟就有幾個唔同部位嘅牛,好似板腱牛排、裏腹排等。四種嘅油花比例都唔算好高,但食落唔會韌,而且牛味都幾濃,好正! 不過講到全餐最正嘅一定係嗰兩塊黑毛和牛大判燒!一嚟到已經見到佢啲油花分佈好靚,超級期待!仲有職員幫我哋燒,燒到啱啱好,燒完就擺落碗半熟溏心蛋度。因為佢係薄切嘅,所以食落口真係有種入口即溶嘅感覺!好香牛味!啲蛋汁令到塊牛食落更滑!好PERFECT!!係我食過最正嘅和牛之一!真心推薦一定要試!! Omakase set仲包個韓式石頭鍋飯,都好香好食,另外甜品係雪米糍同杏仁奶凍,好滿足。 雖然呢間價錢唔算平,但食物quality真係worth,如果午餐食lunch set嘅話就更抵!黑毛和牛大判燒必點!
上次嚟過食lunch覺得好好味,今次試吓嚟食dinner!

Order咗個omakase set加兩塊黑毛和牛大判燒。

2021-03-11
庆祝纪念
生日
  • 黑毛和牛大判燒
近期黃埔越來越多日本過江龍食店,彷彿成為一個小日本,有牛丼、壽司朗等等。這間燒肉YAKINIKU KAKURA真的不簡單,眼見有日本人打理,肉質高檔,味道又如何? .首先,先要讚賞 必食的 #白飯,沒錯是白飯。👍米米分明 咬口煙韌 水質包滿 米的香味及甜味👍只是白飯足以驚嘆 小小的飯已經充滿細節👍日本佐賀米 日米水 用釜的方法煮成 好好食👉前菜仲有沙律 辣汁牛舌 (滑嫩牛味肉重 開胃好食) 湯推介指數: ⭐⭐⭐⭐⭐/5午市 KAKURA 燒肉盛合 $128👍牛肉牛胸腹肉 肉質軟滑 牛香有肉汁👍黑毛豬正花肉 油香肉味濃👍雞 唔好意思我燒燶左 👉略不喜歡 食材已塗上醬汁 火有點太大 開頭未習慣推介指數: ⭐ ⭐⭐⭐/5.包: 飯後甜品👍柚子雪芭 - 解口中油膩細心選擇 柚香及天然甘香👍杏仁豆腐 - 滑滑濃香推介指數: ⭐⭐⭐⭐/5.💁服務: 店員很體貼,採用電子QR code點餐⛲環境: 座位寬闊舒服
首先,先要讚賞 必食的 #白飯,沒錯是白飯。
👍米米分明 咬口煙韌 水質包滿 米的香味及甜味

包: 飯後甜品
👍柚子雪芭 - 解口中油膩細心選擇 柚香及天然甘香
👍杏仁豆腐 - 滑滑濃香
推介指數: ⭐⭐⭐⭐/5
💁服務: 店員很體貼,採用電子QR code點餐
⛲環境: 座位寬闊舒服
2021-04-05 115 浏览
呢日同屋企人去紅磡到食燒肉,之前朋友推个呢間燒肉店比我,一直好想食!呢度啲燒肉望落好吸引!用QR code 落單,好方便!我地點左好多款燒肉,首先係呢個黑毛和牛西冷,呢塊和牛超大片,店員幫我地燒得好靚,再撈埋啲溏心蛋一齊食,勁好味。另外仲點左黑毛和牛腹前小排,有5塊雪花和牛,燒完有濃香既牛肉味。另一個勁好食既菜式就係火炙黑毛和牛壽司盛海膽。首先,將黑毛和牛拎去燒香左先,之後放喺壽司飯上,再放埋海膽上去,一啖食落口,味道豐富,有好鮮美既海膽同埋惹味既和牛,多層次既享受!仲點左海鮮拼盤,同樣高質。冷麵同飲品都好味。
呢度啲燒肉望落好吸引!
用QR code 落單,好方便!
仲點左海鮮拼盤,同樣高質。
冷麵同飲品都好味。
2021-04-04 123 浏览
有返堂食後,見佢晚晚都坐滿人,有時仲有人排隊👀所以男友搵到工時,我哋都決定入去食燒肉慶祝下🎉我哋揀左「宴」黎試試,真係好好味!有6種肉,全部都唔錯🤤2個人食,份量啱啱好另外叫多個石頭鍋飯黎食,都係好味到冇得彈😋個底有少少飯焦,撈勻一齊食👍仲每人有份甜品送,餐廳話係自製嘅杏仁豆腐,我一向唔鍾意食杏仁同豆腐😂不過都覺得好食😋加埋粒雪米糍,真係大滿足🥰另外,服務態度好,環境舒適,所以係絕對值得再encore😉

