2021-09-27 11 浏览
10隻口味雞翼超值放題 💲178(平日)🔱:田園風味、水牛城醬✅ 田園風味雞翼有濃厚嘅奶油味🥛 同時有少少洋蔥嘅酸味🧅 好開胃✅ 水牛城雞翼辣味同酸味嘅平衡攞得幾好🥣 令人有一食再食嘅衝動⚜️:日本蜂蜜芥辣✅ 當日黑椒檸檬味售罄,改為日本蜂蜜芥辣雞翼🍯 芥辣味嘅蜂蜜甜得嚟又帶少少衝擊💥✅ 汽水同檸檬茶都係任飲🥤🍋 咁就唔怕食食下口渴👅Taste:7.25/10💰CP值:7/10🙋🏻‍♀️Service:7.25/10👁‍🗨Stylishness:7/10
10隻口味雞翼超值放題 💲178(平日)

🔱:田園風味、水牛城醬

⚜️:日本蜂蜜芥辣

✅ 汽水同檸檬茶都係任飲🥤🍋 咁就唔怕食食下口渴

👅Taste:7.25/10
💰CP值:7/10
🙋🏻‍♀️Service:7.25/10
👁‍🗨Stylishness:7/10
2021-09-20
2021-09-26 23 浏览
朋友帶我去食雞,這間Wingman裝潢幾有綽頭Lunch 有burger 提供,晚上就沒有座位都算舒適,7點已開始滿座。有出名的任食雞翼放題、拼盤等雞翼口味以乾、濕、特製分類,巴馬臣芝士蒜蓉味、泰式甜辣醬、Espresso、水牛城醬,就連雞煲味也有!點了 新加坡辣蟹雞翼 $69/6 隻,賣相幾吸引,滿佈炸蒜、辣椒等,避風塘口味,雞翼外脆內嫩,要避開不要食到辣椒,醬汁愈食愈惹味,而且有辣,正。太辣要食吓沙律解辣先菠菜甘藍沙律配柚子醬 $65,superfood 夠健康清新。橙香填鴨卷 $138端上檯已傳來陣陣香味,墨西哥卷烤得香脆,有鴨肉、卷心菜、青瓜、紫洋蔥、香橙等,份量十足,餡料豐富,醬汁配合有點似食北京填鴨,美味,如果鴨肉是熱就更好。
朋友帶我去食雞,這間Wingman裝潢幾有綽頭

Lunch 有burger 提供,晚上就沒有

座位都算舒適,7點已開始滿座。

有出名的任食雞翼放題、拼盤等

太辣要食吓沙律解辣先

橙香填鴨卷 $138

2021-09-25 605 浏览
最近突然間戚起條癮好想食雞翼😂所以就嚟咗香港好出名嗰間雞翼放題本身係中環已經食過一次今次就決定近近地揀旺角我哋呢啲雞翼愛好者就揀咗10隻口味嘅雞翼放題😂❤️而且仲可以汽水凍檸茶 free flow 首先當然每隻口味都要試吓 第一彎就嚟咗5隻味蒙古燒烤味 - 有風味👍有少少孜然嘅味道 所以燒出嚟加埋雞翼嘅油香好正泰式甜辣醬 - 女仔就覺得非常適合❤️因為甜甜酸酸都好開胃田園風味 - 👍都幾夾雞翼黑芝麻海鮮蜂蜜 - 我自己超級鍾意呢一隻雞翼🤣因為本身蜂蜜就同雞翼❤️ 之後encore都嗌左好多呢一隻款之後我哋就嗌埋另外果幾隻味🤣水牛城醬 非常之經典 !! 不過有少少辣之後佢哋介紹咗嗰隻叫死神醬 屬於地獄級別嘅辣度❤️🥲鍾意食辣嘅人一定唔可以錯過 我食完之後飲咗兩罐可樂 好彩可樂係任飲BBQ咖啡香味 本身我以為都係小小咖啡味 點知原來都好濃😎巴馬臣芝士蒜蓉味 落超級多芝士呀!!鍾意芝士嘅芝士味一定要多啲encore之後嗰幾轉我主要係食燒烤味海鮮蜂蜜味🙈🤣❤️好彩我哋戰鬥力都叫做幾驚人可以食晒咁多唔同嘅口味價錢來講真係超級抵😎得閒好掛住啲雞翼都會返嚟
最近突然間戚起條癮好想食雞翼😂

