2021-04-16
我同朋友都係雞翼控,梗係要來試下專食雞翼既wingman啦🐔一睇個招牌都知食雞啊😂裏面既裝修亦都配有搞笑既雞字,可以打卡😝餐牌如上💁🏻♀️可以食雞翼放題/餐/單點~甘我地兩個女仔食吾到咁好又想試多兩隻味😌就叫左Netflix and chill $268 (真係好想睇住Netflix食🤣)包括18隻雞翼,三款口味同一個配茶✨我地叫左既三款口味包括自家製鹹蛋黃,日本蜂蜜芥末同😍日本蜂蜜芥末,我本身唔食辣,覺得蜜糖甜甜地嘅雞翼一向都咁好食😋朋友就話加埋少少芥辣,都幾有新意思✨巴馬臣芝士蒜蓉味🧀一大堆芝士係面,酸酸甜甜既味道,加上少少蒜蓉香,更加惹味😋自家製鹹蛋黃🐣呢個係呢三款裏面最特別嘅味道,鹹蛋黃味好出好香,有個種食緊鹹蛋黃薯片嘅感覺,而且脆身,雖然比較易飽肚,但值得一試😝至於雞皮香脆,肉質滑嫩,而且熱辣辣有肉汁,最重要就係選擇一啲你想試嘅面就可以啦💓配菜方便因為我哋好鍾意食薯條🍟,所以專登去咗餐廳,仲叫咗可樂飲添🥰✨
一睇個招牌都知食雞啊😂
餐牌如上💁🏻♀️可以食雞翼放題/餐/單點~
😍
一大堆芝士係面,酸酸甜甜既味道,加上少少蒜蓉香,更加惹味😋
自家製鹹蛋黃🐣