我哋揀左「宴」黎試試,真係好好味!
有6種肉,全部都唔錯🤤
2個人食,份量啱啱好

石頭鍋飯

另外,服務態度好,環境舒適,所以係絕對值得再encore😉
住附近日日行過都想試!終於抽到時間約埋老公撐枱腳😋 冇日本去,香港食日本九州人氣燒肉店,食左當去左,袋住先啦!日本燒肉食牛是必須的,QR Code Scan自助點餐好方便,一睇Menu最吸睛就是那大判燒-黑毛和牛西冷,老公放工未趕到,我就自私點來個一人份量自己嘆,上枱好大塊,店員勁貼心,專業意見燒到6-7成熟已好夠,靚和牛唔洗太熟係咁易燒一燒拖一拖火,鎖住肉汁好Juicy,溝埋溫泉蛋一齊食,入口即溶,牛味慢慢浸出在口腔中回味,超正!果然是讚!之後我們點個2人前-宴,有牛胸腹、腹柳小排、牛板腱肉、鹽味牛舌、鷄柳、黑毛豬無骨小排,兩個人食剛好,牛的多個部位都試到,愛食牛肉必選牛胸腹,目測油脂分佈勻均,燒好食落味道濃郁,令你想一食再食三食,所以我地要再單點牛胸腹肉嘆多幾舊😚另外牛舌亦相當唔錯,既爽脆又多汁,黑毛豬亦驚喜,肉嫩有咬口!記得燒肉點返個生菜🥬一齊食先冇咁熱氣,才可以食再多都無所謂😌一個二人餐加埋個佐賀紫菜飯,日本飯加溫泉蛋加埋紫菜撈飯,夾埋燒肉一齊食,Perfect Match! 好味道!最後食得燒肉點能夠冇日本啤酒🍻點綴,識飲必飲生啤,麥味濃又解渴,老公點左白桃乳酸梳打,好飲到未

最後食得燒肉點能夠冇日本啤酒🍻點綴,識飲必飲生啤,麥味濃又解渴,老公點左白桃乳酸梳打,好飲到未燒哂已飲哂!再食埋個日本Mochi畫上完美句號
,堅係超正

久唔久嘆下日本燒肉繼續撐住思鄉之情是必須的!

2021-03-31
  • 甜品
2021-04-01 90 浏览
餐廳而家 promote 緊呢個 omakase 套餐,只係398就有齊沙律,泡菜三點盛,牛五款,一款雞同一款豬,仲有埋個泡菜鍋飯,海澡湯同埋甜品,食完真係飽到落腳趾尾。食燒肉又點少得啤一啤佢呢,嗌咗杯三得利優質麥芽生啤,口感輕快淡雅,充分表現啤酒花嘅芳香,並帶淡雅麥芽風味。沙律,沙律菜新鮮,上面嘅木魚絲同底下嘅酸汁非常配襯,留少少陣間食仲可以中和燒肉嘅油膩感。四款燒肉汁盛嘅牛分別係特上牛胸腹肉、黑毛和牛裏腹牛小排、牛板腱同埋和牛刺身,以特上牛胸腹肉最為出色, 肉質嫩滑,入口即溶,而和牛赤身就最少脂肪,可以更真切咁樣感受香濃嘅和牛風味。鹽味盛嘅三款分別係原味上牛舌,葱鹽味若雞雞柳脛同埋黑毛豬無骨小排,個雞柳勁滑溜得驚為天人;黑毛豬油脂豐富,薄薄一片口感q彈,將個黑毛豬夾埋泡菜一齊食, 又有少少韓式嘅風味。泡菜鍋飯上枱吱吱作響,材料有香菇、紫菜、菠菜、芽菜、泡菜、豚肉同埋一個溫泉蛋,將所有材料撈勻之後, 喺石鍋嘅蒸氣之下更加香噴噴,味道好有層次,絕對唔係坊間一般嘅石頭鍋飯可比,由於用石鍋裝住嘅關係,食到最後一啖飯都係溫熱嘅,讚。甜品有杏仁燉蛋同埋雪米糍,豐富嘅杏仁同埋蛋味為今晚畫上一個完