價錢來講真係超級抵😎
得閒好掛住啲雞翼都會返嚟
  • 雞翼放題
2021-09-22 17 浏览
爆食雞翼放題!!Wingman 以雞翼放題打響名堂本身在中環、灣仔、旺角都設有分店同樣主打雞翼放題旺角Wingman$128雞翼放題 亞洲最好食雞翼店之一以多款不同口味的雞翼放題作招徠,不少口味創新如黑椒檸檬味、蒙古燒烤味、加州風味、日本蜂蜜芥辣味、死神辣醬雞翼等於中環及灣仔店已有不少雞翼迷專程捧場早前更被外國旅遊網站BigSevenTravel選為全亞洲最好食雞翼專門店之一18款雞翼口味包括黑芝麻蜂蜜海鮮味、咖啡味、新加坡辣蟹味餐廳會每3個月推出一至兩款新口味,每次黎都有新鮮感地址:中環閣麟街 37-43 號祥興商業大廈6樓消費$150
爆食雞翼放題!!Wingman 以雞翼放題打響名堂
本身在中環、灣仔、旺角都設有分店同樣主打雞翼放題
旺角Wingman$128雞翼放題 亞洲最好食雞翼店之一
以多款不同口味的雞翼放題作招徠,不少口味創新
於中環及灣仔店已有不少雞翼迷專程捧場
18款雞翼口味
包括黑芝麻蜂蜜海鮮味、咖啡味、新加坡辣蟹味
餐廳會每3個月推出一至兩款新口味,每次黎都有新鮮感

地址:中環閣麟街 37-43 號祥興商業大廈6樓
消費$150
2021-09-21 16 浏览
今次係我第一次黎呢間餐廳~ 有唔同口味既雞翼,而且賣相都幾精緻^^ 叫咗好多雞翼以外既選擇,有高質配菜同 carbs,唔錯!重點講講下面幾道菜吧~✈️烤BBQ 豬仔骨 - 半份 $128個豬仔骨真係好燜,又好入味,可以的話想吞晒四條 hehe✈️火燒牛油果 $75I really like this!!! 炙燒牛油果,再配檸檬汁係個好醒胃既小菜~~ 味道都好夾✈️橙香填鴨卷 $138係食完辣雞翼後,食咗啖,覺得好解辣,食到少少橙肉,成個卷塞得滿滿但又唔爆,四人份量,分咗每人一舊剛剛好!食咗咁多肉,叫返份 carbs 可以 balance 返~ This is a good choice✈️Loads O' Birds (24隻雞翼) $398試咗4隻味,以下係我個人既 ranking︰1. Honey wasabi 就係檸雞!Good good!2. Salted egg yolk 正常發揮,鐘意個賣相同條條蛋黃碎3. Spicy buffalo 有少少辣同嗆... 可以既話,想減少少辣,個水牛城醬本身係好好食的4. Blind gold wings 賣相係幾靚,只係唔係好食得出係咩食物既 s

