2021-09-17
愈黎愈多專食雞翼既餐廳,都未去拜訪過😆揀佐Wingman黎試下咩料子✨一入到餐廳感覺氣氛幾chill,燈光偏暗,好多霓虹燈牌做牆上既燈飾幾靚🪅見到好多枱都飲下啤酒食住雞翼薯條吹水💕好有happy Friday既感覺😂可惜唔係揀佐10種口味雞翼放題($178)試🐤包汽水,唔叫唔知雞翼可以有咁多種口味😆仲有分乾身濕身好講究🙈第一round經理suggest我地叫5種口味,每款4隻先✨黑芝麻海鮮蜂蜜呢款我覺得係數一數二最好食既😍佢屬於濕身 少少芝麻香味+醬汁沾滿成隻雞翼🤤蜂蜜加醬汁有啲似片皮鴨甜醬既味😂好惹味💥推介泰式甜辣醬呢個係不死既配搭 加埋炸蒜十分香口無咁單調✨✨日本蜂蜜芥辣呢個本身以為會怪怪地 但出奇地幾好味😂真係未試過食雞翼會點食壽司既Wasabi🙈新奇有趣🎊紐奧良香粉呢個係乾身既雞翼 好多唔同香料做調味✨加埋粒青檸減低油膩感👍🏻清新蒙古燒烤味濃香既香草味🌿好似食緊羊肉串燒咁🤩脆卜卜十分香口💥食完第一round已經半飽戰鬥力極低😂第二round每款只敢叫2隻🙈🙈死神醬聞落去已經超辣😂雞翼面勁多新鮮辣椒🌶️唔食得辣 食佐一小啖已經不行了😂個種辣椒味係慢慢滲岀黎 辣味持久 食完好耐先覺得
黑芝麻海鮮蜂蜜
泰式甜辣醬
呢個係不死既配搭 加埋炸蒜十分香口無咁單調✨✨
日本蜂蜜芥辣
紐奧良香粉
蒙古燒烤味
濃香既香草味🌿好似食緊羊肉串燒咁🤩脆卜卜十分香口💥
死神醬
聞落去已經超辣😂雞翼面勁多新鮮辣椒🌶️唔食得辣 食佐一小啖已經不行了😂個種辣椒味係慢慢滲岀黎 辣味持久 食完好耐先覺得個口唔辣🙈鍾意食辣既朋友可以encore💥
水牛城醬
唔知點形容呢個味🧐一食落有啲似腐乳味 之後係豆瓣醬味😂都幾得意😂
巴馬臣芝士蒜蓉味
好大陣蒜蓉味🧄同厚厚既芝士碎🧀正🙌🏻
咖啡香味
呢個配搭好特別🙌🏻少少咖啡味又燒到小小焦香👍🏻👍🏻
田園風味
最後一款食呢個味超清新💕好似利x薯片既酸忌廉洋蔥味‼️推介🔆
Overall坐得舒服 所有店員 由其經理都十分有禮貌同友善👍🏻👍🏻要表揚☺️☺️下次再黎試其他菜式😍
為食指數: 3.3/5
性價比指數: 3.3/5