甜品有杏仁燉蛋同埋雪米糍,豐富嘅杏仁同埋蛋味為今晚畫上一個完滿嘅句號。
2021-04-01 68 浏览
好耐無食過燒肉,呢間日本燒肉店人氣好高,佢嘅烤爐係炭火燒烤,但唔會有大煙,排風桶很給力,一D煙都冇。燒烤前先將牛脂肪塗滿鐵板,大判燒!黑毛和牛西冷:鹿兒島黑毛和牛係日本公認第一和牛,肉質更紮實,脂肪含豐富啲油酸,配上溫泉蛋一啖脂肪啲甜、鮮,同醇厚啲香氣在嘴裡蔓延起來。黑毛和牛上肋骨中肉:好大一件,醃製好好,牛肉滑嫩味道鮮美,回味無窮。黑毛和牛特上嫩肩裡肉:厚身,肉質鮮香細嫩。黑毛豚無骨小排:薄D但細嫩軟滑。若鶏雞脛柳:嫩滑有嚼勁。新鮮生菜包住燒肉,生菜啲鮮甜讓燒肉唔會油膩。燒肉食完喝熱辣辣啲牛肉湯,真啲好過癮,呢間服務都好熱情,下次會再來!
2021-03-27 128 浏览
同朋友都鍾意食燒肉,除咗吃到飽嘅燒肉店之外,我哋都想試吓其他唔同嘅餐廳,所以今次特登就嚟到黃埔試吓依個二人餐都非常之豐富,我哋二話不說就order咗喇前菜係會有一個omakse 沙律同泡菜三吃,酸酸地非常之開胃小食方面分別有牛舌、雞胸柳同埋黑毛豚無骨小排,我同朋友都唔鍾意食牛舌,但嘗試左第一塊之後,一個非常爽口、小小嘅鹽味燒過後帶出嚟好香,當然我哋都掃晒啦😛,另外雞柳同黑毛豬排都好食,不錯到主打菜喇,有牛板腱、和牛赤身、特尚牛胸腹肉及黑毛和牛小排牛胸腹肉肉質好嫩,牛味好出,俾我燒到燶边好好食😋黑毛豬肉質爽口,肥瘦均勻黑毛和牛裹腹牛小排,肉味濃郁,油脂分布均勻將所有唔同嘅材料連埋撈埋一齊,超香嘅飯焦加上所有材料年蛋香,呢個飯比我秒清甜品有杏仁豆腐同埋糯米糍,值得讚係杏仁豆腐好友奶香,淡淡的杏仁味已經好夠,為依餐畫上完美嘅句號😄

依個二人餐都非常之豐富,我哋二話不說就order咗喇

到主打菜喇,有牛板腱、和牛赤身、特尚牛胸腹肉及黑毛和牛小排

牛胸腹肉肉質好嫩,牛味好出,俾我燒到燶边好好食😋

黑毛豬肉質爽口,肥瘦均勻

黑毛和牛裹腹牛小排,肉味濃郁,油脂分布均勻

2021-03-26 104 浏览
呢間嚟自日本嘅燒肉店經常大排長龍。平日6點鐘過啲已經要等位😌。Omakase $398/位(兩位起)Omakase沙律 🥢泡菜三點盛🥢鹽味上牛舌🥢蔥鹽味若雞脛柳🥢黑毛豚無骨小扒🥢特上牛胸腹肉 🥢黑毛和牛裏腹小扒🥢牛板腱肉🥢和牛赤身🥢野菜🥢石燒雞肉泡菜鍋飯🥢海藻湯🥢甜品套餐包括三款鹽燒同四款汁燒肉類。鹽燒類最驚喜係蔥鹽味若雞脛柳。雞脛亦即雞腿。去皮後剩下少許油脂,燒過之後毫不肥膩,但肉質嫩滑有彈性。蔥味較淡,鹽味清新可口又食到雞肉鮮味。另一推介係汁燒做法嘅和牛赤身。脂肪較少,但分佈好平均。肉質鮮嫩多汁,油香較少但肉味濃郁。相反若果鐘意重油香就必食黑毛和牛裏腹小扒,亦即係常見嘅カルビ。梅ヶ枝酒造乳酪酒 $58帶有濃烈嘅蜜桃香氣。酒味比較淡易入口。

Omakase $398/位(兩位起)

梅ヶ枝酒造乳酪酒 $58
帶有濃烈嘅蜜桃香氣。酒味比較淡易入口。

2021-03-26 63 浏览
燒肉都要Omakase😎性價比高 食物質素👍🏻$398/每位 (2位起)前菜makase沙律 🥗泡菜三點盛塩味盛:塩味上牛舌 蔥塩味若雞雞脛柳 黑毛豚無骨小排不需要用到刀叉就可以輕鬆咬斷厚切牛舌😌牛舌經醃製 恰到好處既鹽味 有彈力的口感🤤燒肉汁盛:特上牛胸腹肉 黑毛和牛裹腹小排 牛板腱肉 和牛赤身 野菜和牛赤身 係我最有驚喜😍入口即融既和牛😋牛味好重 好軟熟既和牛 好正🤩特上牛胸腹肉 高級既食材 油花遇熱融出來的甜甜肉汁 好味到極致😳可選佐賀白飯/石燒雞肉泡菜鍋飯我哋選咗石燒雞肉泡菜鍋飯🍚正宗韓國石頭鍋飯 好多配料 仲有飯焦🥰 海澡湯甜品日本豆腐味布甸+雪糕糯米糍飲品: 白桃乳酸梳打 巨峰提峰乳酸梳打 (單點:$42)
燒肉都要Omakase😎
性價比高 食物質素👍🏻$398/每位 (2位起)
前菜

海澡湯
甜品
日本豆腐味布甸+雪糕糯米糍
飲品: 白桃乳酸梳打 巨峰提峰乳酸梳打
(單點:$42)