✈️烤BBQ 豬仔骨 - 半份 $128
個豬仔骨真係好燜,又好入味,可以的話想吞晒四條 hehe

✈️火燒牛油果 $75

✈️橙香填鴨卷 $138

✈️Loads O' Birds (24隻雞翼) $398
試咗4隻味,以下係我個人既 ranking︰
4. Blind gold wings 賣相係幾靚,只係唔係好食得出係咩食物既 sauce~
2021-09-21 20 浏览
上幾個星期我同好幾個朋友傾好~!一齊黎食雞翼比賽,因爲個個都係雞翼愛好者~~可以任食5嬲地斗一番^^而呢間餐廳正正研究不同口味的雞翼,味道出神入化完全符合曬我地需求呀望下menu, 呢度有18款不同口味有辣有唔辣, 選擇種類多,每一款都各有特色~~我地當然選擇放題,可以任食多個不同風味ge味道重可以有幾款drink 任飲,幾辣都5怕渴一上菜就覺得好滿足呀~~所有雞翼排得好整齊私心推介以下口味^^Thai sweet泰式口味,比較甜容易入口,怕辣人士之選^^Hoisin 黑芝麻海洋蜂蜜香濃的芝麻粒配蜜糖漿,完美組合arMongolian BBQ 味道具蒙古特色,外皮偏向燒烤質感,令人一試難忘Lemon pepper味道非常特別,小小辣得黎又充滿香蔥花同蒜粒味!~ 裡面都好入味Reaper 係呢度最最最最辣的一款! 敢食都已經係挑戰haha~~我願賭服輸了^^ 真的是地獄辣!呢度重有 gwei.lo牌子,不妨試下特色手工啤酒🍺
上幾個星期我同好幾個朋友傾好~!
一齊黎食雞翼比賽,因爲個個都係雞翼愛好者~~
可以任食5嬲地斗一番^^
而呢間餐廳正正研究不同口味的雞翼,味道出神入化
完全符合曬我地需求呀

望下menu, 呢度有18款不同口味

有辣有唔辣, 選擇種類多,每一款都各有特色~~

我地當然選擇放題,可以任食多個不同風味ge味道

重可以有幾款drink 任飲,幾辣都5怕渴

一上菜就覺得好滿足呀~~
所有雞翼排得好整齊

私心推介以下口味^^

Thai sweet
泰式口味,比較甜容易入口,怕辣人士之選^^

Hoisin 黑芝麻海洋蜂蜜
香濃的芝麻粒配蜜糖漿,完美組合ar

Mongolian BBQ
味道具蒙古特色,外皮偏向燒烤質感,令人一試難忘

Lemon pepper

Reaper
係呢度最最最最辣的一款!
敢食都已經係挑戰haha~~
我願賭服輸了^^ 真的是地獄辣!

呢度重有 gwei.lo牌子,不妨試下特色手工啤酒🍺
2021-09-20 9 浏览
這間Wingman 一直只有港島區有分店,宜家終於開到過來九龍旺角區,地點比較方便,店舖又比較大。門口的等候區很有地鐵站的感覺,室內的牆及天花設有霓虹燈的打卡位。餐廳提供二十多款不同口味的雞翼,還有雞翼放題作賣點,吸引很多雞翼控。他們的雞翼有分乾(以粉為主),濕(以醬為主)及特製的口味。我選了乾身的蒙古燒烤味及濕身的新加坡辣蟹味,每款6隻$69,賣相不錯。雞翼是即叫即炸,所以製作需時,新鮮炸起的雞翼香脆肉嫩,兩款雞翼都醃得夠入味,咬落仍然有肉流出。蒙古燒烤味有香濃的孜然味。而新加坡辣蟹味就有著超香的辣椒炸蒜味,味道微辣惹味。除了雞翼外,餐廳亦有提供漢堡,雞卷,一系列的小食,配菜及甜品等。我點了橙香填鴨卷($138),份量頗大,二人分享便剛好。用烘過而又帶點麥香味的薄餅卷著爽脆的綠葉菜,鴨肉,洋蔥絲,青瓜絲,少許橙肉及醬汁,整體配撘很好,包得紮實,不會食得狼狽。飲品選擇都頗多,食炸雞配啤酒就最適合。

