2021-04-14
要成為佐賀牛🐮必須由佐賀縣農業行會認定📋農家飼養🐮🥩黑毛和牛種😍😍😍去轉九州先 日本🗾無牛不歡嘅我同朱家👩🏻🤝👨🏼要嚟食啦😋😋😋豆腐沙律 🥗做starter 平衡返食燒肉嘅油膩感重點推介呢個🌟✨大判燒-黑毛和牛西冷🐮🥩🌟10秒左右燒之後拌蛋漿🍳一齊食 好似壽喜燒 幸福感upupup💓💓每一啖都系油脂感好香入口即溶😍😍特上牛胸腹肉🥩Medium Rare就啱啱好啦塩味上牛舌 🐮👅呢個就要welldone肉質好爽口好香口 🐖黑毛豚脛肉 帆立貝(5件)錫紙盤配上牛油🧈一齊燒🧊🍜冷麵有二個sizes 我地叫左個細麵條煙韌吸曬冷湯汁 佐賀紫菜飯🍚🍙呢個我將佢配左🐮鹿兒島和牛他他一齊食 每一啖都有蛋汁🍳生牛肉同紫菜 中意食牛肉tartare一定好有feel!!!!最後仲有個甜品🍮做結尾 杏仁豆腐雲呢拿雪糕糯米糍☺️食飯質素好好 🥢🥡服務更加好 一坐底 經理Sean已經同我地介紹每一款汁醬 🧂分別系(檸檬汁配白肉🐖海鮮🦐🦑/辣汁/燒汁) 仲會細心講解每一款牛肉部位食法 每個同事都好有禮貌 食左一餐好好食好滿足嘅晚餐🥣特別一提🌬🌬抽風系統做得好好😋食完都唔會有成身油煙味🌪🌪
無牛不歡嘅我同朱家👩🏻🤝👨🏼要嚟食啦😋😋😋
豆腐沙律 🥗做starter 平衡返食燒肉嘅油膩感