2023-05-12
同朋友好耐無見就想搵間靜靜地嘅西餐食下野傾吓偈,就比我地搵到呢間西餐😍當日我同朋友8點幾先去到,所以就無咩人!環境好安靜,好適合我哋靜靜地傾偈👍🏻而眼見餐牌都有好多唔同種類食物😍仲有主廚推薦都好多選擇😍最後我地落完單佢地會即刻上餐包佢地嘅牛油係黑松露牛油😍😍好少地方會做到咁😍食落陣陣黑松露味好好食😍跟餐仲有個忌廉蘑菇湯,佢地加左磨碎左紅豆,食落口感更特別👍🏻炸魷魚圈 $68炸粉唔會好厚,食落熱辣辣中間魷魚好滑再點埋個他他醬好好食😋香煎帶子配牛肝菌意大利麵 $188帶子煎到好香食落好滑,配埋咁creamy嘅白汁而意粉硬度適中烤豬手配德國酸椰菜 $238上左碟好快有員工黎點火燒一燒隻豬手,燒完仲會幫我地去骨,仲會同我地講要即刻食左塊皮先,咁先係最脆。果然我地即食個皮超級脆而裏面嘅肉都算滑再點埋醬汁加埋酸椰菜一齊食,會解左個油膩感另外員工服務很好👍🏻
仲有主廚推薦都好多選擇😍
最後我地落完單佢地會即刻上餐包
炸魷魚圈 $68
炸粉唔會好厚,食落熱辣辣中間魷魚好滑再點埋個他他醬好好食😋
香煎帶子配牛肝菌意大利麵 $188
烤豬手配德國酸椰菜 $238