飲品選擇都頗多,食炸雞配啤酒就最適合。
2021-09-18
2021-09-20 8 浏览
因為表弟十分鐘意食雞翼,今日專登同佢去左專賣雞翼既Wingman 🐥 一場黎到,我地已經睇中左放題,佢都有幾種餐:包括3種口味($128/ $138)、10種口味($178/ $198)同埋所有18種口味($250/ $268)我地揀左10種口味既餐, 包無限添飲汽水同檸檬茶🥤 10種口味包括左: 🍯 蜜糖檸檬、🍢蒙古燒烤、🇹🇭泰式甜辣、紐奧良香粉、🐟黑芝麻海鮮蜂蜜、🌶水牛城、🥵死神醬、☕️BBQ咖啡、🧀巴馬臣芝士蒜蓉同🥬田園風味~每次order可以揀每種味2隻/4隻~薯ley推介會加❣️🍯 蜜糖檸檬❣️蜜糖結合檸檬wasabi,甜甜辣辣又清新🍢蒙古燒烤有孜然粉同辣粉,惹味 (似土匪雞翼)🇹🇭泰式甜辣泰式辣醬加左炸蒜係面,香得後甜辣惹味紐奧良香粉Cajun 粉加左青檸,酸酸辣辣~🐟黑芝麻海鮮蜂蜜用左海鮮醬既雞翼,幾特別~🌶水牛城酸辣味大分到位!🥵死神醬鐘意食辣又食得辣既朋友一定要挑戰下,都真係幾辣☕️BBQ咖啡咸食咖啡又幾特別🧀巴馬臣芝士蒜蓉❣️雞翼面鋪滿芝士碎同蒜蓉,好香口~🥬田園風味 ❣️好清新既味道,帶有乳酪香氣雞翼無論咩味,都十分香口juicy,每隻味都十分分明!我地encore完再enc

我地揀左10種口味既餐, 包無限添飲汽水同檸檬茶🥤

每次order可以揀每種味2隻/4隻~

薯ley推介會加❣️
🍯 蜜糖檸檬❣️
蜜糖結合檸檬wasabi,甜甜辣辣又清新

🍢蒙古燒烤
有孜然粉同辣粉,惹味 (似土匪雞翼)

🇹🇭泰式甜辣
泰式辣醬加左炸蒜係面,香得後甜辣惹味

紐奧良香粉
Cajun 粉加左青檸,酸酸辣辣~

🐟黑芝麻海鮮蜂蜜
用左海鮮醬既雞翼,幾特別~

🌶水牛城
酸辣味大分到位!

🥵死神醬
鐘意食辣又食得辣既朋友一定要挑戰下,都真係幾辣

☕️BBQ咖啡
咸食咖啡又幾特別

🧀巴馬臣芝士蒜蓉❣️
雞翼面鋪滿芝士碎同蒜蓉,好香口~

🥬田園風味 ❣️
好清新既味道,帶有乳酪香氣

雞翼無論咩味,都十分香口juicy,每隻味都十分分明!我地encore完再encore!雞翼控一定要黎試下❣️
2021-09-06
提起我最喜歡的其中一項肉類,就一定是雞翼🐓!我知道旺角有間樓上的雞翼專門店,之前有同事已經吃過,他都大力推薦,所以決定一戰😁!走到店門面,要有大大的「雞頭」🐓字樣,又有「一齊叫雞」以及「光輝歲月」的燈牌,絕對是相當有港味🇭🇰!之後查看菜單,發現有不同口味的雞翼,令人一度陷入選擇困難症😵‍💫。好不容易,選了以下菜式:😋Netflix &Chill (18隻雞翼、3種口味、1個配菜)🇸🇬🌶🦀新加坡辣蟹從來都沒有想過辣蟹味可以配上雞翼,辣蟹的味道帶出了鑊氣和海鮮味,是種很特別的味道呢!🧀🧄巴馬臣芝士蒜蓉端上來的時候,已見雞翼鋪滿了巴馬臣芝士,一點也不吝嗇。而芝士配上蒜蓉,配搭得宜,又不會互搶味道,絕對是重口味之選。🐟🍯黑芝麻海鮮蜂蜜雞翼上鋪滿了黑芝麻,海鮮蜂蜜醬很惹味,鹹甜交融,令人想一試再試。🥗菠菜甘藍沙律配柚子醬配菜方面就選了沙律,因為想中和一下油膩感。菜感覺很新鮮,上面亦有車厘茄,有種清新Fresh味,加上柚子醬就更容易入口了。整體來說,店內坐得很舒服,而它更提供了每人一隻少許磨沙質地的手套,令人吃起雞翼上來份外滋味😚,希望下次可以再試其他雞翼的口味😋。

好不容易,選了以下菜式:

🇸🇬🌶🦀新加坡辣蟹

🧀🧄巴馬臣芝士蒜蓉

🐟🍯黑芝麻海鮮蜂蜜

🥗菠菜甘藍沙律配柚子醬

2021-09-20 13 浏览
今晚去到旺角嘅樓上餐廳Wingman. 之前去過中環嗰間,想再回味一吓。今晚一坐低就叫咗杯Tipsy Lemon Tea,加咗少少spirits嘅檸檬茶, 感覺清涼!再叫一份唔辣嘅burger Nasville, 連薯條上。Burger 嘅炸雞啱啱炸起,肉汁豐富,好欣賞佢用清新嘅青瓜絲,口感成強烈對比。薯條亦炸得香脆。今日啱啱睇到篇新聞,話牛油果可減低内臟嘅脂肪,所以就叫咗份火燒牛油果,自我感覺良好啲,哈哈。牛油果以fresh lime 吊味,再點辣辣哋又smokey 嘅chipotle yogurt。
2021-09-20 9 浏览
雞翼超多口味,每一款都很吸引,而餐廳提供放題形式或套餐形式可以選擇,最後選擇了 18隻雞翼配小食的套餐。 口味眾多,我揀左: 水牛城醬、自家製鹹蛋黃、雞翼雞煲 ($78 / 6隻)🐔 水牛城醬雞翼炸得香脆,加上水牛城醬在上面,依然脆到卜卜聲,而水牛城醬調味適中,不會過辣過鹹。 🐔 自家製鹹蛋黃同樣雞翼炸的香脆,而鹹蛋黃竟然不是醬汁,而是厚厚的醃在雞翼內,因此特別入味,邪惡之選。 🐔 雞翼雞煲意料之外的好吃!餐廳是用煲仔上菜,原汁原味,雞煲濃味,用料足 :有洋蔥/花椒八角/紅椒/蔥粒/洋蔥/紫天椒同薑...等等,雞翼煲得很淋很入味,辣度和麻度剛好,很惹味。 🍄 炸蒜龍蒿大啡菇 $75焗的時間控制好,不用乾身,上面的炸蒜和菇汁調味很配合,又不會像芝士/醬汁類的油膩,味道中上。 🍺 𝘏𝘰 𝘞𝘪𝘯𝘨 𝘉𝘦𝘦𝘳 ($45 small cup)因為食雞煲很惹味,叫了餐廳有名的啤酒,飲落甜度高,易入口,然後麥味轉濃,after taste厚身順滑,配重口味雞翼一流。

🐔 水牛城醬

🐔 自家製鹹蛋黃

🐔 雞翼雞煲

🍄 炸蒜龍蒿大啡菇 $75

2021-09-20 17 浏览
我是一個好喜歡食雞翼的女孩子😋每次食餐都會叫雞翼😂🤣😂 朋友都知我的,今次朋友主動帶我來這間專食雞翼😆😆「咯咯拼盆」18隻雞翼(3款口味),1款配菜 田園風味◀️ 有點似薯片味,檸檬鹽味☺️黑芝麻海鮮蜂蜜◀️好野味😋 脆口上有蜜糖🥰yummy 日本蜜峰芥辣◀️芥辣味另上,要自己塗上😆 Spinach & Kale Salad◀️ 食完雞翼,配上沙律菜是應該的,芝麻醬撈上備註:🔺雞翼多款到不得了,下次要再試埋其他😋🔺樓上店☺️🔺仲有雞翼放題🥳

「咯咯拼盆」18隻雞翼(3款口味),1款配菜
田園風味◀️ 有點似薯片味,檸檬鹽味☺️
黑芝麻海鮮蜂蜜◀️好野味😋 脆口上有蜜糖🥰yummy
日本蜜峰芥辣◀️芥辣味另上,要自己塗上😆

備註:
🔺雞翼多款到不得了,下次要再試埋其他😋
🔺樓上店☺️
🔺仲有雞翼放題🥳
2021-09-17 15 浏览
愈黎愈多專食雞翼既餐廳,都未去拜訪過😆揀佐Wingman黎試下咩料子✨一入到餐廳感覺氣氛幾chill,燈光偏暗,好多霓虹燈牌做牆上既燈飾幾靚🪅見到好多枱都飲下啤酒食住雞翼薯條吹水💕好有happy Friday既感覺😂可惜唔係揀佐10種口味雞翼放題($178)試🐤包汽水,唔叫唔知雞翼可以有咁多種口味😆仲有分乾身濕身好講究🙈第一round經理suggest我地叫5種口味,每款4隻先✨黑芝麻海鮮蜂蜜呢款我覺得係數一數二最好食既😍佢屬於濕身 少少芝麻香味+醬汁沾滿成隻雞翼🤤蜂蜜加醬汁有啲似片皮鴨甜醬既味😂好惹味💥推介泰式甜辣醬呢個係不死既配搭 加埋炸蒜十分香口無咁單調✨✨日本蜂蜜芥辣呢個本身以為會怪怪地 但出奇地幾好味😂真係未試過食雞翼會點食壽司既Wasabi🙈新奇有趣🎊紐奧良香粉呢個係乾身既雞翼 好多唔同香料做調味✨加埋粒青檸減低油膩感👍🏻清新蒙古燒烤味濃香既香草味🌿好似食緊羊肉串燒咁🤩脆卜卜十分香口💥食完第一round已經半飽戰鬥力極低😂第二round每款只敢叫2隻🙈🙈死神醬聞落去已經超辣😂雞翼面勁多新鮮辣椒🌶️唔食得辣 食佐一小啖已經不行了😂個種辣椒味係慢慢滲岀黎 辣味持久 食完好耐先覺得

黑芝麻海鮮蜂蜜

泰式甜辣醬
呢個係不死既配搭 加埋炸蒜十分香口無咁單調✨✨

日本蜂蜜芥辣

紐奧良香粉

蒙古燒烤味
濃香既香草味🌿好似食緊羊肉串燒咁🤩脆卜卜十分香口💥

死神醬
聞落去已經超辣😂雞翼面勁多新鮮辣椒🌶️唔食得辣 食佐一小啖已經不行了😂個種辣椒味係慢慢滲岀黎 辣味持久 食完好耐先覺得個口唔辣🙈鍾意食辣既朋友可以encore💥

水牛城醬
唔知點形容呢個味🧐一食落有啲似腐乳味 之後係豆瓣醬味😂都幾得意😂

巴馬臣芝士蒜蓉味
好大陣蒜蓉味🧄同厚厚既芝士碎🧀正🙌🏻

咖啡香味
呢個配搭好特別🙌🏻少少咖啡味又燒到小小焦香👍🏻👍🏻

田園風味
最後一款食呢個味超清新💕好似利x薯片既酸忌廉洋蔥味‼️推介🔆

Overall坐得舒服 所有店員 由其經理都十分有禮貌同友善👍🏻👍🏻要表揚☺️☺️下次再黎試其他菜式😍

為食指數: 3.3/5
性價比指數: 3.3/5
推介指數:3.3/5

2021-09-15
2021-09-17 14 浏览
早排放假同男友去左怒啪雞翼☺️話明怒啪,當然係揀放題比較抵吃,有十款口味比我地90分鐘放題任啪唔嬲🤩·十款口味包括呢啲🤪👇🏻黑椒檸檬、蒙古燒烤、泰式甜辣、紐奧良香粉、黑芝麻蜂蜜、水牛城、死神醬、BBQ咖啡、芝士蒜蓉、田園風味·當晚無左黑椒檸檬,店員幫我地轉左蜂蜜芥末口味,感覺都幾好,甜甜地帶少少芥末味又唔會太刺激☺️·Sᴏ Fᴀʀ我最鍾意係芝士蒜蓉同埋BBQ咖啡兩款🥰蒜蓉好濃香好入味,上面有大量芝士碎碎、入口即化唔會好漏☺️BBQ咖啡口味就比較特別,好少會咁樣配搭,都食落都幾香口幾襯,唔會話太特別變左伏野🤣男友就一如既往鍾意啲經典口味,紐奧良香粉同埋蒙古燒烤味就最岩佢😌·題外話死神醬並非普通人可以隨便挑戰既領域😭我廢到不行,試左一啖仔,辣左成晚🥵怕辣/腸胃敏感既朋友仔想試死神醬既話真係要三思🤣當然~食辣高手眼中可能只係小菜一碟,但我不是高手🙈(利申:平時去譚仔我食開三小辣ᴏɴʟʏ)

十款口味包括呢啲🤪👇🏻
Sᴏ Fᴀʀ我最鍾意係芝士蒜蓉同埋BBQ咖啡兩款🥰
蒜蓉好濃香好入味,上面有大量芝士碎碎、入口即化唔會好漏☺️

題外話
死神醬並非普通人可以隨便挑戰既領域😭
我廢到不行,試左一啖仔,辣左成晚🥵
怕辣/腸胃敏感既朋友仔想試死神醬既話真係要三思🤣
當然~食辣高手眼中可能只係小菜一碟,但我不是高手🙈
(利申:平時去譚仔我食開三小辣ᴏɴʟʏ)
  • 巴馬臣芝士蒜蓉味
  • 蒙古燒烤味
  • 雞翼放題
2021-09-16 40 浏览
呢間餐廳主打多款唔同口味嘅雞翼放題🐥更被外國旅遊網站BigSevenTravel選為全亞洲最好食雞翼專門店之一👍🏼不過亦有其他小食、主菜、配菜等💗炸蓮藕片 ($35)蓮藕片薄身焦脆,容易一口接一口🎍💗Saucy Dips ($20/3 dips)💎黑松露蛋黃醬:幼滑奶香嘅蛋黃醬帶濃郁嘅黑松露味🍯蜂蜜芥末醬:芥末味香滑柔和,蜂蜜嘅香甜較突出🫑墨西哥煙椒乳酪醬:墨西哥椒香辣惹味,帶濃烈煙燻味,加入乳酪更順滑💗Thunderbird ($78)麵包搽上牛油烘香,口感鬆軟輕盈🍔厚切雞腿扒炸皮鬆脆,肉質嫩滑爆汁🐓配以千島醬、青瓜絲同生菜,令整體感覺較清爽解膩。附送金黃香脆嘅炸薯條🍟💗烤BBQ豬仔骨 ($128/ 半份)豬仔骨經六個鐘煙燻,烤得香濃微辣,帶印度香料風味🇮🇳不過味道唔同傳統嘅BBQ香味。肉身都算軟腍,接近骨肉分離,配以自家製燒烤醬🍖
💗炸蓮藕片 ($35)
蓮藕片薄身焦脆,容易一口接一口🎍
💗Saucy Dips ($20/3 dips)
💎黑松露蛋黃醬:幼滑奶香嘅蛋黃醬帶濃郁嘅黑松露味
🍯蜂蜜芥末醬:芥末味香滑柔和,蜂蜜嘅香甜較突出
炸蓮藕片

💗Thunderbird ($78)
嘅炸薯條🍟
Thunderbird

💗烤BBQ豬仔骨 ($128/ 半份)
烤BBQ豬仔骨
2021-09-09